• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

geçen ikincielcilerde kitapları gezerken umberto eco nun gülün adı kitabını buldum eski yırtık pırtıkdı adam 23 e veririm abla dedi.... aaa neden okadar pahalı diğerleri 5 tl iken az inin dedimm zerre inmedi... can yayınlarından okumayı hernedense bir öğretmenmden dolayı aklımda kalmış çok istemiştim ama 10 yıl geçti okumadan bırakmış olduğum bu kitabın sıfırı 43 tl olmuş meğer... kitapyurdunda 37.5 a düşsede bana fazla pahalı geldi... okuyan bilen varmıdır.... ne yapsam sıfırmı alsam 2.elinimi

eğer kütüphanemde bulunması önemli değil diyorsan kütüphanelere bakabilirsin.

1. evrenden torpilim var

2. evlilik ve cinsel hayat

3. duygusal zeka
4. Anamı da aldım geldim- Muzaffer İzgü

5. Görüntünün ortasındaki karanlık Freud .....hayatını ve psikanalizi hep merak ettim. bu konudaki açlığımı tatmin edici bir kitaptı.

DonukPudra........5
:21::21:

Ayşe Kulin : Bora'nın Kitabı

bu kitap da bitti.
diğer kitabıyla karşılaştıracak olursam, bu kitapta anlatım daha dağınık, biraz daha sürprizliydi... eksik nokta pek bırakmamış. hatta sonlara doğru olan bir bölüm, sanki gelen eleştrilere karşı sonradan eklenmiş gibi geldi bana. çok kopuk kalmış...
ödünç aldığım için bir an evvel okuyup sahibine vermek istiyordum, neyse ki bittiler...
uzun bir zaman Ayşe Kulin kitabı okumayacağım, ona karar verdim.

ocak 2013
Efla - 5

J.R.R.Tolkien-Hobbit:

Biliyorsunuz seriyi okumaya başladım ilk kitaptan itibaren tabii ki Hobbit masalından. Öncelikle kitabı değerlendirmek gerekirse çok renkli ve anlaşılması kolay ama asla basit diye nitelendirilmeyecek bir kitap. Duru bir anlatımla-basit bir anlatım arasındaki ince çizgiyi bilen kitapseverler ne demek istediğimi anlamışlardır. Kitap elbette ki olay örgüsü olarak çok heyecanlı,sürükleyici ve eğlenceli. Şu migrenimin en şiddetli olduğu günlerde bile bir haftayı bulmadan okuyabildiğime göre.

Bu arada filme de giden biri olarak kısa bir karşılaştırma yapmak isterim: Filmini çok beğenmiş biri olarak kitapla ana konular dışında çok da bağlantı bulamadım. Filmde farklı olaylar da katılmış ve film içinde bunlar sırıtmamış evet ama kitapta bambaşka tüm akış. Ve eğer kitapla aynı hızla giderse bu kitaptan yaklaşık iki ya da üç Hobbit devam filmi daha çıkar gibi gözüküyor.

Fantastik edebiyat severlere şiddetle tavsiye ediyorum.

_Lavin_4

Bu arada eklemeyi unuttum son zamanlarda kitaplar aldım,gelince ekleyeceğim demiştim dün ulaştı hepsi elime.

scanan79'dan alışveriş yaptım,bana kargo ile gönderdi,işte kitaplar:

-Nora Roberts-Bilgeliğin Anahtarı
-Nora Roberts-Işığın Anahtarı
-Nora Roberts-Cesaretin Anahtarı
-Nora Roberts-Uğursuz Kolye
-Nora Roberts-Üç Kader Tanrıçası
-Limon Çiçeği
-Chaarlotte Bronte-Jane Eyre
-Jane Austen-Kül ve Ateş
-Ray Bradbury-Fahrenheit 451
-Marc Levy-Sizi Tekrar Görmek
-Marlo Morgan-Bir Çirt Yürek
-Tolkien-Yüzüklerin Efendisi 1
-Tolkien-Yüzüklerin Efendisi 2
-Tolkien-Yüzüklerin Efendisi 3
-Murathan Mungan-Yüksek Topuklar

Ayrıca gg'den bir sahaftan Harry Potter serisine ait dört kitabı inanılmaz temiz bir şekilde aldım, sanki sıfır aldım o kadar temiz ve uyguna böylece yüklü ve karlı kitap alışverişim son buldu. sadece Harry Potter serisinden kalan son üç kitap için alım yapacağım onun dışında elimdekileri ertimeden artık kitap alamaya ara verdim.

Son düzenleme:
kitabı okumadım gökçe, bence önce çevrendeki kütüphanelere bak, beğenirsen veya bulamazsan sıfırını alman daha iyi bence. yırtık pırtık olunca aynı keyifle okuyamazdım ben...

ekleme: şimdi idefixte gördüm. indirimli.
34,40 tl
çok olumlu yorumlar almış, ben de merak ettim kitabı. ilgimi çekti.
KESİNLİKLE OKUMAMAM GEREK O KİTAP BİRÇOKKEZ ÖSYM NİN ALES de bile en az 3 sorunun konusunu oluşturmuştu harika diyolardı amaa hala okuuyamadım

vallahi bende merak ettim şimdi hatta kütüphaneme gidip okumak istediklerime ekliyorum :31:
bende ekleyeyimmmmmmmmmm aklımda ekli ama kütüphaneyede eklemek ii olyor bacım

Okulların son günleri olması nedeniyle okula gelmeyen öğrencilerim sayesinde bolca kitap okudum. AdA adlı kitabı bitirmiş bulunuyorum çokça betimlemeler bulunan bir kitap olmasına rağmen konu ilgimi çektiği için sıkılmadan okudum.
Şimdi elime başka bir kitap geçmeden şizofrene başlamalıyım. :emir_bebek:

nuclear_2
ahh ahhh bizim veledler son ana dek gelince okulda okunmaz oldu.. neyse tatilllllllllllllll inşlh bereketli geçer öğretmenim:21:

eğer kütüphanemde bulunması önemli değil diyorsan kütüphanelere bakabilirsin.
insan okuyunca nedense ben iade etmeyi ödünç almayı sevemiyorum.. illa benim olacak...bir psikopatlık var haa sevmessem kitabı bişey yokda seversem vermeyi istememmmm... :21:

ÖZEL WEB SİTESİ KURULDU
Amacı, “Atatürk’ü bir Okur ve Yazar olarak tanıtmak,” şeklinde açıklanan proje kapsamında, Atatürk’le Okumak fikrinden hareketle bir de web sayfası oluşturuldu. ataturkleokumak.istanbul.edu.tr adresinden girilebilecek site, Atatürk’ün okuduğu 175 kitabın tümünü kapsıyor.

Bilgisi olan varmı?

Kızlar benim son okuduğum ktap Hush Hush serisinin FİNAL kitabı da bitti ama bu ay kaç oldum hatırlamıyorum 5 mi 6 mı? :D bu arada uzun bir süre buraya giremeyebilirim kendinize çook iui bakın bol kitaplı günler diliyorum herkese

Ben de liste şeklinde yazayım artık :21::1:

1.Açlık Oyunları/Suzanne Collins
2.Ateşi Yakalamak/Suzanne Collins
3.Alaycı Kuş/Suzanne Collins
4.Umut/Ayşe Kulin

pekmez_akıllı:4

ÖZEL WEB SİTESİ KURULDU
Amacı, “Atatürk’ü bir Okur ve Yazar olarak tanıtmak,” şeklinde açıklanan proje kapsamında, Atatürk’le Okumak fikrinden hareketle bir de web sayfası oluşturuldu. ataturkleokumak.istanbul.edu.tr adresinden girilebilecek site, Atatürk’ün okuduğu 175 kitabın tümünü kapsıyor.

Bilgisi olan varmı?
kesinlikle bilmiyorum bacım... istanbul üniversitesinnn bir projesi olsa gerek...

ÖZEL WEB SİTESİ KURULDU

Bilgisi olan varmı?

bilgim yoktu kedi.
üye oldum ama onaylanması gerekiyormuş. incelemek istedim. sadece kitap listesi mi var yoksa e-book olarak kitaplar da var mı merak ediyorum.

Kızlar benim son okuduğum ktap Hush Hush serisinin FİNAL kitabı da bitti ama bu ay kaç oldum hatırlamıyorum 5 mi 6 mı? :D bu arada uzun bir süre buraya giremeyebilirim kendinize çook iui bakın bol kitaplı günler diliyorum herkese

hadi bakalım inşlh bende bol bol okurum artık

bilgim yoktu kedi.
üye oldum ama onaylanması gerekiyormuş. incelemek istedim. sadece kitap listesi mi var yoksa e-book olarak kitaplar da var mı merak ediyorum.

MUSTAFA Kemal Atatürk’ün İstanbul Üniversitesi Nadir Eserler Kütüphanesi’nden yararlanarak okumuş olduğu 175 eser internet ortamına aktarıldı. ‘Atatürk’le Okumak’ adı verilen proje kapsamında, ziyaretçiler, bilgisayarlarına indirdikleri simülasyon aracılığıyla İÜ Yazma Eserler Kütüphanesi’nin içinde gezebilecek, 175 kitap içerisinden merak ettiklerini seçip okuyabilecekler.

Ücretlimi acaba?

Bu arada eklemeyi unuttum son zamanlarda kitaplar aldım,gelince ekleyeceğim demiştim dün ulaştı hepsi elime.

scanan79'dan alışveriş yaptım,bana kargo ile gönderdi,işte kitaplar:

-Nora Roberts-Bilgeliğin Anahtarı
-Nora Roberts-Işığın Anahtarı
-Nora Roberts-Cesaretin Anahtarı
-Nora Roberts-Uğursuz Kolye
-Nora Roberts-Üç Kader Tanrıçası
-Limon Çiçeği
-Chaarlotte Bronte-Jane Eyre
-Jane Austen-Kül ve Ateş
-Ray Bradbury-Fahrenheit 451
-Marc Levy-Sizi Tekrar Görmek
-Marlo Morgan-Bir Çirt Yürek
-Tolkien-Yüzüklerin Efendisi 1
-Tolkien-Yüzüklerin Efendisi 2
-Tolkien-Yüzüklerin Efendisi 3
-Murathan Mungan-Yüksek Topuklar

Ayrıca gg'den bir sahaftan Harry Potter serisine ait dört kitabı inanılmaz temiz bir şekilde aldım, sanki sıfır aldım o kadar temiz ve uyguna böylece yüklü ve karlı kitap alışverişim son buldu. sadece Harry Potter serisinden kalan son üç kitap için alım yapacağım onun dışında elimdekileri ertimeden artık kitap alamaya ara verdim.

Daha yazdıklarım arka sayfaya geçmeden ben Asimov'ın Vakıf serisini almış bulunuyorum.

Nasıl bir insanım ben bilmiyorum Allah'ımmmmmm

Kredi kartımı kullanıma kapatacağım pazartesi günü şart oldu,daha aldığım psikoloji serisini ödemedim:14:

MUSTAFA Kemal Atatürk’ün İstanbul Üniversitesi Nadir Eserler Kütüphanesi’nden yararlanarak okumuş olduğu 175 eser internet ortamına aktarıldı. ‘Atatürk’le Okumak’ adı verilen proje kapsamında, ziyaretçiler, bilgisayarlarına indirdikleri simülasyon aracılığıyla İÜ Yazma Eserler Kütüphanesi’nin içinde gezebilecek, 175 kitap içerisinden merak ettiklerini seçip okuyabilecekler.

Ücretlimi acaba?

ünv ye ait olduğu için ücretli olduğunu sanmıyorum. belki de kendi öğrencilerine, akademisyenlerine ücretsizdir.
benim üyeliği hala onaylamamışlar. mesai saatini bekleyeyim.
üye olursam detayları paylaşırım.

selam kızlar benide alın aranızaa :16::16:
don bitrdiğim kitap RANA (murat zana ışık) akarabamın çıkardıgı bir kitaptı.d

şimdide Siret- i Meryem - Sibel Eraslan okuyorum. dha başında gibiyim bakalım:21::21:

selam kızlar benide alın aranızaa :16::16:
don bitrdiğim kitap RANA (murat zana ışık) akarabamın çıkardıgı bir kitaptı.d

şimdide Siret- i Meryem - Sibel Eraslan okuyorum. dha başında gibiyim bakalım:21::21:
Hoşgeldin canımm:16:

sana kısaca özet geçeyim nasıl işlediğiyle ilgili örneğin sen bir kitap bitirdin Ocak ayı içinde adı-yazarı ile birlikte istersen kısa bir yorumunla yazdıktan sonra altına

asmınikal-1

diye not düşüyorsun. Bu içinde bulunduğumuz ayın sonuna kadar devam ediyor ne kadar kitap okursan gelip buraya yazıyorsun altına da kitap sayını not düşüyorsun. Bir sonraki ay tekrar sıfırdan başalnıyor. umarım anlatabildim.

Hoşgeldin canımm:16:

sana kısaca özet geçeyim nasıl işlediğiyle ilgili örneğin sen bir kitap bitirdin Ocak ayı içinde adı-yazarı ile birlikte istersen kısa bir yorumunla yazdıktan sonra altına

asmınikal-1

diye not düşüyorsun. Bu içinde bulunduğumuz ayın sonuna kadar devam ediyor ne kadar kitap okursan gelip buraya yazıyorsun altına da kitap sayını not düşüyorsun. Bir sonraki ay tekrar sıfırdan başalnıyor. umarım anlatabildim.

anlatabildin tebiki:) buraya yazarım bende artık:)
sende uçmuşsun kitap almakla:52:

anlatabildin tebiki:) buraya yazarım bende artık:)
sende uçmuşsun kitap almakla:52:

Öyle oldum resmen yaaa üşenmedim bu sabah hesapladım okunmayı bekleyen 50 kitap var evde son bir ayda aldığım. Çeyiz çılgınlığımdan sonra bi de bu eksikti.:1:
:1::1::1::1::1:

Pişman değilim de çok yüklendim kartıma,kulllanıma kapatacağım o yüzden borcum bitince açacağım artık bi daha.

Back