Kadınların Kitap Mekanı

prenses cim belki banada konusuyla bir yardımın olur benimde yıllardır aradığım bir kitap vardır ismi sekizinci ikiz ama bir türlü ne yayın evine nede yazarın adına ulaşamadığım için bulamıyorum. googledan çok arattırdım ama bir sürü sonuç veriyor yayın evinlerinde aramalar yaptırdım bulunamıyor. bi el atarmısın canım belki denk gelir.

canım dur bakayım belki benim şansıma denk gelir dediğin gibi

Son düzenleme:
gülten dayıoğlu sekizinci renk çıkıyor başkada birşey çıkmıyor bide burdaki çarşıya bakayım belki bulurum

Son düzenleme:
gülten dayıoğlu sekizinci renk çıkıyor başkada birşey çıkmıyor bide burdaki çarşıya bakayım belki bulurum

malesef canım onu veriyor google ( bu kıtabı yıllar önce bir arkadaşımdan almıştım ama taşınmasıyla bitiremeden geri verdim ve halen sonunu merak ediyorum.yalanım olmasın 99_2000 yıllarına ait falan olması lazım ilk baskısının.yabancı bir yazara ait.hatırladığım kadarıyla amerikada bir araştırma yapılırken aynı hitler dönemindeki gibi burdada mükemmel amerikan ırkı hedefleniyor ve tüp bebek tedavisinde aynı yumutalar 8 kadına aşılanıyor. fakat sonra yıllar içinde çocukların izi kaybediliyor. ve bunlardan birine aşık olan bir kızın tesadüfen diğerinin saldırısına uğramasıyla gerçekler ortaya çıkmaya başlıyor. ama sonunu bimiyorum ((( valla bulabilirsen çok sevinirim.

ben okudum canım o kitabı lisedeydim bi tanesi sapıktı, kız da normal olana aşıktı çevre şartlarının etkisini anlatıyodu temada adını duyunca hatırladım ama emin olmadan yorum yapmak istemedim ben geçen gördüm onu sanki eski bi kitapçıda ama nerde hatırlamıyorum

ingilizce olarak da aradım orjinaline bakayım diye ama adı değişik olabilir ondada bir sonuç çıkmadı malesef bobbsey twin diye bir yazar çıkıyor başkada birşey çıkmıyor.bayram arifesi olmasaydı hemen gider bakardım.bayram sonu veya ilk gittiğimde soracagım canım

Kitap kurtları şimdiden bayramınızı kutluyorum.
Tatilden sonra görüşmek üzere inşallah... :79:

Debbie Carbin: İyiki Yanlış Adama Aşık Oldum, Yoksa Doğruyu Nasıl Bulacaktım... Bittim bu kadına ya Resmen Debbie Carbin hayranı oldum iki kitabıda harikaydı sıralamada yanlışlık yapmışım bunu ilk önce okumalıymışım ama olsun. Çok sevdim kitabın dilini... 460 sayfa.

Tweetypinar: 7

28 Ekim – 30 Kasım 2010

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar ..... - ........7.....
  2. Maip ….............. - ...............
  3. hande80 ............. - .......1.........
  4. emk87 .............. - ........1.......
  5. Punchshe .......... - .......2.........
  6. Sarissa ............. - ........2........
  7. atlantis ............. - ........1........
  8. EFSUNN........... - ...............
  9. Sumak ….......... - ........1.......
  10. ameli ................ - .................
  11. smeagol ............ - .........8........
  12. maiberf ............. - ................
  13. Ander ................ - .................
  14. gnydn64 ........... - .........1.......
  15. anten ................ - ........1.........
  16. YENA ............... - .................
  17. esradlr ............... - ................
  18. neyneyse .......... - .................
  19. maibeyaz .......... - ................
  20. nrdnmt ….......... - ................
  21. PrensesPeri ..... - ........1.......
  22. Tryamour .......... - .......1........
  23. esgisu ............. - ................
  24. Deryacık .......... - ..............
  25. Deryacık ....... - ..........
  26. Eyylül ........... - .....1......
  27. Burcuözge .... - ..........
  28. sessizLik ...... - .........
  29. MKT ...... - ......1...
  30. A.T.G ...... - .........
  31. nisanur ...... - .........
  32. 34esra86 ...... - .........
  33. baLHuzur ...... - .........
  34. hadibakem ...... - .........
  35. _Lilium_ ...... - .........
  36. deren1907 ...... - ....1.....
  37. pamuksel ...... - ....2.....
  38. Revolucion ...... - ....1.....
  39. kusko ...... - ...2.....

Kızlar şimdi çarşıdan geliyorum . Sizin tavsiyelerınızden 3 kitap aldım :)
1. Bin Muhteşem Güneş
2. Leyla
3.Bir Gün { Bu kitap ödül almış . Satıcı özellikle tavsiye etti. Aşk romanı:) Eğer begenmezseniz getirin parasını vericem dedi:) Ben de dayanamadım . İlk olarak ona başladım . Daha sonrada diğerlerine geçicem. Bu aşk romanları beni ne hale sokacak merak edıyorum:)

3 üde güzel canım..güle güle keyifli okumalar bayram tatilinde yetişeceksin kızlara sanırım

pınar masallah sana

tweetypinar ve smeagol maşşallah tü tü tü tü nazar değmesin size
bende 3. kitabımı bitirdim kızlar..
bir düğün gecesi bitti bugün
yarın sabah ankaraya gitmek için yola çıkacağım 15 gün ordayım internet yok :) bol bol kitaplar okumayı düşünüyorum
yoldada okumak için yanıma kitap aldım :))
eşimden rica ettim kitap bitirdikçe telefondan söyleyeceğim buraya yazacak :)) yani sizleri de unutmayacağım :))
15 gün sonra görüşmek dileğiyle.. iyi ve bol kitaplı günler..
bayramda yakalayacağım bizim kızları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…