- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
prenses cim belki banada konusuyla bir yardımın olur benimde yıllardır aradığım bir kitap vardır ismi sekizinci ikiz ama bir türlü ne yayın evine nede yazarın adına ulaşamadığım için bulamıyorum. googledan çok arattırdım ama bir sürü sonuç veriyor yayın evinlerinde aramalar yaptırdım bulunamıyor. bi el atarmısın canım belki denk gelir.
gülten dayıoğlu sekizinci renk çıkıyor başkada birşey çıkmıyorbide burdaki çarşıya bakayım belki bulurum
buldum canım "Ken Follet Üçüncü İkiz " internette satışı var
öldüm ararkenismi değişikmiş ondan bulamamışım
ikizli bişiydi ama 8 değil 3 müş
Kızlar şimdi çarşıdan geliyorum . Sizin tavsiyelerınızden 3 kitap aldım :)
1. Bin Muhteşem Güneş
2. Leyla
3.Bir Gün { Bu kitap ödül almış . Satıcı özellikle tavsiye etti. Aşk romanı:) Eğer begenmezseniz getirin parasını vericem dedi:) Ben de dayanamadım . İlk olarak ona başladım . Daha sonrada diğerlerine geçicem. Bu aşk romanları beni ne hale sokacak merak edıyorum:)
3 üde güzel canım..güle güle keyifli okumalarbayram tatilinde yetişeceksin kızlara sanırım
pınar masallah sanaDebbie Carbin: İyiki Yanlış Adama Aşık Oldum, Yoksa Doğruyu Nasıl Bulacaktım... Bittim bu kadına ya Resmen Debbie Carbin hayranı oldum iki kitabıda harikaydı sıralamada yanlışlık yapmışım bunu ilk önce okumalıymışım ama olsun. Çok sevdim kitabın dilini... 460 sayfa.
Tweetypinar: 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?