- Konu Sahibi PrensesPeri
-
smeagol ve tweetypınar'ın karşısında saygıyla eğiliyorum :)
...amma politik konuştum haa..
kasım ayı derecelerimiz
kasım ayı 1.lerimiz :124::116:
tweetypinar,smeagol
kasım ayı 2.lerimiz
deren1907,samanyolu,atlantis
kasım ayı 3.lerimiz
hande80,Sumak
Şöyle en son gece bitmişken bi birinci ikinci üçüncü belli olsun dedim
yeni listeye geçiyoruz demedigimiz için son yazan arkadaşların kitaplarını buraya ekledim.
PrensesPeri arkadaşımız Maip e devrediyorum dediği için bi önce panik oldum30 kasımda bitmesi gerektiği halde bitti denmedi ya bi muallakta kaldım arkadaşımla iletişime geçemedim daha bi türlü ikimiz de online a denk gelemedik
ama tabii ki lönk diye devralmıyorum 1- PrensesPeri devam etmek isterse o devam edecek, yetti Maip artık senindir derse ben devam edecem2- birinci ikinci üçüncü ilanı şerefi üşenmeyip uzun uzun liste tutan PrensesPeri arkadaşıma aittir, bu benim için bir borçtur
amma politik konuştum haa
Herkese iyi geceler
Aralık ayının ilk kitabına bugün otobüste başladım .Hızlı bir giriş yapmak istedim.
Prensesperi çok teşekkür ederim. Ben bayıldım zümrüt kolyemeTaşı da göz dolduruyor ohhh
ve bu kadar kitap okuyarak dünyanın en değerli taşlarına laiksiniz(gönül ister gerçkelerini vermeyi ama bunlarla idare edin artık )
1. lerimiz için elmas taçları ve broşları
Uploaded with ImageShack.us
2. lerimiz için zümrüt kolye
3.lerimiz için safir yüzük
ve buda hepimize
Hediyeler muhteşem!..
Pasta ise en güzeli..Umarım ağzımız hep tatlı olsun..
Hediyeler süper. Dereceye giren özellikle 15 kitapokuyarak 1. olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Selam kızlar.Bütün kitap okuyan arkadaşlarımı tebrik ediyorum... Smeagol senide tebrik ediyorum birinciliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?