• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Ben hiç beğenmedim canım,ne umutlarla aldım tam bir hayal kırıklığıydı.:25::25:
HMMMMM bende bugun şöyle bir kitapçılarda vakit geçirip alayım dediklerimden di... ufffff yaaa

benim elimde kitap ama okumadım kitap okumaya aşık bi arkadaşım var her tarz kitabı okur ama bu kitabı zorlayarak bitirdim kendimi dedi yinede ben okuyacagım kitap nazan bekiroglunun şiirsel dili seviyosan okuyabilirsin sevmiyosan ilerlemez
evet sağolun yorumlarınız için... alsammı almasammı okumak istiyordum... azcık azaldı hissim... bakalım uygun bulursam alayım mı?
Nar ağacını bende çok merak edip almıştım. Başlarda çok sıkıldım ama sonuna doğru merak ederek okudum. 200 sayfadan sonra sarıyor.
bacımmm çok sağol 200 sayfadan sonra sarıyor demek.... ne bileyim okumak gerek diye düşündüm ama şevkimi hızımı kırmayan bir kitap olsun.. işden arta kalan güzel zamanlarımı verinceee daha bir önemli oluyorrr herkes gibi...
umberto Eco nun Gülün Adı adlı kitabı oku okuda 27 tl olmuş. Bir ara topikte konuşuldu diye hatırlıyorum. Almak isteyenlere duyrulur
işte buuuuuuuuuuuu harikasınnnnn bacımmm... ben yazmıştım unutmayıp yazmışın yaaa ALLAH razı olsunnnnn.. derhal alıyorummmmmmmmmmmmm ayyyy çok sevindimmmmmm:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

1- En Son Yürekler Ölür / Canan TAN
2- Mozart Bir İnsan ve Sanat Adamı Olarak Kendi Sözleriyle / Friedrich Kerst

Kitap Açıklaması
Mozart gibi bir dâhiyi bütün öfke, acı, sevinç ve müziğe olan tutkusuyla karşımıza etten kemikten bir insan olarak koyan bu kitabı okurken, pek fazla bilmediğimiz, sadece kitaplardan, filmlerden tanıdığımız bir dönemin sessiz tanıklarına dönüşürüz. Dönemin Avrupasının tiyatro binalarında, sokaklarında gezeriz. Saraylar, katedraller, meydanlar... Sanki her şey müzik üstüne kurulu gibidir. Mozartın eksiksiz müziğinden gelen olağanüstü melodilerin bizi içine almasına ve dudaklarımıza yerleşmesine izin veririz. Sonra neden deriz neden bu kadar kısa bir hayat!

kedi83 . . 2

nuclear bacım yahu 2 baskısı var gülün adı adlı eserin dedğin siteden her ikiside can yayınları aynı yazar çevirisi ama fiyat azcık 2 tllik farklı ve benim eski sahafta gördüğüm baskı kapağıda değil doğal olarak.... sanırım 27.95 lik olanı alacağım akşama.... tekrarrrr tekrarrr çok çok teşekkür ederimmmmm:16:

nuclear bacım yahu 2 baskısı var gülün adı adlı eserin dedğin siteden her ikiside can yayınları aynı yazar çevirisi ama fiyat azcık 2 tllik farklı ve benim eski sahafta gördüğüm baskı kapağıda değil doğal olarak.... sanırım 27.95 lik olanı alacağım akşama.... tekrarrrr tekrarrr çok çok teşekkür ederimmmmm:16:

Hangi şehirde yaşıyorsun. 2. el kitapçı var bildiğim belki orada daha uygun fiyata olabilir.

İstanbulda yaşıyorum ben, eğer İstanbulda olsaydın bir kitapçı önerebilirdim.

burda da çok da hani nedense son 1 aydır sahaflar abla yok o eski yıllarda kaldı şimdi şu kadar diyip kestirip atıyor... inanırmısın umberto econun kitabını almak istedim ve buldum ikinci el eski hani adam 20 tlden 1 kuruş inmedi.... bende bugun nuclear bacım sağolsun 27 ve 25 e sıfırını alacağım bir yer önerinceee vazgeçtim.. yoksa kaç kez gittim 3 kez uğradım adam utanırda veriri kimdi alan o kitabı yoksa ohoooo

YENİ KİTAPLAR ALDIM ÇOK MUTLUYUM :52::24::24::34::34::34::34::34:

1.ŞAH & SULTAN -iskender pala
2.efsane- iskender pala
3.hayvan çiftliği- george orwel
4.yüzyıllık yalnızlık- gabriel garcia marquez
5.mutluluk -zülfü livaneli
6.la(sonsuzluk hecesi) -nazan bekiroğlu
7.nar ağacı- nazan bekiroğlu

ve bir adette film aldım war horse (savaş atı) buraya yazma sebebim kitabıda varmış öyle söylediler çok övdüler aldım deneyeceğim..... çok çok mutluyum

darısı herkeseee

2.efsane- iskender pala

ve bir adette film aldım war horse (savaş atı) buraya yazma sebebim kitabıda varmış öyle söylediler çok övdüler aldım deneyeceğim..... çok çok mutluyum

darısı herkeseee

Savaş Atı filmini izlemiştim, harika bir film. Çok güzel kitaplar almışsın, çoğu okumak istediğim kitaplar. Bende 2 tane kitap aldım dün.
Meleklerle Yaşamak / Beki İkala Erikli
Ölümsüz Ölüm / Nora Roberts (daha almam gereken 10 kitabı daha var)

Kızlar mıknatıslı bir ayraç aldım, ilk defa gördüm. Geçen hafta bir ayraç almıştım. Bir baktım yok, yolda düşürmüşüm. Mıknatıslı ayraç görünce sevindim. :1:
$Photo on 2013-02-16 at 21.27.jpg

2.efsane- iskender pala

darısı herkeseee

Bu mesajı okurken kitaplarıı kendim almışım gibi mutlu oldumm nedense:9:ben de bugün çok direndim kendime yeni kitap almamak için elimdekilerii okuyup bitireym die:) Hayvan Çiftliği süper bii kaitap bu arada keyifli okumalar:9:

Meyhane/Emile Zola

Kazaklar/Tolstoy

Ölü Canlar/Gogol

Umut-Hayat Akan Bir Sudur/Ayşe Kulin : Müthiş bir kitap.:21: Veda-Esir Şehirde Bir Konak isimli romanın tamamlayıcısı. 491 sayfayı bir günde soluksuz okudum.Teşekkürler Ayşe Kulin hafızalarıma bu müthiş iki eseri kazıdığın için.:21:

bugu_su.................4

*Küçük Prens
*Dayak Birincisi
*Körlük
*Küçük Kırmızı Balık - Bir Şeftali, Bin Şeftali- Aritmetik İyi, Kuşlar Pekiyi- Sevgi Masalı=
*Tropik Güncesi
*Vadideki Zambak
*Yabancı
*Kelebeklerin Dili

Kelebeklerin Dili -Manuel Rivas (öykü kitabı)başlangıçtaki öyküleri daha güzeldi, en güzeli de kitaba ismini veren öykü(bu öykü ayrıca bir ödül almış).
kitaptaki 3 öykü, bir sinema filmine uyarlanmış, başarılı bulunan bir filmmiş. ama bahsedilen öykülerden birinde şiddet içerikli bir son var, hayvanları çok sevdiğim için hiçbir şekilde o öyküyü sevemem. diğer iki öyküsü ise, benim de çok sevdiğim öykülerdi..

Efla - 8

Kızlar mıknatıslı bir ayraç aldım, ilk defa gördüm. Geçen hafta bir ayraç almıştım. Bir baktım yok, yolda düşürmüşüm. Mıknatıslı ayraç görünce sevindim. :1:
Eki Görüntüle 634770

ben de geçen gün aldım bir tane bu mıknatıslılardan. kitabı okurken bir yandan da elimde onunla oynadığımı fark ettim :)

Savaş Atı filmini izlemiştim, harika bir film. Çok güzel kitaplar almışsın, çoğu okumak istediğim kitaplar. Bende 2 tane kitap aldım dün.
çok sağolasın... meleklerle yaşamak kitabını bende okumak istiyorum... güle güle ve hızlı bir şekilde okumalar diliyorum...

Eki Görüntüle 634770
bu mıknatıslı ayraçlar perde tutkaçı gibi olanlar dimi, bende geçen yıl almıştım yani yazın sayfamı yırttı bir arkdş bu ne diye çekinceee :20: dikkat edin o tarzsa sizinkilerde

Selam kızlar. :16:

1 - Havuz Başı - Sait Faik ABASIYANIK
2 - Tutuklu Yürek - Osman ÇEVİKSOY
3 - Katre-i Matem - İskender PALA

Yine güzel yazmış İskender PALA ilk sayfalarda zorlandım hikayeyi toparlamak zor oldu biraz ama sonra çok çabuk sürükledi. Güzel bir İskender PALA klasiği olmuş tavsiye ederim.:16:Bu ay biraz yavaş gidiyorum artık hamileliğin son zamanlarında olduğum için kitap okumakta da zorlanmaya başladım çünki her işimi yavaş yapmak zorundayım. Çok zor vakit buluyorum. :26:

LAydLiNe : 3

Bu mesajı okurken kitaplarıı kendim almışım gibi mutlu oldumm nedense:9:ben de bugün çok direndim kendime yeni kitap almamak için elimdekilerii okuyup bitireym die:) Hayvan Çiftliği süper bii kaitap bu arada keyifli okumalar:9:
teşekkürler bacımmmm... evet yaa allah bol zaman sağlık ve azcukda para versin ağız tadıyla bol bol okuyalım.......

pekala önerinle ilk hayvan çiftliğinden başlayacağım....
:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

:37::37::37::37::27::27::27::27::27::27::27:

izleyeceğim evet çok övdülerr....

sağolasınnnn güzel yorumların için ...

Eki Görüntüle 634770

ayyyyyyyyyyyyyyy benim mıknatıslı ayracımdan:52::52::52::52::52:

bayılıyorum buna.
resmen kitap okutturuyor bana yoldaşım o benim:27:

Back