- Konu Sahibi PrensesPeri
-
tweetypinar ve smeagol maşşallah tü tü tü tü nazar değmesin size
bende 3. kitabımı bitirdim kızlar..
bir düğün gecesi bitti bugün
yarın sabah ankaraya gitmek için yola çıkacağım 15 gün ordayım internet yok :) bol bol kitaplar okumayı düşünüyorum
yoldada okumak için yanıma kitap aldım :))
eşimden rica ettim kitap bitirdikçe telefondan söyleyeceğim buraya yazacak :)) yani sizleri de unutmayacağım :))
15 gün sonra görüşmek dileğiyle.. iyi ve bol kitaplı günler..
bayramda yakalayacağım bizim kızları
pınar masallah sana
Mary Balogh: Beni Bana Bırak... Bir tarihi aşk romanı daha =) Güzeldi ama bence ilk kitabı daha güzeldi "Asla unutulmaz"
tweetypinar:8
Mary Balogh: Beni Bana Bırak... Bir tarihi aşk romanı daha =) Güzeldi ama bence ilk kitabı daha güzeldi "Asla unutulmaz"
tweetypinar:8
Agatha Chrıstıe = Ölüm Adası bitti.
yazarın takipçileri için bile eh işte denece bir kitap.alışagelmiş entrikalar.bu yazarın okuduğum 6. kitabıydı ve kendi adıma sondu çünkü bi yerden sonra atık tahminler doğrulaşmaya yazar tekdüzeleşmeye başlıyor. olaylar kişiler farklı ama konu hep aynı eski bir olayın gün yüzüne farklı çıkması ve seri cinayetler.
tweetypınar sanırım bekarlığın verdiği avantajı kullanıyor :))) hazır fırsatın varken huzurlu okumalar canım :))
Revolucion:2
ben de aranıza katılablr mym...biraz geç oldu ama
Ya canım çok merak edıyorum sen hiç uyumuyormusun ? Nasıl bu kadar soluksuz ve aralıksız okuyabılıyorsun ?
Ben de çok merak ediyorum. Nasıl oluyor da bu kadar çok kitabı bitirebiliyorsun? Başka bir iş yapmıyor musun ki? Ya da hızlı okuma kursuna mı gittin daha önce ve o sayede mi bitiyor bu kadar kısa sürede bu kadar çok kitap? :26:
Selam Arkadaşlar. Daha öncede bahssetmiştim ben bu konuda. Çalışıyorum fakat bulduğum her fırsatta okuyorum yani yolda okurum ve gecede okurum eger kitap sürükleyici ise bitirene kadar bırakmıyorum. Fazla uyumuyorum yani gece 3 gibi yatıyorum... Bu sebeple 1 kitap ya 1 günde bitiyor yada 2 gecede. ( tabi sayfa sayısına göre değişiyor) Eger kitap okumak en büyük tutkunuz ise bunlar çok normal şeyler. Burada evet hızlı okumaya gittim ama ben o kadar hızlı okumam normal yani...
Moskof Cariye - Hürrem bitti ,
Çok akıcı ve sürükleyiciydi. Kalınlığı sizi de benım gıbı korkutmasın..
Osmanlı tarihine damgasını vurmuş bir kişilik
Hırslı,entrikaları ve kadınlığını ustaca kullanmış cariye Hürrem
güzeldı ..bayramda da ,Serinin ikinci kitabı "Cariyenin Kızı Mihrimah" okumayı planlıyorum ama bakalım..
sumak nıhayet 2..
Smeagol bu ay 9. kitabın bitmiş. Tebrik ediyorum arkadaşım. Maşşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?