- Konu Sahibi PrensesPeri
- #6.401
Şahane hataları okuyan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şahane hataları okuyan var mı
zülfü livaneli serenad da çok akıcı ve güzeldi... seviyorum zülfü livanelini siyasette sevmesemde sanatçılık yönünü vede yazarlık yönüne acaip hayranım... okumadım bu kitabını almak istedim şimdi hemen... okuyacağım....Zülfü Livanelinin Bir Kedi,Bir Adam,Bir Ölüm.ü şiddetle tavsiye ederim hem siyasi hem psikolojik sürükleyici harika bir roman.
​kızlar nar ağacında isimli kitabı çok çok duydum en yakın zamanda almam gerekli listesine ekledim... sizlerin önerisi varmı bu kitaba ve son zamanların akıcı üslubu güzel kitapları olarak önerecekleriniz..
​kızlar nar ağacında isimli kitabı çok çok duydum en yakın zamanda almam gerekli listesine ekledim... sizlerin önerisi varmı bu kitaba ve son zamanların akıcı üslubu güzel kitapları olarak önerecekleriniz..
benim elimde kitap ama okumadım kitap okumaya aşık bi arkadaşım var her tarz kitabı okur ama bu kitabı zorlayarak bitirdim kendimi dedi yinede ben okuyacagım kitap nazan bekiroglunun şiirsel dili seviyosan okuyabilirsin sevmiyosan ilerlemez
Bir Çift Yürek-Marlo MORGAN
Eski best-sellerlardardan olan kitabı çok duydum ve okuyayım hadi bakalım dedim. Ama maaselef kitabı ite kaka ilerlettim, hayal kırıklıklarıyla dolu bir deneyim oldu benim için, yazar adeta bakir bulduğu aborjinlerin hayatı üzerinden kendi bilgilik algısına dair bir kitap oluşturmuş,sonra da alın bakın aborjinlerin yaşam hakikatleri deyip önümüze koymuş bulunuyor. Sevmedim bu üslubu,gerçi kitabın yazıldığı yılları baz alırsak o yıllarda pek bi popülerdi bu tarz kitaplar.
Lavin-3
okudum:26: güzel bi kitapp bana farklı geldi:26::26:
Tatlım yazılan her şey yazarın kurgusu olduğundan sanki aborjin yaşam tarzını popüler olmak adına kullandığını hissettim.
Mesela yakın zamanda benzer tarzda kızılderilileri anlatan,yazarın kendi hayat hikayesi olan 'Küçük Ağaç'ın Eğitimi' adlı kitapla yan yana koyarsam dağlar kadar fark var. Ben yazarda bi çiğlik gördüm ya da beklentim çok yüksekti, yazar da profesyonel değil beklentimi karşılamadı.
Ama Küçük Ağaç'ın Eğitimi'ni kesinlikle tavsiye ederim.
Bugün ben de kitap aldıımmm....
Nasıl özlemişim kitap almayı.Bir de bütçe derdi olmasa.
Aldıklarımı da yazayım.
Gabriel Garcia MArquez- Yüzyıllık Yalnızlık
Aynı yazarın - Kırmızı Pazartesi
Albert CAmus- Yabancı
Sibel Eraslan- Nil'in Melikesi
Bir de Fedailerin Kalesi Alamut'u aldım ama arkadaş da vardı benden al dedi, bunu değiştirmeyi düşünüyorum fırsat bulursam. Tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim