• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

kızlar bugün yeni kitaplar aldım debbie macomber ın bahçemde yeşeren umutlar bir dilekle başladı herşey ve bir yumak mutluluk laurent gounelle nin tanrı daima tebdili kıyafet gezer ve sarah jıo nun mart menekşeleri

küçük mucizeler dükkanı

bu arada sara_28.... 1

boranın kiitabı- ayşe kulin; gizli anların yolculuğu kitabında borayı merak etmiştim hikayei onun gözünden izlemiş oldum ama aceleye gelmiş hissi yarattı.

limon1988-5

lala sonsuzluk heceside bitti
beğendim ben
nazan bekiroğlunun dili divan gibi akıcıda ilk defa okudum:tavsiye ederim
bunlardamı insan da bitti
yahudilerin iikinci dünya savaşında yaşadıklarını anlatıyor.
almanlarda yahudilerde şaşılacak ırk doğrusu.
kabilin kitapçısı da bitti
halid huseyn den sonra afganistana karşı bir ilgi uyanması sonucu ele geçirip okumayı uzun süredir ertelediğim bir kitaptı.kesinlikle halid huseyn in kitabının tadını vermez daha çok araştırma gibi bir kitap
bu arada kokolojiye başladım fakat yanınızda başkaları varken bu kendini tanıma oyununu oynayın uyarısını okuyunca eşimle oynamak için duraklattım.
canan tan iz var elimde ona başlasam mı arkadaşlar yoksa başka bir kitabımı okusam ne dersiniz=
muntazar 7

1- Halk Şiirinden Seçmeler/Metin Yılmaz

Kitap Açıklaması
Medeniyetinin sahip olmadığı zenginlikte bir hazinedir. Yüzyılların imbiğinden geçerek bugüne kadar gelen ve çoğu sözlü kültür geleneğimizin mirası olan şiirler dünden bugüne Türk dili duygusu ve hassasiyetinin de sembolleri olmuştur Elinizdeki kitap Türk Halk Şiiri'nin en önemli şairlerinin şiirlerine yer verirken bu şiirleri günümüzün edebiyat zevkinin hizmetine sunuyor...

kedi83 . . 1

Son düzenleme:
Hiç kimseyi ilgilendirmeyecek kişisel bir felaket- Süreyya evren
Olağan psikopatlar:))-kevın duttan
Nottos öykü sayı 39 - kollektif ( toplama öyküler)
Gonca2206-6

Kaplumbağa hızıyla okuyorum artık :(((

Son düzenleme:
1- Aşk ve Gurur - Jane Austen

2- Mahmut`un Pabuçları - Gala Galaction

3- Lanetliler Taburu - Sven Hassel
4- Hiroşima'nın Tohumları (2. kitap) - Edita Morris (Atom bombasının etkilerini okumaya yürek dayanmıyor.) $sad-book.gif

kulitta . . 4

Merhaba, yeni bir site buldum, telefonumda araştırırken. Telif Hakkı olmayan eski yazarlara ait kitapları okuyabiliyoruz. Bir bakın isterseniz. :34:
sanal-kitap

Sitemizdeki tüm kitapları ücretsiz okuyabilirsiniz. Yazarlar kitaplarının sitemizde kaç kere yüklendiğine ve gelen yorumlara bakarak başarıları hakkında bir fikir sahibi olabilir. Değişik amaçlı kitaplarınızı sitemizin önceden düzenlenmiş başlıkları altında yayınlayabilirsiniz. Konular çok değişik boyutlu olmakla beraber özellikle fikirleriyle parlayıp sonra zaman boşluğunda unutulup giden eski Türk yazarlarının kitaplarını tekrar topluma kazandırmak ve yeni yazarları büyük mücadele vermeden toplumumuzda hak ettikleri yere ulaştırmak en büyük hedefimiz.

Sitemizin ayrıca iPad ve iPhone/iPod ortamında kullanabileceğiniz uygulamaları vardır. Eğer iPhone or iPad kullanıyorsanız sanal-kitap uygulamasını Applestore'dan yükleyebilirsiniz. Bu uygulamaların İngilizce ve Çince versiyonları da olup bu dillerin konuşulduğu ülkelerde Türkçe konuşabilen insanlar kitaplarınızı okuma imkanına kavuşabilecek.

Amin Maalouf-Semerkant

İrana, Hayyama,Rubaiyat ' a bir bakış..Çok etkilendiğim çokta severek okuduğum bir romandı okumayanlara tavsiyemdir.

gulshenidil:4

Veronika Ölmek İstiyor - Paulo Coelho

Gareng - 4

Bu arada Otostopçu serisini 5 kitap olarak mı yazmalıyım yoksa tek kitap mı bilemedim. :26:

Gareng - 4

Bu arada Otostopçu serisini 5 kitap olarak mı yazmalıyım yoksa tek kitap mı bilemedim. :26:

Otostopçunun Galaksi Rehberi / Beşi Bir Yerde (Ciltli) - Douglas Adams okudun bitti mi canım? :53::nazar:
Yorumunu da eklersen sevinirim. Büyük boyut ve ufak punto hazırlanmış kitabı başlamaya cesaret edemiyorum. :31:
Bence bu kitabı okuyanlar 5 kitap yazmalıdır. İnşallah ben de okur, bitirir ve kıvançla 5 kitap olarak yazarım. $8767efcb58bcd3cedfdc5da9f078eed9.gif

Merhaba arkadaşlar nasılsınız :3:

umarım bende kitap okuma hızımı eskisi gibi yakalarım.:16:

Birşey danışmak istiyorum pttkitap'tan alışveriş yapan arkadaşlarım var mı ? Geçen ay 4 kitap sipariş verdim 3'ü elime ulaştı. Diğer kitap bilgisinde internet sayfasında kargoya verildi yazıyor ama gönderim yerleri belirtilmemiş.Online destek hattında kimse çevrimiçi değil.3 kez mesaj yazdım geri dönen olmadı.Belirtilen telefonu arıyorum açan da yok. :44: Ben ne yapayım şimdi? Çok büyük meblağ değil ama ben ödedim sonuçta parasını ve 1 ayı geçti.

Tüketici haklarına şikayet mi etsem ya da başka ne tür bir yöntem izlemeliyim? Teşekkürler şimdiden cevaplayan arkadaşlarıma.:42:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız :3:

umarım bende kitap okuma hızımı eskisi gibi yakalarım.:16:

Birşey danışmak istiyorum pttkitap'tan alışveriş yapan arkadaşlarım var mı ? Geçen ay 4 kitap sipariş verdim 3'ü elime ulaştı. Diğer kitap bilgisinde internet sayfasında kargoya verildi yazıyor ama gönderim yerleri belirtilmemiş.Online destek hattında kimse çevrimiçi değil.3 kez mesaj yazdım geri dönen olmadı.Belirtilen telefonu arıyorum açan da yok. :44: Ben ne yapayım şimdi? Çok büyük meblağ değil ama ben ödedim sonuçta parasını ve 1 ayı geçti.

Tüketici haklarına şikayet mi etsem ya da başka ne tür bir yöntem izlemeliyim? Teşekkürler şimdiden cevaplayan arkadaşlarıma.:42:

4 kitap birlikte mi gelecekti, bir kitabı ayrı olarak mı sipariş vermiştin canım?
Hiç alışverişim olmadı PTTkitaptan. Sonuçta hepimiz çeşitli sitelerden,
çeşitli ürünler alıyoruz ve istediğimiz zaman sitelerle iletişime geçebiliyoruz.
Kitabın eline ulaşmamış olmasından çok iletişimsizlik can sıkıcı ve güvensiz.
pttkitap facebook sayfasında sorununu iletmeye çalış bakalım yanıt gelecek mi? :44:

Gareng - 4

Eeee ben başladığımda seninki siparişteydi bitirdin miiiiiiii:53:

Ben de son kitabın olduğu bölümdeyim kafam oldukça karışık:44:

Asi-Monica McCarty

Netten yorumlarına bakıp almıştım, herkes çok övüyodu. Fakat beklediğimi bulamadım. :/

ftm55....6

1. Kanuni-Kılıcın yapamadığını adalet yapar ---- Oktay Tiryakioğlu
2. Vatan yahu silistire-Zavallı çocuk ---- Namık Kemal
3. S*ktir Et Terapi ----John c. Parkin
4. Her Şey Beyinde Başlar / Aklınızı Başınıza Toplama Kılavuzu ---- Mümin Sekman
5. Negatif Limanlardan Pozitif Sulara ---- Oğuz Saygın
6. Yunus Terapi ---- Dr Nevzat Tarhan
7. Dijital Kale ---- Dan Brown
8. Düğümlere üfleyen kadınlar ---- Ece Temelkuran / Dil ve anlatım akıcıydı. lakin benim için biraz yavaş ilerledi. Sıkıldım. Çok bişey kattığını söyleyemem.

_MedceziR_ -- 8

yedinci gün - ihsan oktay anar.
o kadar övüldü ki bu kitap koşa koşa aldım ama bunaldım okurken ,gereksiz ve uzun uzadıya tasvirlerle dolu...
kitabın yarısından fazlası tasvir...:30:

Back