Kadınların Kitap Mekanı

ben de ahmet ümit İstanbul Hatırası'nı okudum.şimdi de elimde Can DÜNDAR "Lüsyen'i" okuyrm..iyi gidiyor bayağı..

gln1 henüz ama inş artacakk okuduklarım:)))

maip gecmıs olsun merak ettık senı ..

benım kıtabım bıttı Demet Altınyeleklioğlu-Lamia..

Hüürem ve kızı Mihrimah kadar heyecanlı degıldı ama güzel bi yeşilçam fılmı gıbıydı ..gösterişli yaşam sonu sefalet ..Sürükleyici cabuk bıten bı kıtap ,begendım

elif şafak mahrem bitti, beyaz çile ye başladım, doğulu bir milli eğitim müdürü yazmış, doğunun zor şartlarını anlatıyor aralıkta bitiririm

samanyolu bende çok sevmemişim okuduğumda seninle aynı fikirdeyim canım

filmi de çok gereksizdi...

Arkadaşlar valla içim rahatladı yorumlarınızı okuyunca,bende mi bir sorun var diye düşünür olmuştum...Okuduğum ilk kitap olsaydı okumaktan vazgeçerdim herhalde,haftasonum bu kitap yüzünden çok sıkıcı geçti....
Bugün kütüphaneden Bir geyşanın Anıları-(Artur Golden) ve Evli bir kadının günlüğünden (Peride Celal) isimli kitapları aldım.İlk önce Bir geyşanın anılarını okumayı düşünüyorum:97:

Son düzenleme:
günaydın kızlar ahh maip gelmiş sabah sabah günüm aydınlandı.arada girip profiline bakıyordum ve merak ediyordum.canım çok çok geçmiş olsun.Allahım ömrün boyunca sağlık versin tekrarını göstermesin inşallah

Hangi kitap canım Makalat mı? Çünkü baya ağır bir kitap bende okumuştum önceki ayda.

yok canım Aşkın Gözyaşları / Tebrizli Şems - Sinan Yağmur..şemsi daha öncede okudum..tamam sivri dilli sözünü sakınmıyormus ama bu kitapta çok ukala anlatıyor şems i ..ne bileyim yazarın anlatım tarzından hiç hoşlanmadım

çok çok saolasın PrensesPeri konuyu sahipsiz bırakmamışın
allah senden razı olsun

canım senden de razı olsun ne demek..çok güzel bir topic dagılmasına gönlüm razı gelmedi

canım liste başı ve sonu 28 iydi ya listenin sonu o biraz kafa karıştırdı o yüzden ayın 1 ve 30 unu baz alalım dedik.birde listeyi toparlaması zor oluyor diye herkes bitirdiği kitap sayısını mesajının altına yazsın dedik.bunun dışında güzel kitaplar paylaştık sen geldin benim görev teslimin geldi

28 Ekim – 30 Kasım 2010

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .......... - ...14....
  2. Maip - ..............-..............
  3. hande80 ..........- ........4.......
  4. emk87 ........... -...........1..........
  5. Punchshe .......... - .......3.........
  6. Sarissa ............. - ........3........
  7. atlantis ............. - ........5........
  8. EFSUNN........... - ...............
  9. Sumak ….......... - ........4.......
  10. ameli ................ - .................
  11. smeagol ............ - .........14........
  12. maiberf ............. - ................
  13. Ander ................ - .................
  14. gnydn64 ........... - .........1.......
  15. anten ................ - ........1.........
  16. YENA ............... - .................
  17. esradlr ............... - ................
  18. neyneyse .......... - .................
  19. maibeyaz .......... - .......3.........
  20. nrdnmt ….......... - ................
  21. PrensesPeri ..... - ........1.......
  22. Tryamour .......... - .......1........
  23. esgisu ............. - ................
  24. Deryacık .......... - ..............
  25. Deryacık ....... - ..........
  26. Eyylül ........... - .....1......
  27. Burcuözge .... - ..........
  28. sessizLik ...... - .........
  29. MKT ...... - ......1...
  30. A.T.G ...... - .........
  31. nisanur ...... - .........
  32. 34esra86 ...... - .........
  33. baLHuzur ...... - .........
  34. hadibakem ...... - .........
  35. _Lilium_ ...... - .........
  36. deren1907 ...... - ....6.....
  37. pamuksel ...... - ....2.....
  38. Revolucion ...... - ....3.....
  39. kusko ...... - ...2.....
  40. gnltpl ...... - ....1....
  41. guvastanema ...... - .....1...
  42. redlowe ...... - ........
  43. neenone ...... - ........
  44. prensesin.uykusuyum ...... - ........
  45. kendra ...... - ....1....
  46. samanyolu ...... - ....6....

elif şafak mahrem bitti, beyaz çile ye başladım, doğulu bir milli eğitim müdürü yazmış, doğunun zor şartlarını anlatıyor aralıkta bitiririm

sumak yazdıklarından senin 4. kitabın kendra seninde 1 kitabın oldugunu çıkartıyorum umarım yanlış anlamamışımdır

dün akşam kitapçıya gittim..ablam asi melekler isminde bir kitap istemişti..gelmiş dün akşam hemen onu aldım ablama kendim içinde ölü ruhlar ormanını almıştım.ablam önce onu oku bana göndermeden deyince ona başladım..kendime korku almıstım buda korku çıktı..iki kitapta iyi tırsacagım görünen :18:

gunaydın evet cnım 4 oldu ..bu ay baska kıtap okuyamam zaten :44:

haftada bir kıtao yanı ,az

gunaydın evet cnım 4 oldu ..bu ay baska kıtap okuyamam zaten :44:

haftada bir kıtao yanı ,az

canım azmı ahh benim için ne ok bir bilsen uyumaya bile vaktim yok nerdeyse ayda 4 kitap bitirsem daha ne isterim aralık ayı için hedefim dün akşam aldıgım 2 kitabımı bitirmek

kendra benim ilk okuduğum elif şafak kitabıdır mahrem nasıl buldun beğendinmi?
prenses peri ben istiyordum sinan yağmurun kitabını almayı ay almasammı acaba,

Godot'yu Beklerken-Samuel Beckett

Absürd tiyatronun en önemli eserlerinden sayılan oyun ilk kez 1953 yılında Paris'de sahnelenmiş. Metnin tamamı eylemsizlik üzerine kurulu, Godot'yu bekleyen iki temel karakter ve yoldan geçen 2 kişiyle - ve haberci çocuk- sınırlı kişileri varoluş sancısı çeken, gerçeklik yetileri bozulmuş, beklediklerinin ne olduğunu dahi sorgulamayı bırakıp yalnızca bekleme eylem(sizliğ)inde buluşuyorlar.

Merhaba arkadaşlar..İskender Pala'dan KATRE-İ MATEM'i bitirdikten sonra Sidney Sheldon'ın VE KADIN DORUKLARA TIRMANDI adli kitabına başladım.Doğrusu Katre-i Matem'den sonra bu kitap çerez ibi geldi bana,çabuk bitti..Kitap, sefaletten korkunç bir zenginliğe ve itibara ulaşan bir kadının öyküsünü anlatıyor.O kadar hareketli bir kitaptı ki ,kendimi yokuş aşağı koşuyor gibi hissettim okurken..

Kasım ayını bu kitapla tamamlamış oluyorum.Önümüzdeki ay fazla aranızda olamayacağım.Çünkü söz verdiğim ve yapmak zorunda olduğum resimler var. Elbette kitap okuyacağım,kitapsız bir hayat düşünemiyorum ama vaktimin çoğunu resimlerime ayırmak istiyoru.Okuduğum kitapları yine ekleyeceğim,görüşmek üzere..

Smeagol:15

Cezmi Ersöz : Şehirden bir çocuk sevdim yine.. Dün gece ve bugun okuduğum son kitaptı. Bu adamın yazılarını ve şiirlerini çok seviyorum, harikaydı yine.

Maip hoşgeldin ve çok çok geçmiş olsun... Kasım ayını bende son vermiş bulunuyorum. Aralık ayı için elimde fazla kitap kalmadı, sanırım 5 tane kaldı.Neyse güzzel bir aydı benim için umarım sizin içinde öyledir. Yeni ayımız herkese bol okuma getirsin

tweetypinar:15

Ben de biraz önce Sokrates'in Savunmasını bitirdim. 88 sayfa. Sınav vakti bunu yapabildim. Çok özlemişim kitap okumayı. Tek oturuşta bitiyor ve çok güzeldi. Okumayanlara tavsiye ederim. :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…