• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Prensesperi ben kitap istiyorum:) En azından denemiş olurum . Bir de sen alırken kontrol edip alırsın dımı cnm :) 3-5 kitapla başlayabilirim ilk etap için . Baktım kafama yatıyor sende istersen devam ederiz:) Çünkü bende kitaba fazla bütçe ayıramıyorum . Aynı zamanda birikim yapmam gerekiyor çünkü:)

kızlar size bir kitap soracağım... çok eski bir kitap...
ama ne yazarını ne adını hatırlayabiliyorum...
kitapta suad diye bir kadından bahsediyordu... bi aşkı anlatıyodu... hatta sonlara doğru evde yangın çıkıyodu... piyanonun üzerinden bir mendil almaya mı ne çalışıyodu kadın... lise 1 de bi arkadaşaım incelemişti özet olarak okumuştu... ben çok etkilenmiştim şimdi o kitabı arıyorum ama ne adını ne de yazarını hatırlıyorum.. tek hatırladığım bilgiler bunlar... belki okuyan varsa bilir diye size sorayım dedim...

Prensesperi ben kitap istiyorum:) En azından denemiş olurum . Bir de sen alırken kontrol edip alırsın dımı cnm :) 3-5 kitapla başlayabilirim ilk etap için . Baktım kafama yatıyor sende istersen devam ederiz:) Çünkü bende kitaba fazla bütçe ayıramıyorum . Aynı zamanda birikim yapmam gerekiyor çünkü:)

tamam canım benim için uygun zaten kendim için gidiyorum o arada sanada alırım.şu 28 kasım geçsin hepten rahatım ondan sonra :34:

kızlar size bir kitap soracağım... çok eski bir kitap...
ama ne yazarını ne adını hatırlayabiliyorum...
kitapta suad diye bir kadından bahsediyordu... bi aşkı anlatıyodu... hatta sonlara doğru evde yangın çıkıyodu... piyanonun üzerinden bir mendil almaya mı ne çalışıyodu kadın... lise 1 de bi arkadaşaım incelemişti özet olarak okumuştu... ben çok etkilenmiştim şimdi o kitabı arıyorum ama ne adını ne de yazarını hatırlıyorum.. tek hatırladığım bilgiler bunlar... belki okuyan varsa bilir diye size sorayım dedim...

verdiğin bilgileri google yazdım mehmet rauf eylül adlı romanı çıktı :9:

verdiğin bilgileri google yazdım mehmet rauf eylül adlı romanı çıktı :9:

ayy hay aklınla bin yaşa canım yaa... hiç aklıma gelmedi googledan bakmak... çok sağol yaa... evet eylüldü... hemen eşime aldırayım bayramda bunu okuyayım inşallah...
akşam da secret diye kitaba başladım...çok ince yarına biter sanırım... ayy vallahi evde bir sürü alınmış ama okunmaya fırsat gelmeyen kitap var...

ayy hay aklınla bin yaşa canım yaa... hiç aklıma gelmedi googledan bakmak... çok sağol yaa... evet eylüldü... hemen eşime aldırayım bayramda bunu okuyayım inşallah...
akşam da secret diye kitaba başladım...çok ince yarına biter sanırım... ayy vallahi evde bir sürü alınmış ama okunmaya fırsat gelmeyen kitap var...

konyadan birini gördüm sanki :82: yaşasıınnnnn :16:

Son düzenleme:
28 Ekim – 30 Kasım 2010

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar ..... - ........6:10:.....
  2. Maip ….............. - ...............
  3. hande80 ............. - .......1.........
  4. emk87 .............. - ........1.......
  5. Punchshe .......... - .......2.........
  6. Sarissa ............. - ........2........
  7. atlantis ............. - ........1........
  8. EFSUNN........... - ...............
  9. Sumak ….......... - ........1.......
  10. ameli ................ - .................
  11. smeagol ............ - .........8:10::nazar:........
  12. maiberf ............. - ................
  13. Ander ................ - .................
  14. gnydn64 ........... - .........1.......
  15. anten ................ - ........1.........
  16. YENA ............... - .................
  17. esradlr ............... - ................
  18. neyneyse .......... - .................
  19. maibeyaz .......... - ................
  20. nrdnmt ….......... - ................
  21. PrensesPeri ..... - ........1.......
  22. Tryamour .......... - .......1........
  23. esgisu ............. - ................
  24. Deryacık .......... - ..............
  25. Deryacık ....... - ..........
  26. Eyylül ........... - .....1......
  27. Burcuözge .... - ..........
  28. sessizLik ...... - .........
  29. MKT ...... - ......1...
  30. A.T.G ...... - .........
  31. nisanur ...... - .........
  32. 34esra86 ...... - .........
  33. baLHuzur ...... - .........
  34. hadibakem ...... - .........
  35. _Lilium_ ...... - .........
  36. deren1907 ...... - ....1.....
  37. pamuksel ...... - ....2.....
  38. Revolucion ...... - ....1.....
  39. kusko ...... - ...2.....

[/QUOTE]

hımm anladım canım... evet ben de biliyorum orayı... ama kitap kiralandığını bilmiyodum... nasıl oluyo biraz anlatırmısın...

daha dün bahsettim konyaya gelen ünv öğrencileri bile ilk orayı öğreniyor diye :17: bozdun beni :9: şöle kiralaması ilk kitabını 5 tl ye alıyorsun sonraki kitaplarını 1,5 tl vererek değiştiriyorsun.kitabı istediğin zaman götürüp değiştirebiliyorsu götürmezsende senin oluyor :34:

daha dün bahsettim konyaya gelen ünv öğrencileri bile ilk orayı öğreniyor diye :17: bozdun beni :9: şöle kiralaması ilk kitabını 5 tl ye alıyorsun sonraki kitaplarını 1,5 tl vererek değiştiriyorsun.kitabı istediğin zaman götürüp değiştirebiliyorsu götürmezsende senin oluyor :34:

ayy yok konyaya ilk geldiğimde eşim beni ilk oraya götürmüştü gerçekten ama kiralama işini bilmiyordum onu da öğrenmiş oldum sağol canım...benim iki küçük bebeğim var o yüzden dışarı çıkamıyorum eşim yapıyo bu işleri o yüzden...

toparladım mı...:60:

ben koyuncu petrolun orda oturuyorum işyerimde yeni adliyenin o tarafta :34: uzun harmanları duydum ama neresidir tam olarak biilemedim :17:

canım ben de bilmem hiç konyayı... ıspartalıyım aslen... antalya çevre yolunda burası ama belki ordan bilirsin... ben de sizin orayı duydum, orda da bi arkadaşım oturuyo ama hiç gitmek nasip olmadı..

canım ben de bilmem hiç konyayı... ıspartalıyım aslen... antalya çevre yolunda burası ama belki ordan bilirsin... ben de sizin orayı duydum, orda da bi arkadaşım oturuyo ama hiç gitmek nasip olmadı..

canım bebeklerinizi Allah sizlere bağışlasın :16: bebekler olunca merkeze biraz uzak olunca birde yabancı olunca yanlız kalmıssın sen ahh kıyamam ben sana :29: benim ailemde ilçede oturuyor bende yanlız sayılırım ama en azından konyalıyım.kendi memleketim.benim evim sana daha net bir tarifle kule sitenin 2 durak arkasında :34:

Son düzenleme:
canım bebeklerinizi Allah sizlere bağışlasın :16: bebekler olunca merkeze biraz uzak olunca birde yabancı olunca yanlız kalmıssın sen ahh kıyamam ben sana :29: benim ailemde ilçede oturuyor bende yanlız sayılırım ama en azından konyalıyım.kendi memleketim.benim evim sana daha net bir tarifle kule sitenin 2 durak arkasında :34:

teşekkür ederim canım... evet yaa sorma çok yanlız kaldım...
bu arada benim eşim de kule konaklarında mühendis... oaraları biliyorum allahtan...

teşekkür ederim canım... evet yaa sorma çok yanlız kaldım...
bu arada benim eşim de kule konaklarında mühendis... oaraları biliyorum allahtan...

çok büyük talihsizlik oldu eşin de üzülmüştür :43: 4 kişi birden :43: kızlar da kızacaklar şimdi topiği konya topiğine cevirdiniz diye:1:

evet canım çok üzüldük... eşim iki gündür uyuyamıyor mahvoldu... Allah ailelerine sabır versin mekanları cennet olsun inşallah...

Back