• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

4 kitap birlikte mi gelecekti, bir kitabı ayrı olarak mı sipariş vermiştin canım?
Hiç alışverişim olmadı PTTkitaptan. Sonuçta hepimiz çeşitli sitelerden,
çeşitli ürünler alıyoruz ve istediğimiz zaman sitelerle iletişime geçebiliyoruz.
Kitabın eline ulaşmamış olmasından çok iletişimsizlik can sıkıcı ve güvensiz.
pttkitap facebook sayfasında sorununu iletmeye çalış bakalım yanıt gelecek mi? :44:

4'ünü de aynı anda sipariş verdim.3'ü geldi 2 hafta aralıklarla .Birde o yöntemi deneyeyim teşekkür ederim. :16:

Elif Şafak Mahrem ne o öyle ya . resmen okumamk için kitabı görmezden gelmeye çalışıyom ama öyle mavi mavi bakıp sırıtıyo sanki :86:
beni okusana diye:25:
allahtan sayfası az bugün yada yarın biter inşallah:52:

******mart ayı derecelerimiz ******

1. miz :nazar::nazar: _Lavin_ :nazar::nazar::65: :46: :65: :46:

2.miz bugu_su :81::nazar: :129:

3.müz gonca2206 :81: :nazar: :128:​

Eki Görüntüle 665953

1 nisan - 30 nisan 2013

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. _Medcezir_ ........8.......
  2. muntazar ......7..........
  3. ftm55 .......6.........
  4. limon1988 ........6.......
  5. gonca2206 .......6........
  6. _Lavin_ ........5........
  7. kulitta .........4..........
  8. gulshenidil .....4...........
  9. Gareng ........4........
  10. nuclear ........4.........
  11. bugu_su ......3.........
  12. diltesne .....2.......
  13. DatluCadu ........2........
  14. PrensesPeri ......2.......
  15. sara_28 ........1........
  16. AskInihan ..........1........
  17. Lyre ........1........
  18. duygum_duygum ........1........
  19. uğur böcüğü .........1......
  20. kedi83 .......1........
  21. pekmez_akilli ............
  22. pretty__woman ................
  23. kgokce ............
  24. _MinigininFaresi ................
  25. Ausencia ...............
  26. busean ..............
  27. pogopogo ..................
  28. H_İ_S .................
  29. angel_elika ................
  30. tugcecan ..............
  31. efla ................
  32. Donuk_Pudra ...............
  33. muhat ................
  34. LAydLiNe .................
  35. ehlimana ...............
  36. DamlaSakizliKahve ................
  37. lajoie ................
  38. LadySubaru ...............
  39. cornella ...............
  40. glntpl ................
  41. mehtap51 ................
  42. yemyesilcit ................
  43. piolin ...............
  44. neenone ................
  45. KRoNiKDeLi ...............
  46. roseizmir ..................
  47. yorgun savascı ...............
  48. LadyEvil .............
  49. fidele ..............
  50. samanyolu .............
  51. yelkenlikiz .................
  52. masal26 ............
  53. eski_bir_masal ................
  54. morvent ................
  55. tweetypinar .............
  56. december90 ................
  57. nilayu ................
  58. pinararip ................
  59. pembelii ................
  60. EsmerKralice ...............
  61. pinaran ...............
  62. hande85 ................
  63. M e L o D i ................
  64. sosyoloji12 ................
  65. nilkon4246 ................
  66. aysenazzz ................
  67. zzeynebim ................
  68. beachclub ................
  69. yolhali_34 ................
  70. Boleynkizi88 ................
  71. Elouise ................
  72. mavisim51 ................
  73. nAyino ................

Son düzenleme:
ben de ateşböceği yolunu okudum bitti.

merhaba :3: aramıza katılmak istermisin :29:

Veronika Ölmek İstiyor - Paulo Coelho

Gareng - 4

Bu arada Otostopçu serisini 5 kitap olarak mı yazmalıyım yoksa tek kitap mı bilemedim. :26:

bencede 5 yazılmalı :34: nasıl buldun okuduguna değdimi?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız :3:

umarım bende kitap okuma hızımı eskisi gibi yakalarım.:16:

Birşey danışmak istiyorum pttkitap'tan alışveriş yapan arkadaşlarım var mı ? Geçen ay 4 kitap sipariş verdim 3'ü elime ulaştı. Diğer kitap bilgisinde internet sayfasında kargoya verildi yazıyor ama gönderim yerleri belirtilmemiş.Online destek hattında kimse çevrimiçi değil.3 kez mesaj yazdım geri dönen olmadı.Belirtilen telefonu arıyorum açan da yok. :44: Ben ne yapayım şimdi? Çok büyük meblağ değil ama ben ödedim sonuçta parasını ve 1 ayı geçti.

Tüketici haklarına şikayet mi etsem ya da başka ne tür bir yöntem izlemeliyim? Teşekkürler şimdiden cevaplayan arkadaşlarıma.:42:

umarım magdur olmazsın canım :29: internetten alışveriş yapıyorum sürekli bende ama böyle bir durumla karşılaşmadım :44:

Elif Şafak Mahrem ne o öyle ya . resmen okumamk için kitabı görmezden gelmeye çalışıyom ama öyle mavi mavi bakıp sırıtıyo sanki :86:

yorumlarını okumustum kitabın çok dağınık karmaşık diye vazgeçmiştim almaktan :17:

bende

1) hafıza tekniklerini aykut açkalmaz/berivan açkalmaz

hepimizin teoride bildiği benzetme hikayeler kurma yoluyla hatırlamayı daha açarak anlatmış.örneklerle anlatılmış.boşluklar bırakılmış sayfalarda kendinizi sınamanız için :34: uygulamaya çalışacagım :34:

2) üstün dökmen küçük şeyler

küçük şeylerin değerini biliyordum zaten ama artık daha da önem kazandılar benim için.sade ve hoş bir anlatımı var.4 kitapmıs hepsini okumak istiyorum.aralarına biraz süre koyacagımkı tadını daha iyi alayım :34:

Elif Şafak'ın en sevdiğim kitabıdır kendileri.

Keyifli okumalar dilerim.

Kızzlarr kitabı henüz bitirmedim, sakin olun Don't panic! :9: Sadece bitirdiğimde nasıl yazacağım diye sorayım dedim. :31:
Kitaba gelince, ben bilim-kurguyu çok seven biriyim o yüzden okurken eğleniyorum ve Douglas Adams kuşkusuz en başarılı bilim-kurgu yazarlarından biriydi. Nail Gaiman ile ikisi favorim zaten. Bundan sonra da Dune serisine başlamayı düşünüyorum. O tam bilim-kurgu değil biraz fantastik kurgu ama çok güzel yorumlar almış. Okuyan var mı daha önce?

Son düzenleme:
Kızzlarr kitabı henüz bitirmedim, sakin olun Don't panic! :9: Sadece bitirdiğimde nasıl yazacağım diye sorayım dedim. :31:
Kitaba gelince, ben bilim-kurguyu çok seven biriyim o yüzden okurken eğleniyorum ve Douglas Adams kuşkusuz en başarılı bilim-kurgu yazarlarından biriydi. Nail Gaiman ile ikisi favorim zaten. Bundan sonra da Dune serisine başlamayı düşünüyorum. O tam bilim-kurgu değil biraz fantastik kurgu ama çok güzel yorumlar almış. Okuyan var mı daha önce?

Ben bugün yarın bitiririm, zaman zaman anlatımda kopuşlar yaşasam da başlarda okudukça daha güzel bir hale geldiğini düşünüyorum. Bir de okuduğum ilk bilimkurgu kitabı, daha o kadar antremanlı değilim türe belki de ondan öyle oldu.

Dune serisi okunacaklarım arasında ama henüz sıra gelemedi.
Ben de Yaşlı Adamın Savaşı serisini okumayı planlıyorum önüzümdeki ay,belki sen okumuşsundur.

yorumlarını okumustum kitabın çok dağınık karmaşık diye vazgeçmiştim almaktan :17:
evet oldukça dağınık ve gerçek üstü, ayakların bir türlü yere değmiyor

Elif Şafak'ın en sevdiğim kitabıdır kendileri.

Keyifli okumalar dilerim.

teşekkür ederim. Türk Yazarlar Birliği tarafından en iyi roman ödülünü almış zaten, ama ban ahitap etmedi. kabul, okkalı sözleri var ama yinede almıyor beni içine:50: o yüzden bi an önce bitirmeye çalışıyorum:31:

4'ünü de aynı anda sipariş verdim.3'ü geldi 2 hafta aralıklarla .Birde o yöntemi deneyeyim teşekkür ederim. :16:

2 hafta aralıklarla mı? Töbe töbe karışık bir sistem. :44:
Canım epeyce stes yaşamışsın, belki de bedeli bir kitap olacak.
Lakin bu olumsuz tecrübenden bizler, pekçok kişi yararlanacak.
Elbette gelmeyen kitabı değil, aldatılmışlığı hazmedemiyorsun.
Bedelsiz öğrenmek olmuyor maalesef.
Dilerim içine sinecek şekilde neticelenir.

Ay! Ay! Aaay! DonukPudracıııım... 18 günlük evlisiiiin... :nazar:
wedding-kiss-smiley-emoticon.gif
:nazar:

Sonsuz Mutluluklar Dilerim. :nazar:
marry.gif
:nazar:

Mahrem bitti. bi sayfa önceki söyleidklerimin bir kısmını geri alıyorum:17: hikaye farklı, değişik ve iddialı ama okumak gerçekten sabır ve takat istiyor. ok gibi yüreğe saplanan sözleri var Şafak'ın ama işteee birazcık uzatıyor cümleleri. zeki bir yazar ve saklambaç oynamayı çok seviyor.

Datlucadu-Nisan-3

Son düzenleme:
Douglas Noel Adams-Otostopçunun Galaksi Rehberi/Beşibiryerde

Uzay ansiklopedim nihayet bitti. Uzay tutması nedir? Nasıl baş gösterir'in canlı örneğiyim şu anda. Aslında uzun bir yazı da hazırladım bloguma ama burası için fazla uzun ve sıkıcı olacaktır aynısını yayınlamaktan kaçınıyorum bu sebepten.

Ara ara olayları takip etmekte ve bazı kavramları anlamakta zorluk çektim, belki ilk defa bilimkurgu okuduğumdan bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa ben de kendimi bir uzaylı gibi hissediyorum!

Öyle komik ve öyle olabilir bir şey ki... Her şey öyle bir mizahi mantığa bağlanmış ki aklınıza gelen tüm kelimeleri yurabilirsiniz diyorum.

Ayrıca çevirisine ba-yıl-dım!!! Bu kadar başarılı çeviri ve dipnotlar uzun zamandır görmemiştim. Velhasıl kelam beğendim, ancak bu türü sevmeyenler ve önyargılı olanlar için okumak bir eziyete de dönüşebilir bilemeyeceğim.

Prensesperi'nin de onaylamasıyla kitabı 5 sayıyorum ve emin olun 5 kitap sayılmayı hakediyor.

Lavin-10

Uzay ansiklopedim nihayet bitti. Uzay tutması nedir? Nasıl baş gösterir'in canlı örneğiyim şu anda. Aslında uzun bir yazı da hazırladım bloguma ama burası için fazla uzun ve sıkıcı olacaktır aynısını yayınlamaktan kaçınıyorum bu sebepten.

Ara ara olayları takip etmekte ve bazı kavramları anlamakta zorluk çektim, belki ilk defa bilimkurgu okuduğumdan bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa ben de kendimi bir uzaylı gibi hissediyorum!

Öyle komik ve öyle olabilir bir şey ki... Her şey öyle bir mizahi mantığa bağlanmış ki aklınıza gelen tüm kelimeleri yurabilirsiniz diyorum.

Ayrıca çevirisine ba-yıl-dım!!! Bu kadar başarılı çeviri ve dipnotlar uzun zamandır görmemiştim. Velhasıl kelam beğendim, ancak bu türü sevmeyenler ve önyargılı olanlar için okumak bir eziyete de dönüşebilir bilemeyeceğim.

Prensesperi'nin de onaylamasıyla kitabı 5 sayıyorum ve emin olun 5 kitap sayılmayı hakediyor.

Lavin-10

$c0291.gif Bravoo Lavincim. :46: $5a81b023e72c.gif :46: $36bc37fc.gif

günaydın kızlar
bu ay noldu ıse bana hıc kıtap okuyasım yok:ssz:
daha 2.kıtabımı bıtırdım

sinan yağmur aşkın mealı uğur böcüğü 2

Merhaba hanımlar.
Konuyu anladım dedim, kaçmış gibi oldum sonrasında bir şey yazmayıp. Bazı sağlık sorunların ötürü gelemedim.
Kafama takılan bir soruyu sorup, sonrasında hemen katılacağım.
Mesela bu ayın bitmesine yaklaşık 15 gün var ya, 15 gün boyunca kaç tane okuduysam rumuzumun sonuna 1,2 yazacağım. Mayıs ayında sıfırlanacak, 1den mi başlayacağım? :)

Merhaba hanımlar.
Konuyu anladım dedim, kaçmış gibi oldum sonrasında bir şey yazmayıp. Bazı sağlık sorunların ötürü gelemedim.
Kafama takılan bir soruyu sorup, sonrasında hemen katılacağım.
Mesela bu ayın bitmesine yaklaşık 15 gün var ya, 15 gün boyunca kaç tane okuduysam rumuzumun sonuna 1,2 yazacağım. Mayıs ayında sıfırlanacak, 1den mi başlayacağım? :)

evet canım aynen öyle . yazdıkların nisan ayı değerlendirmesine tabi tutulacak, mayıs için mayıs ayında okuduklarını gireceksin:34:

Lavin-10
merak ettim yorumunu canım ya. kadınlar kulübü okuma grubu var burdan çıkınca kitap günü kısmında oraya eklesene :34:

Son düzenleme:
evet canım aynen öyle . yazdıkların nisan ayı değerlendirmesine tabi tutulacak, mayıs için mayıs ayında okuduklarını gireceksin:34:

Çok teşekkür ederim canım. :71:

Rüzgarı Dizginleyen Çocuk - William Kamkwamba

Kitabı bana öneren kitapçı, Bin Muhteşem Güneş tarzında olduğunu söylemişti.Bende öyle bir tat uyandırmadı. Hayallerinin peşinde koşan bir ufaklık var kitapta; azmi, düşünceleri, çabaları.
Evet çocuk kitabı gelmedi tamamen ama, bir yetişkin kitabı gibi de değildi.
Biraz daha ufak olsaydım belki, kitaptan aldığım haz çok farklı olabilirdi; o çocuğun azmi beni de ateşleyebilirdi bazı konularda; fakat şu an sadece gülümseyerek onaylamakla kaldım. Yarın öbür gün bir evladım olursa okutacağım henüz ufakken. :)

nAyino -1

Back