• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

kizlar kitapligimin yapiliyor sonunda/
marangoz bu sefer yapip teslim etmek uzere tekrar oculeri aldi.
insallah artik yapacak ve bende fotograflarini cekip hemen sayfamiza koycam.
s,z verdigim gibi bende kitapligimi halka acicam.:16:

Amerikan Tanrıları - Neil Gaiman

amerikan-tanrilari.jpg

Gareng - 3 :8:

kizlar kitapligimin yapiliyor sonunda/
marangoz bu sefer yapip teslim etmek uzere tekrar oculeri aldi.
insallah artik yapacak ve bende fotograflarini cekip hemen sayfamiza koycam.
s,z verdigim gibi bende kitapligimi halka acicam.:16:

Hadi bakalım sabırla bekliyoruz ehlimanacım.
megb2fh1.gif

Gözlerimizin bayram etmesine az kaldı.
stlcda8b.gif

Herkese merhaba
Korkunç bir hafta oldu benim için. Cumartesi bir yakınımızı çok ani bir şekilde kaybettik. Tam cenazeye gidelim derken kayınbiraderim aradı kusuyorum kötüyüm diye( kayınpederler memlekette) iki gece hastanede kaldık birde hafta sonu nöbetçi doktorlar hiçbir şeye bakmıyor. Hastanede eşimde grip olmaz mı (Kayınvalidem de Trabzon da hastanelik olmuş). Kaç gündür evimden uzağım. Buna rağmen kitap okudum.

Cemile - Cengiz Aytmatov
Şu egoları şişirsek de mi saklasak? - Aykut Oğut

Evrenden torpilim var ve Aykut Oğut diye iki kitabın üçüncüsüymüş son okuduğum kitap. Şimdi onlara başladım. Egoma çok kızmaya başladım bu arada :33:

Herkese merhaba
Korkunç bir hafta oldu benim için. Cumartesi bir yakınımızı çok ani bir şekilde kaybettik. Tam cenazeye gidelim derken kayınbiraderim aradı kusuyorum kötüyüm diye( kayınpederler memlekette) iki gece hastanede kaldık birde hafta sonu nöbetçi doktorlar hiçbir şeye bakmıyor. Hastanede eşimde grip olmaz mı (Kayınvalidem de Trabzon da hastanelik olmuş). Kaç gündür evimden uzağım. Buna rağmen kitap okudum.

Cemile - Cengiz Aytmatov

Evrenden torpilim var ve Aykut Oğut diye iki kitabın üçüncüsüymüş son okuduğum kitap. Şimdi onlara başladım. Egoma çok kızmaya başladım bu arada :33:

hem gecmis olsun hem de masallah:nazar:

bu telasin icinde 2 kitap iyi bir sayi.

Herkese merhaba

Cemile - Cengiz Aytmatov

Başın sağolsun,Allah mekanını cennet eylesin.

Eşinle kayınbiradere de acil şifalar diliyorum.

Herkese merhaba

Cemile - Cengiz Aytmatov

Sıkıntılar. nasıl da üst üste gelmiş. :31:
Hastalara acil şifalar, kaybınıza rahmet diliyorum. :16:

Nuclear başınız sağolsun ve acil şifa versin Allah hastalarınıza.

Bu ay çok yoğunum, okulun programı var, sınavlar da bir yandan okuyamıyorum :50::50:

Herkese çok teşekkürler.
Nasıl bir duygudur bu bir sürü kitabı aynı anda okumak istiyorum. Hiçbir iş yapasım yok. Sürekli okumak istiyorum.

nuclear başın sağolsun, ayrıca geçmiş olsun.

Nisan Aynını ve uzun süre ara verdiğim yaklaşık bir buçuk ayın acısını çıkaracak ilk kitabımı bitirdim. Jodi Pİcoult -Anlaşma. Seviyorum bu kadını. hikayesi alıp götüryor insanı ve sarsarak bırakıyor geride,kafanızda gerçekliğine dair sorular bırakarak. İki gencin doğuştan başlayan dostluk ve sonrasında gelişen aşklarını anlatan sonrasında geri dönlümez bir ayrılığın yarattığı tramvayı ortaya çıkaran çok güzel bir romandı.
yazarın okuduğum ikinci romanı . diğeri. Kız Kardeşim İçin'di. bunu ondan başarılı bulduğumu belirtmeden geçemeyecem.

Datlucadu-Nisan -1 (Jodi Picolut-Anlaşma)

Son düzenleme:
Herkese çok teşekkürler.
Nasıl bir duygudur bu bir sürü kitabı aynı anda okumak istiyorum. Hiçbir iş yapasım yok. Sürekli okumak istiyorum.

ıcınden ne gelıyorsa onu yap. kendını şunu yapmam gerekır dıye kasma.
nasılsa yapılması gerekenler sen yapmasan da bır sekılde daha sonra da yapılır.
sen su an senı mutlu edıp sakınlestırecek seylerı yap.

Oysa kitaplara çokça ihtiyacım olan bir dönemdeyim . Biraz kendi hayatımdan sıyrılıp , o büyülü dünyalara , yabancı hayatlara dalmalıyım :31::31::31:

Ohh sonrada mis gibi hiç dert düşünmeden uykuya dalmalıyım ama beyin dolu galiba , tek satır kabullenmiyor bu ara.

Neyse , en azından Mart ayında elimdeki kitabı bitirip bir yenisine geçeceğime söz veriyorum burada.Söz vereyim de tutmak zorunda kalayım bari
:34:

o "huzursuz" süreçten yeni kurtuldum canım. bu tıpkı iştahı kesilen birinin yeniden iştahına kavuşması gibi birşey. şimdi deli gibi açım ve , dün gelen Elif ŞAFAK "aşk"a dalmak üzreyeim:56:
umarım sende en kısa sürede kurtulursun bu "hzursuz" süreçten:34:

Jules Verne-Karpatlar Şatosu

Halk efsanaleri ile dönemin bilim-kurgusunu birleştiren güzel bir eserdi. Transilvania'nın tüm coğrafi özellikleri ve o dönemdeki yöre halkının sosyal yapısı da çok iyi bir şekilde alt metin olarak sunuluyor.

Yabancı olduğum coğrafi isimlerin bol bol olmasından tasvirlerde yer yer sıkılsam da severek okudum diyebilirim.

Lavin-5

ahmet ümit- kavim. polisiye tarzı hoş bir kitaptı sonuna kadar katili aradım durdum :D

limon1988-4

1. Kanuni-Kılıcın yapamadığını adalet yapar ---- Oktay Tiryakioğlu
2. Vatan yahu silistire-Zavallı çocuk ---- Namık Kemal
3. S*ktir Et Terapi ----John c. Parkin
4. Her Şey Beyinde Başlar / Aklınızı Başınıza Toplama Kılavuzu ---- Mümin Sekman
5. Negatif Limanlardan Pozitif Sulara ---- Oğuz Saygın

6. Yunus Terapi ---- Dr Nevzat Tarhan = Yunus Emrenin Terapi gücü. Ruhsal travmaları ve toplumsal psikolojiyi nasıl onarabildiğini anlatan bir kitap. Orta şekerli.

7. Dijital Kale ---- Dan Brown = Macera, aksiyon, gerilim ve müthiş bir gizem...Sonunda ağzınızı 5 karış açık bırakan serinin devam kitabı. Dan brown serisini kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum.

_Medcezir_ = 7

Aziz Nesin den Bay Düdük çok akıcı bir kitap. Bilgisayarda okumaya başladım birde baktım bitmiş. Evrenden Torpilim var a başlıyorum yarın. Herkese iyi geceler

nuclear_3

Son düzenleme:
anna karanina yı bitirdim fakat bi daha klasiklere töbe hiç sürükleyici değildi :50:
bakalım sırada hangi kitabı okusam :1:

Son düzenleme:
anna karanina yı bitirdim fakat bi daha klasiklere töbe hiç sürükleyici değildi :50:
bakalım sırada hangi kitabı okusam :1:

Ay demee... :20: Ben de etkisinden kurtulamadığım için sürekli dünya klasiklerinden okusam diyorum.
Anna Karenina - Lev N. Tolstoy okuyacaklarım arasında.
Jane Eyre - Charlotte Bronte Oku canım. Klasikler hakkındaki olumsuz yargını değiştireceğine eminim.

Okuduğumuz kitap sayısını mesajımızın altına nickimizle birlikte yazıyoruz.
Konu sahibi arkadaşımızın liste hazırlarken gözünden kaçmaması için bunu yaparsan iyi olur. :16:

Elif Şafak Aşkı bitti. Çok beğendim, belkide bir etki ile okuduğım için oldu ama bu kadarını beklemiyordum. bi kaç karakteri fazladan katmış gibide olsa Şems ve Zaharadan etkilenmesim desem yalan olur.
bu arada arkadaşım önerdiği kitabın, Baba ve Piç olduğunu söyledi:26:
Kararlı Elif Şafak'ı ezberletecek bana:52:

Datlucadu-Nisan-2

1- Aşk ve Gurur - Jane Austen

2- Mahmut`un Pabuçları - Gala Galaction

3- Lanetliler Taburu - Sven Hassel (II. dünya savaşı, insanlık dışı olaylar.)

kulitta . . 3

Back