• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Kitap okumadığı halde kitap almaya saran biri daha var mı acaba? Yine patlattım kredi kartını :) Büyük bir şevkle aldığım kitaplarımı yazmak istiyorum. Umarım artık elimdeki kitapları bitirmeden yenisini almam.

Ben İdeali "İdeal Hastalığı" Üzerine Bir Psikanaliz Denemesi

Ben ve Savunma Mekanizmaları

Cinsel İstismar

Cinsellik ve Cinsel Sapmalar

Çocuklukta Normallik ve Patoloji

Çocukta Fobinin Analizi & Küçük Hans Vakası

Doğum Travması

Dokuz Yüz Katlı İnsan

Hadım Edilme Kompleksi

Metapsikoloji

Ölme & Ölümün ve Geride Kalanların Psikolojisi

Ölümcül Kimlikler

Psiko-Tarih & Sezgilerimiz ve Takıntılarımız

kitaplarına bayıldım ne iş yaptığını merak etttim canım

evettt :))) geldi şubat ayı
pek iyi başladığım söylenemez tatilde memlekete gittim ve sekteye uğradım biraz

düğümlere üfleyen kadınlar - ece temelkuran ( yine başarılı bir ortadoğu hikayesi tüm eserletini okudum bu yazarın ama muz sesleri hala en iyisi benim için )

limonlu pasta nın sıradışı hüznü-aime bender ( ismi yanlış yazmış olabilirim ) bir bestseller dan çok fazla dil beklentim yoktu fakat öykü çok güzeldi

mahur beste - ahmet hamdi tanpınar ( çok önceleti okuduğum bir kitap bu ) ama yine okudum ve yine okuyacağım tanpınar bir kez okunacak ilk okunduğunda anlaşılacak yazar değildir

ayın ortası sanırım sadece bunlar :(((

gonca2206- 3

Hayırlı olsun yeni kitapların,ben de en sonunda çeyiz ve kitap alma çılgınlıklaım sonucu kredi kartımı iptal ettirim şimdi paşa paşa ektre ödüyorum. Bilim-kurgu ve fantastik edebiyata sardım bu aralar, bakalım oku oku aya çıkacağım:27:

:) ne güzel hobilerimiz var kitap ve çeyiz almak:) ben de 9 ay önce aynen senin gibiydim, hem çeyiz hem kitap. Borç batağına saplandım, dikkat et :)

:) ne güzel hobilerimiz var kitap ve çeyiz almak:) ben de 9 ay önce aynen senin gibiydim, hem çeyiz hem kitap. Borç batağına saplandım, dikkat et :)

Saplanmış bulunuyorum zaten,bakalım daha çok kitap var okunacak avutuyorum kendimi,çeyiz konusunda da alınacak tüm ufak şeyleri aldım nişana kadar almayacağım dedim sevgilim de durduruyor engel oluyor bu şekilde dizginliyorum şimdilik.

2 kitabım yarım ve benim bir yandan da mesleki kitapları okumam gerekiyor. Keşke günler biraz daha uzun olsaydı, uykum da çok geç gelseydi.

*Küçük Prens
*Dayak Birincisi
*Körlük
*Küçük Kırmızı Balık - Bir Şeftali, Bin Şeftali- Aritmetik İyi, Kuşlar Pekiyi- Sevgi Masalı=
*Tropik Güncesi
*Vadideki Zambak
*Yabancı

Sevgi Masalı-Samed Behrengi
(çocuk ed, halk masallarından. 2 masaldan oluşan bir kitap. pek beğenmedim:50:)
Albert Camus - Yabancı (çok beğendim :31::31::31:)

Efla -7

Son düzenleme:
çok isterim. teşekkürler:46:

Annem ve hayatın anlamı-Irvin Yalom
Aşkın Celladı- Irvin Yalom
Bağışlanan Terapi-Irvin Yalom
Divan-Irvin Yalom
Yaşamım ve Psikanaliz-Sigmund Freud
Amatör Psikanalizi-Sigmund Freud
Bir Çocukluk Nevrozu Hkayesi-Sigmund Freud
Davranışlarımızın Kökeni-Serol Teber
Depresyon Nedir ? Nasıl Başedilir?- Ertuğrul Köroğlu
Kaygılarımız Korkularımız-Ertuğrul Köroğlu

Ayrıca psikolojinin herhangi bir alanıyla daha doğrusu bir rahatsızlıkla ilgili merakınız varsa ona göre de kitap tavsiye edebilirim:)

Divan-Irvin Yalom

Ayrıca psikolojinin herhangi bir alanıyla daha doğrusu bir rahatsızlıkla ilgili merakınız varsa ona göre de kitap tavsiye edebilirim:)

ben de psikolojiyle yakından ilgilenirim. tavsiyelerinizi 4 gözle bekliyorum :31::31:

Divan-Irvin Yalom

Okumak istediklerime ekledim, inşallah alabilirsem okuyacağım, o kadar çok kitap ekledim ki. Arasından sadece Aşkın Celladı kitabını okumuştum. :9:

Son düzenleme:
Divan-Irvin Yalom

bende irvin yalom cuyum freudu üniversitede baya okuyuncaaa şimdi okumuyorum yeniden... amaa cidden her bireyin özelliklede çocuğa sahip olacak biz kadınların okuması gerek diye düşünüyorum... psikoanalizi severim....
:44::44::44::44::44::44::44::44:

banada akıcı bir kitap tavsiye edermisin bacım....????????

bende irvin yalom cuyum freudu üniversitede baya okuyuncaaa şimdi okumuyorum yeniden... amaa cidden her bireyin özelliklede çocuğa sahip olacak biz kadınların okuması gerek diye düşünüyorum... psikoanalizi severim....
:44::44::44::44::44::44::44::44:

banada akıcı bir kitap tavsiye edermisin bacım....????????

Sana Gül Bahçesi Vadetmedim kitabını okudunuz mu? Divan ı da okumadıysanız tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Zülfü Livanelinin Bir Kedi,Bir Adam,Bir Ölüm.ü şiddetle tavsiye ederim hem siyasi hem psikolojik sürükleyici harika bir roman.

çok mutluyummm:46: bi sürü kitap aldım:62::62:
nietzsche'nin kitabını buldum nihayet, insanca pek insanca
hz.Fatıma-Salis Suruç
Felsefenin İLkeleri-Bene Decartes
Kıta Dur-Şamil Tayyar
Dğunun LimanlarıAmin Maalouf
Fısıltı-Becca Fitzpatric
anlaşma-Jodi Picoult
ayrıca Ales yardımcı kitabı:52::52::52::52:

Divan-Irvin Yalom

ırvin Yalom'un nietzsche ağladığındasını okudum. güzeldi dili.:31:

başladığım kitap çok sarmadı
erkek dedikodusu diye dizüstü edebiiyatından bir kitaba başladım arada seviyorum bu tarz kitapları

limon-2

Back