- Konu Sahibi PrensesPeri
-
Yıllanmış kitabım Bir Düğün Gecesi nihayet bitti.
Süper diyemem ama okunabilecek bir kitap.
Kitaba geçen ay başlamıştım ancak bu ay bitirebildim.
Günlerce süründü.
Bu kitabı sayarsanız Sarissa 1 yoksa 0
O halde sana serinin ilk kitabı Moskof Cariye Hürrem'i tavsiye edeyim.Muhteşem bir kitap,ben 3 günde bitirmiştim.Ancak 824 sayfa..
hızlı okuma tekniği falan mı kullanıyorsunuz napıyorsunuz, nedir sizin sırrınız
bende ciddi şekilde konsantrasyon sorunu var. akıcı çok sevdiğim bir kitap bile elimde sürünüyoama bunu da sayenizde aşıcam. Elimdeki kitap bitmek üzere. Bugün uzun zamandır okumak istediğim Tutunamayanlar'ı aldım sonunda. 724 sayfa bakalım nası bi sınav vericem:26::26:
kasım ayı derecelerimiz
kasım ayı 1.lerimiz :124::116:
tweetypinar,smeagol
kasım ayı 2.lerimiz
deren1907,samanyolu,atlantis,punchshe
kasım ayı 3.lerimiz
hande80,Sumak
punchshe okudugu 6 kitapla kasım ayı 2. lerimiz içinde yer almıstır :81::81: terbikler
::82::82:
smeagol nasılsın kız görüşmeyeli :
bende ciddi şekilde konsantrasyon sorunu var. akıcı çok sevdiğim bir kitap bile elimde sürünüyoama bunu da sayenizde aşıcam. Elimdeki kitap bitmek üzere. Bugün uzun zamandır okumak istediğim Tutunamayanlar'ı aldım sonunda. 724 sayfa bakalım nası bi sınav vericem:26::26:
2. kitap olarak Dünyanın Sonu Değil- Mehtap Kayaoğlu'na başladım bu akşam inşallah... Hep psikoloji okuyorum farklı bi alana da bakmak isterim aslında bundan sonra
günaydın canlarımiyi bir hafta diliyorum
sarissa canım kitabını bu ayda bitirdiğin için sayılır neden sayılmasın
Merhaba kızlar, ben de bir edebiyat delisi olarak sizlere katılmak isterim. zaten düzenli olarak okuyorum ve edebiyat eleştirileri yapıyorum.
merak edenler eleştirilerimi buradan okuyabilirler Edebiyat Eleştirileri
şuan okuduğum kitap chuck palahniuk- ninni
aramıza hoş geldinkeyifli okumalar dilerim
çok güzel kitap değer buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?