- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.041
kesinlikle.
benim için bu küçük mucizeler dükkanı oldu.eminim beğnenler de vardır ama bana çok boş geldi ya.
Ehlimana teşekkür ederiz, sayende güzel bir arşiv oluşturduk.
Bu arada Kırkıncı Oda kullanıcı adı kimin arkadaşlar.
kırmızı pazartesi - g. garcia marquez
çok güzel bir kitaptı
bir kasaba da herkesin bildiği ve hiçbir şey yapmadığı bir cinayet üzerine yazılmış bir eser bu yazarı seviyorum beklentimi her zanan karşılamıştır
gonca2206-6
damlasakızlıkahve (bayılırım bu aradayanındada lokum olacak ) ortak 22
iyi hissetmek kitabına 10 puan vermişsin onu listeme aldım.farkettimki dünya ve türk klasiklerini çok okumamışım.listenden biraz yararlandım
tugcecan ortak 22
leylanın evi ni ekledim senden
kitapları karşılaştırdan ortak kitaplar ve sadece arkadaşının kitaplıgını puanlarını bir arada görüyorsun orayı da sevdim.daha sadece 2 kişiye bakabildim yakın zamanda hepsini tarayacagımo yüzden en sevdiklerinizi puanlarmısınız lütfen en az kk da geçirdiğim süre kadar oraya takılmaya başladım
lafı bile olmaz
kurtçuklara destek vatana destek
daha fazla okumak ve okutturmak dileğiyle
kızlar hepinizi takip etmeye çalışıyorum ama kaçırdıklarım varsa affola üye adım aynı ekleyin beni de
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kitaplıklarınızın fotoğraflarını görelim
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/586490-kknin-kitap-kurtlari-kitapliklari.html
G.G. Marquez ile tanıştığım kitap.ben de çok beğenmiştim.
tüm kitapları güzel bence.
anlatımını çok beğeniyorum.
Benim kitaplığım yok maalesef, evimizin tek kitaplığı kardeşimin odasında o da üniversiteye hazılandığından ancak ona yetiyor benim kitaplarım da çeşitli yerlerde, kapalı vaziyette. Sizlerinkine uzaktan bakıyorum ancak
Önümüzdeki yıl evleneceğim kısmetse, kitaplıklı bir tv standı alarak hayallerimi gerçekleştireceğim
Ben de Kırmızı Pazartesi ile tanıştım Marquez ile ve Yüzyıllık Yalnızlık ile devamı geldi. Çok sevdiğim kitaplarımdan biridir ancak tıkandım o noktada. Bana bir Marquez kitabıönerebilirseniz sevinirim.
Bu arada damlasakızlıkahve çok sevdim ben senin nickini ya
Ben de Kırmızı Pazartesi ile tanıştım Marquez ile ve Yüzyıllık Yalnızlık ile devamı geldi. Çok sevdiğim kitaplarımdan biridir ancak tıkandım o noktada. Bana bir Marquez kitabıönerebilirseniz sevinirim.
kolera günlerinde aşk _g.garcia marquez
on iki gezici öykü _g.b marquez
bunları mutlaka okumalısınız ikisi de olağanüstü çevirisi bu kadar iyiyken ispanyolcası kimbilir nasıldır diye düşündüm hep
Bir de sorum olacak o siteyle ilgili tüm kitapların olduğu bir liste yok mu?
Kitap arama yeri var ama aklıma gelmiyor şu an okuduğum kitaplar, kitapları görünce hatırlamak daha kolay oluyor.
kızlar sanal kütüphanelerinizde kendinizden bahsettiğiniz bir yer, var ayarlarda oraya sizi tanıyacak nam-ı diğer ......(kk da ki üye adınızı) yazabilirsiniz.
kim olduğunuzu anlamak daha kolay olur.
Kitap arama yeri var ama aklıma gelmiyor şu an okuduğum kitaplar, kitapları görünce hatırlamak daha kolay oluyor.
beni tanıyamayan yoktur herhalde
üşenmesem kitaplığımın önüne çöküp tek tek giricem de nerde bende o çalışkanlık
her kitabın olmayışı kötüama buna da şükür
tekrar tşk ederim bu siteyi bize tanıtan arkadaşıma
malesef sitede komple kitap listesi yok.
siz gördükçe okudum diye işaretliyorsunuz.
:
Sağ üstteki seçeneklerde ktphnc tıkladığınızda, açılan sayfada tüm kitaplar
seçeneğini göreceksiniz arkadaşlar.
kulittacım bizlerde yok o seçenek. çünkü kütüphaneci değiliz.
yani bende çıkmıyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?