• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

günaydın kızlar
bu ay noldu ıse bana hıc kıtap okuyasım yok:ssz:
daha 2.kıtabımı bıtırdım

sinan yağmur aşkın mealı uğur böcüğü 2

hiç okuyasım yok demene rağmen iki kitap hımmm.
sana ne oldu bilemiyorum canım (inş geçer varsa sıkıntı) ama bana bişeyler olduğunda değil iki kitap bir sayfa okuyamıyom:9:

bu sene ilk defa burada bir kitap fuarı açıldı. oğlum harçlığının tamamına kitap almış, henüz açıp bakmadı ama hoşuma gitti. bir tanede akadaşına hediye etmiş. parası yokmuş arkadaşının. çok sevindim.:16:

merak ettim yorumunu canım ya. kadınlar kulübü okuma grubu var burdan çıkınca kitap günü kısmında oraya eklesene :34:

Blog linki vermek yasak diye biliyorum ondan sakındım ama Google'a Lavinyanın Rüyası yazarsanız hemen çıkar zaten. Okuyun bakalım beğenecek misiniz:)

merhaba kızlar uzun süredir giremedim buraya ama en sonunda bitirdiğim kitap oldu
afrika prensesi-ram oren.. çok güzel bir kitap çok beğendim hikayeyi arkadaşlık bağlarının ve güvenin sorgulandığı bi hikaye tavsiye ederim herkese..

Bu arada emir ali- yasmin kitabını okuyan var mı aranızda ona başlamayı düşünüyorum fakat biraz içim sıkkın ve okuduğum kitaplardan çok etkilenen bi yapım var o yüzden nasıl bir kitap diye size sorayım dedim

piolin.............1

bu sene ilk defa burada bir kitap fuarı açıldı. oğlum harçlığının tamamına kitap almış, henüz açıp bakmadı ama hoşuma gitti. bir tanede akadaşına hediye etmiş. parası yokmuş arkadaşının. çok sevindim.:16:

Maşaallah oğluna, Allaha emanet olsun. :nazar: :46: :nazar: :46: :nazar:

Dünyanın Merkezine Seyehat-Jules Verne

Merak unsurunun olduğu aynı zamanda bilime de ilgi uyandıran bir macera kitabıydı.

Özellikle Profesör Liddenbrock'u çok sevdim, zaten hep en sevdiğim karakterler şu çılgın bilimadamları:)

Lavin-11

Tanrı'yla Bütün İlişkimi Kestim - Katarina Mazetti

Kitabın adıyla yakından uzaktan alakası yok. Epey iddialı bir isim ancak tam bir hayal kırıklığı. Bir romandan çok bir köşe yazısı, bir röportaj gibi. Hani olur ya yazının içinde geçen bir cümleyi aynen alıp başlık yaparlar, aynen öyle. Kitabın arkasında Muhammed'den İsa'ya, tacirlerin tanrısı gibi ifadelere kadar şeyler yazılı ama hikayeyle bir alakası yok. Sanki yanlışlıkla başka bir kapağı yapıştırmışlar kitaba. Bir de anlatmaya çalıştığını ne olduğunu pek anlamadım. Açıklanmayan havada kalan, okuyucuya bırakılmış çok şey var. Sonuç olarak beğenmedim. :33:

Gareng - 5

1- Aşk ve Gurur - Jane Austen
2- Mahmut`un Pabuçları - Gala Galaction
3- Lanetliler Taburu - Sven Hassel
4- Hiroşima'nın Tohumları (2. kitap) - Edita Morris

5- Terapi - Daniel Menaker (Kendini okutan bir kitap olsa da, fazla beğendiğimi söyleyemem.)

kulitta . . 5

kızlar SEVİL ATASOY kitaplarını okuyorum şu an.

o kadar sürükleyici ve hayret verici kitaplar ki tüm kitaplarını bulursam alıp okuyacağım.

dünyadan ilginç suç ve ceza öyküleri var.

gizlidir bütün aşkları bitirdim ama bende bittim :(

çoooook uzun geldi kitap bitmedi çok uzatlmştı her şey yoruldum resmen

limon1988-7

Deliliğe Övgü - Erasmus

Eveett ben bu ayın sonuna kadar Otostopçu serisini ve belki bir kitabı daha bitiririm. Daha fazlası olmaz büyük ihtimalle çünkü sınavlarım +sunumlarım başlıyor. Artık ders çalışmam lazım. Çok keyifli bir okuma maratonu oldu benim için ama gerçek hayata dönme zamanı. :9:

Gareng - 6

İntihar Dükkanı

Büyük umutlarla aldım kitabı ve konusu,adı öyle ilgi çekiciydi ki ben bunu okumalıyım dedim. Ancak kurguda detaylar yok, her şey bir anda oluyor ve bitiyor. Üstelik kitap tamam ince ama bu kadar da boş sayfalar olduğundan okunacak hacim oldukça azdı.

Aslında sonunu da sevdim ama işlenişte pürüzler vardı bana göre.

Lavin-12

Lavin maşallah nerdeyse her gün 1 kitap bitiriyorsun. :nazar:
Öğrencisin sanırım? Ben de öğrenciyim ama derslerden anca bu kadar okuyabiliyorum. Çok merak ettim valla nasıl zaman buluyorsun? :31:

Lavin maşallah nerdeyse her gün 1 kitap bitiriyorsun. :nazar:
Öğrencisin sanırım? Ben de öğrenciyim ama derslerden anca bu kadar okuyabiliyorum. Çok merak ettim valla nasıl zaman buluyorsun? :31:

Öğrenci değilim ben çalışıyorum, aslında elimdeki kitapların akıcı olması ile alakalı bir durum, ben ayrıca günde en az 2 saatimi okumaya ayırırım. Yani 100 sayfadan az okumam bir günde, bir de 2-3 kitabı bir arada okuyorum hepsi aynı anda bitiyor.

Hem Otostopçunun Galaksi Rehberi 5 sayıldı onun etkisinden çok oldu bu ay.

Son düzenleme:
Back