- Konu Sahibi PrensesPeri
-
Nasıl olacak cnm o? Ben isterim ya :)
tabi güven meselesi de var..ama 3,5 yıldır kk ya üyeyim ve pazar hariç hergün burdayım..amacım sadece sizleride daha uygun fiyata kitap sahibi yapmak
canım önce bir liste yaparsınız ben gidip bakarım ayırtırım ona göre parasını yatırısınız alır kargolarım.siz tanesini 5 liradan alıp bi kargo ücretini ödemiş olursunuz
Cnm ben anlamadım ama ya: Aldıgımız kıtapları geri göndericekmiyiz? Yoksa kitabını tanesını 5 tl den alıp bir de kargo ucretınımı ödüyeceğiz .
Çok iyiymiş bu çarşı. Ama sanırım ikinci el oluyor ve çoğunlukla eski kitaplar sanırım. Öyle mi?
yok canım 5 tl verip ilk aldıgın zaman sıfır kitap veriyorlar..kitapların yarısını alıp fotokopiyle çogaltıyorlar sanırım.şansına denk gelirse orjinal değilse fotokopi almıs oluyorsun ama belli olmuyor kopya olduguda güzel çekim.sonra değiştirince 2. el veriyorlar ama onlarda ciltleri falan eski olmuyor.son çıkan kitaplar da klasiklerde var daha eski yıllarda çıkmıs kitaplarda var.kocaman çarşı olunca alternatifin çok aradıgını buluyorsun
Ama korsandan ne farkı var ki o zaman.
Başkaları basarak çoğaltıyorlar, bunlar da fotokopiyle çoğaltıyorlar.
Üstelik fotokopi kitaba 5 lira vermiş oluyorsun.
Benim aklıma hiç yatmadı
Ama korsandan ne farkı var ki o zaman.
Başkaları basarak çoğaltıyorlar, bunlar da fotokopiyle çoğaltıyorlar.
Üstelik fotokopi kitaba 5 lira vermiş oluyorsun.
Benim aklıma hiç yatmadı
Çok iyiymiş bu çarşı. Ama sanırım ikinci el oluyor ve çoğunlukla eski kitaplar sanırım. Öyle mi?
tabi güven meselesi de var..ama 3,5 yıldır kk ya üyeyim ve pazar hariç hergün burdayım..amacım sadece sizleride daha uygun fiyata kitap sahibi yapmak
yani tercih meselesi tabiki fotokopi çekmek illegal bir yol değil öğrenciliğimizde kitabı alacak paramız olmadığında arkadaşımızdan kitap alır fotokopi çekerdik hocamızdan kitap alır fotokopi çekerdik..canım önemli olan ilk 5 tl değilki sonra 1,5 tl olan değişimi..ben kütüphane gözüyle bakıyorumama tabi tercih meselesi
varsayalım dolandırıcısın bizi dolandırmanın kar marjı ne olablirki mesela 5 kitap istedik 25 lira :)) birdaha foruma da giremezsin adın lekelenir..
hayır :) ben güvensizliğe değilde anım senin bir reklamcı olmandan şüphelendim yalan yok :) resmen kitap çarşısının bize aleni reklamını yaptınkaç paraya anlaştın söyle :82:
bu açıdan bakılacagını düşünmemiştim hiç..sizlerede yardımcı olmak istemiştim sadece..benim bütçem her ay tanesi 20-25 den 2-3 kitap almayı kaldıramaz böyle olunca rahatlıkla alıyorum okuyorum sizler içinde aynısını düşünmüştüm..
Seni eleştirmek amacıyla yazmadım ben yanlış anlama ama benim tercih edeceğim bir şey değil sadece.
Müptela listesine benide ekleyin kızlar.28 Ekimden sonra Ahmet Ümit-Beyoğlu Rapsodisi ve Fatma Belgin-İğne okudum.Şimdide Leyla'ya başlıcam..
Ben geldim..
Smeagol:8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?