Kadınların Kitap Mekanı

tabi güven meselesi de var..ama 3,5 yıldır kk ya üyeyim ve pazar hariç hergün burdayım..amacım sadece sizleride daha uygun fiyata kitap sahibi yapmak

canım önce bir liste yaparsınız ben gidip bakarım ayırtırım ona göre parasını yatırısınız alır kargolarım.siz tanesini 5 liradan alıp bi kargo ücretini ödemiş olursunuz

Cnm ben anlamadım ama ya: Aldıgımız kıtapları geri göndericekmiyiz? Yoksa kitabını tanesını 5 tl den alıp bir de kargo ucretınımı ödüyeceğiz .

Cnm ben anlamadım ama ya: Aldıgımız kıtapları geri göndericekmiyiz? Yoksa kitabını tanesını 5 tl den alıp bir de kargo ucretınımı ödüyeceğiz .

canım tanesini 5 tl den aldığın kitaplar sizin oluyor..geri göndermene gerek yok..ama dersenki geri göndereyim değiştir bana tekrar gönder oda olur geri gönderdiğinde bu defa kitap başı 1,5 lira ödeyeceksin değişim oldugu için bu bahsettiğim çarşı konyanın göbeğinde o yüzden rahatlıkla alabilir değişim yapabilirim

Çok iyiymiş bu çarşı. Ama sanırım ikinci el oluyor ve çoğunlukla eski kitaplar sanırım. Öyle mi?

yok canım 5 tl verip ilk aldıgın zaman sıfır kitap veriyorlar..kitapların yarısını alıp fotokopiyle çogaltıyorlar sanırım.şansına denk gelirse orjinal değilse fotokopi almıs oluyorsun ama belli olmuyor kopya olduguda güzel çekim.sonra değiştirince 2. el veriyorlar ama onlarda ciltleri falan eski olmuyor.son çıkan kitaplar da klasiklerde var daha eski yıllarda çıkmıs kitaplarda var.kocaman çarşı olunca alternatifin çok aradıgını buluyorsun

kızlar foto buldum size

bu karşıda görünen yerler tam ortadaki merdivenleri çarşının geri kalanısarmal döne döne çıkıyorsun katları

dükkanların kapıları yok onun yerine bu şekilde tezgahları var en çok satan kitapları yeniler böle dışarı diziyorlar

oyyy kızlar listeye baktımda uçmuşsunuz siz yaa... ama maşallah hepinize... ben başladığım aymesevi yarıda bıraktım... beğenmedim... bişey anlamadım daha doğrusu kafam pek iyi değil bu günlerde... başka kitaba başlayacağım inşallah ilk fırsatta.... ama 10 tane caillou serisi okudum çocuklara onu yazabilirsiniz...

Ama korsandan ne farkı var ki o zaman.
Başkaları basarak çoğaltıyorlar, bunlar da fotokopiyle çoğaltıyorlar.
Üstelik fotokopi kitaba 5 lira vermiş oluyorsun.
Benim aklıma hiç yatmadı

Benim aklıma hiç yatmadı

canım önemli olan ilk 5 tl değilki sonra 1,5 tl olan değişimi..ben kütüphane gözüyle bakıyorum ama tabi tercih meselesi

Benim aklıma hiç yatmadı

bu açıdan bakılacagını düşünmemiştim hiç..sizlerede yardımcı olmak istemiştim sadece..benim bütçem her ay tanesi 20-25 den 2-3 kitap almayı kaldıramaz böyle olunca rahatlıkla alıyorum okuyorum sizler içinde aynısını düşünmüştüm..

Son düzenleme:
Çok iyiymiş bu çarşı. Ama sanırım ikinci el oluyor ve çoğunlukla eski kitaplar sanırım. Öyle mi?

ben ikinci el kitapları okumayı çok severim hemde hani böyle yıllanmış sayfaları sararmış sanki kötü davransanız dökülecekmiş gibi kitaplar oluyor ya onları sevip okşarım yani okadar severim

tabi güven meselesi de var..ama 3,5 yıldır kk ya üyeyim ve pazar hariç hergün burdayım..amacım sadece sizleride daha uygun fiyata kitap sahibi yapmak

varsayalım dolandırıcısın bizi dolandırmanın kar marjı ne olablirki mesela 5 kitap istedik 25 lira :)) birdaha foruma da giremezsin adın lekelenir..
hayır :) ben güvensizliğe değilde anım senin bir reklamcı olmandan şüphelendim yalan yok :) resmen kitap çarşısının bize aleni reklamını yaptın kaç paraya anlaştın söyle :82:
canım önemli olan ilk 5 tl değilki sonra 1,5 tl olan değişimi..ben kütüphane gözüyle bakıyorum ama tabi tercih meselesi
yani tercih meselesi tabiki fotokopi çekmek illegal bir yol değil öğrenciliğimizde kitabı alacak paramız olmadığında arkadaşımızdan kitap alır fotokopi çekerdik hocamızdan kitap alır fotokopi çekerdik..
yasal olmayan şey.. bunun üzerinden büyük kar marjları olan korsan bir şekilde satanlar bence.. çünkü onlar sana kitabı satıyor gibi yapıyorlar sen kitabı alıyor gibisin diğerinde ise fotokopi alıyorsun kitapların içi resimli olsa ne demek istediğim daha net anlaşılır..
örneğin byoloji kitaplarının fotokopisi hiç iyi olmaz çünkü renkli ayrıntılar vardır ama fotokopide yok..:82:

he valla 25 lirayla zengin olurum artık :82: kız ben çarşının reklamını yapsam ne konyanın göbeğinde konyaya okumaya gelen ünv öğrencilerinin bile ilk öğrendiği yer orası emin olun diye koydum fotoları ama çoooookk büyük paralara anlaştım sorma söleyemem sır

Son düzenleme:

Seni eleştirmek amacıyla yazmadım ben yanlış anlama ama benim tercih edeceğim bir şey değil sadece.

Müptela listesine benide ekleyin kızlar.28 Ekimden sonra Ahmet Ümit-Beyoğlu Rapsodisi ve Fatma Belgin-İğne okudum.Şimdide Leyla'ya başlıcam..

Ben geldim..

Şevki İşbilen'in KRAL DAVUD'UN YILDIZI adlı romanını bitirdim.Sanki bir Yaşar Kemal romanı okur gibiydim.Aynı Çukurova,aynı sıcak yakıcı bir hava ve aynı soğuk, sert ova kışı..Konu ismiyle de anlaşılacağı üzere efsanevi Kral Davud'un hazinesiyle ilgili.1918 lerde Çukurova-Flistin arasında kralın hazine haritasına sahip bir adamla,hazine kapısının anahtarına sahip başka bir adam arasında geçen vahşi kovalamacayı anlatıyor.Daha fazlasını yazmayayım,ben beğendim..

Bitirdiğim diğer kitap Marc Levy'nin SONSUZLUK İÇİN YEDİ GÜN..Konu bana göre çok saçmaydı ama ister istemez bazı satırlar gülümsetti.Tanrıyla Şeytan dünyayı kimin yöneteceği hususunda iddiaya giriyorlar ve birer temsilcilerini insanlara etki etmek için dünyaya yolluyorlar.Eh ,dünya küçük tabi,bunlar birbirlerine aşık olmuyorlar mı?..Dahası yok..

Ve bu gece bir solukta bitirdiğim tam benlik bir kitap:Sidney Sheldon'dan BANA DÜŞÜNCELERİNİ ANLAT..Tek kelimeyle harikaydı.Cinayet-gerilim-psikoloji-mahkeme..Hele sayfalarca yazılmış mahkeme diyalogları.Bir an film seyrediyorum sandım.Bu türden hoşlananlara tavsiyemdir..

Smeagol:8

Son düzenleme:
28 Ekim – 30 Kasım 2010

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar ..... - ........6.....
  2. Maip ….............. - ...............
  3. hande80 ............. - .......1.........
  4. emk87 .............. - ........1.......
  5. Punchshe .......... - .......2.........
  6. Sarissa ............. - ........2........
  7. atlantis ............. - ........1........
  8. EFSUNN........... - ...............
  9. Sumak ….......... - ........1.......
  10. ameli ................ - .................
  11. smeagol ............ - .........8........
  12. maiberf ............. - ................
  13. Ander ................ - .................
  14. gnydn64 ........... - .........1.......
  15. anten ................ - ........1.........
  16. YENA ............... - .................
  17. esradlr ............... - ................
  18. neyneyse .......... - .................
  19. maibeyaz .......... - ................
  20. nrdnmt ….......... - ................
  21. PrensesPeri ..... - ........1.......
  22. Tryamour .......... - .......1........
  23. esgisu ............. - ................
  24. Deryacık .......... - ..............
  25. Deryacık ....... - ..........
  26. Eyylül ........... - .....1......
  27. Burcuözge .... - ..........
  28. sessizLik ...... - .........
  29. MKT ...... - ......1...
  30. A.T.G ...... - .........
  31. nisanur ...... - .........
  32. 34esra86 ...... - .........
  33. baLHuzur ...... - .........
  34. hadibakem ...... - .........
  35. _Lilium_ ...... - .........
  36. deren1907 ...... - .........
  37. pamuksel ...... - ....2.....
  38. Revolucion ...... - ....1.....
  39. kusko ...... - ...2.....

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız?yiine uykusuzum şu 28 kasımda kpss bir geçsede sabahlara kadar uyusam ne kadar güzel olacak

Seni eleştirmek amacıyla yazmadım ben yanlış anlama ama benim tercih edeceğim bir şey değil sadece.

yok canım yanlış anlamadım öncede belirttim ya tercih meselesi sadece saygı duyarım

Müptela listesine benide ekleyin kızlar.28 Ekimden sonra Ahmet Ümit-Beyoğlu Rapsodisi ve Fatma Belgin-İğne okudum.Şimdide Leyla'ya başlıcam..

aramıza hoşgeldin.hızlı bir başlangıç oldu devamını dilerim
Ben geldim..

Smeagol:8

hoşgeldin..uçan süpürgenin yanına birde nazar boncugu ekledim..maşallah maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…