• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

selam kızlar aranıza beni de alırmısınız bende tam bir kitap delisiyim bugüne kadar birçok kitap okudum ama okumak istediğim o kadar çok kitap varki inş. onları da temin edip okuyabilirim. bunların başında Hakan Gündayın kitapları geliyor onları okumak istiyorum. dün Ahmet Ümit in Babı Esrarına başladım gece neredeyse bitmek üzereydi kitap bugün kesin bitiririm. ctesi günü de Tanrı Tedbili Kıyafet Gezeri bitirdim bi günde bi kitap bitiyor ama üzülüyorum bir yandan da bitmesin istiyorum :D
Hoş geldin sebilem. Eki Görüntüle 604161
Burası artık senin de mekanın sayılır.
Aylık performanslarımızı değerlendiriyoruz canım.
Bab-ı Esrar - Ahmet Ümit de bitince istersen yorumunu da ekleyerek,
mesajının alt kısmına nickinle birlikte Ocak ayında okuduğun kitapları yazacaksın.
Örnekleri konu mesajlarında görebilirsin.
Keyifli okumalar dilerim. $47179848_1249529669_6_5.gif

Hoş geldin sebilem. Eki Görüntüle 604161
Burası artık senin de mekanın sayılır.
Aylık performanslarımızı değerlendiriyoruz canım.
Bab-ı Esrar - Ahmet Ümit de bitince istersen yorumunu da ekleyerek,
mesajının alt kısmına nickinle birlikte Ocak ayında okuduğun kitapları yazacaksın.
Örnekleri konu mesajlarında görebilirsin.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 604163

hoşbulduk teşekkür ederim. her ay sonunda okduğumuz tüm kitapları ve yorumlarımızı mı yazıyoruz ?

1- Bir İnsan Olarak Hz. Muhammed (s.a.v) / Yusuf SANCAKTAR
2- Seçilmiş Düşünceler (Denemeler) / Friedrich Nietzsche
3- Zübük "Kağnı Gölgesindeki İt" / Aziz NESİN
4- ABBÂSÎ GECELERİ / MUHAMMED B. DİYÂB EL-ETLÎDÎ

Kitap Hakkında
EL-ETLÎDÎ 1688DE KAHİREDE ÖLDÜĞÜNDE GERİYE MUHTEŞEM BİR
HİKÂYE SEÇKİSİ BIRAKTI. MEMLÛK DÖNEMİ VE HEMEN SONRASINDA
KAHİRE MERKEZLİ BİNBİR GECE VERSİYONLARININ NASIL DOĞDUĞUNU
ANLAMAK İÇİN ONUN ÜSLÛBUNA VE KONU SEÇİMİNE BAKMAK YETERLİDİR.
ONUN YAPITLARINDA SADECE ABBÂSÎLERİN SİYASAL HAYATINI DEĞİL,
İSLÂM KLASİK ÇAĞININ MÜZİK VE EĞLENCE KÜLTÜRÜNÜ DE BULMAK
MÜMKÜNDÜR.

kedi83 . . 4

Son düzenleme:
slm kızlar
caniko kitabını okuyamadım sarmadı
bu siteden bi arkadaştan çok güzel kitaplar aldım sorunsuz güvenli uygun bir alışveriş oldu kitaplar yepisyeni tavsiye ederim
topic bu; http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...92-satilik-2el-turkce-ingilizce-kitaplar.html
işte aldığım kitaplar hangisinden başlasam acaba :21:
canan tan İZ
catherine alliot evie hamiltonın gizli hayatı
chrsitian jacq ramses batı akasyanın altında
chrsitian jacq ramses ebu simbelin kraliçesi
chrsitian jacq ramses milyonlarca yılın tapınağı
elif şafak baba ve piç
elif şafak araf
james tully charlotte brönte cinayetleri
maeve binchy geri döneceksin
phillipa gregory boleyn mirası
phillipa gregory kraliçenin soytarısı
phillipa gregory mahkum prenses
phillipa gregory öteki kraliçe
rachel hawkins acemi cadı
:42:

bu ay okuduğum kitap 0 kendimlen gurur duydum ama ben hamileyim :49: bahanem hazır yerseniz :23:

Son düzenleme:
1 - Kadından Kentler - Murathan MUNGAN
2 - Rüzgar Ne Diyor - Susanna TAMARO
3- Hiçbiryer'e dönüş - Oya BAYDAR

Üçüncü kitabımıda bitirebildim çok şükür. 68 kuşağının sürgün hayatını yaşayan bir kişiyi ve kocasını anlatıyor kitap. Büyük çoğunluğu içsel olarak anlatılmış. Dünyadaki devrimlerin üzerlerinde yarattığı etkiler vs. Yazarın anlatımı hoş ama konuya biraz ilgi duymak gerekiyor okuyabilmek için. Hikaye yada roman gibi değilde daha farklı bir tarz. Okunsada olur, okunmasada olur kitaplardan.

LAydLiNe : 3

Şu sanal kütüphane olayına bayıldım ben. Kim önerdiyse çok ama çok teşekkür ederim. Kedi83 sanada ayrıca teşekkürler. :16:Normalde okuduğu kitapları not alan bir insandım ama şimdi aldığım notları bulamıyorum. Ve bu beni çok üzdü. Şimdi herşey daha süper bir şekilde kayıt altında.

babı esrarı bitirdim.güzeldi.ayşe kulin füreya ya başladım.sonrada açlık oyunları ve ölüm ezgisi ve da vinci şifresini okuyacağım.herkese iyi okumalar.
mehtap51.................5

hoşbulduk teşekkür ederim. her ay sonunda okduğumuz tüm kitapları ve yorumlarımızı mı yazıyoruz ?

Genellikle, bir ay boyunca bitirdiğimiz her kitabı yazıyoruz canım.
Örneğin ocak ayında 2 kitap okudun, mesajının alt kısmına
sebilem . . 2 yazıyorsun. Bir kitap daha bitirdiğinde,
öncekine ilave ederek, sebilem . . 3 şeklinde devam ediyorsun.
Ay sonunda elindeki kitap bitmemişse, yeni ayda bittiği zaman 1 olarak
tekrar başlıyorsun.
Umarım anlaşılır olabilmişimdir. :31: :54:

babı esrarı bitirdim.güzeldi.ayşe kulin füreya ya başladım.sonrada açlık oyunları ve ölüm ezgisi ve da vinci şifresini okuyacağım.herkese iyi okumalar.
mehtap51.................5

Füreya'yı ben daha önce okudum ama nedense tam olarak hatırlamıyorum. Tekrar okumayı düşünüyorum. Onun gibi bir iki kitabım daha var okuduğum ama yeniden okumayı düşündüğüm. Hatırladığım kadarıyla Füreya güzel bir kitaptı.

slm kızlar
caniko kitabını okuyamadım sarmadı
bu siteden bi arkadaştan çok güzel kitaplar aldım sorunsuz güvenli uygun bir alışveriş oldu kitaplar yepisyeni tavsiye ederim
topic bu; http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...92-satilik-2el-turkce-ingilizce-kitaplar.html
işte aldığım kitaplar hangisinden başlasam acaba :21:
canan tan İZ
catherine alliot evie hamiltonın gizli hayatı
chrsitian jacq ramses batı akasyanın altında
chrsitian jacq ramses ebu simbelin kraliçesi
chrsitian jacq ramses milyonlarca yılın tapınağı
elif şafak baba ve piç
elif şafak araf
james tully charlotte brönte cinayetleri
maeve binchy geri döneceksin
phillipa gregory boleyn mirası
phillipa gregory kraliçenin soytarısı
phillipa gregory mahkum prenses
phillipa gregory öteki kraliçe
rachel hawkins acemi cadı
:42:

bu ay okuduğum kitap 0 kendimlen gurur duydum ama ben hamileyim :49: bahanem hazır yerseniz :23:
hayırlı olsun kitapların,ben maalesef geç gördüm bahsettiğin başlığı, isteyebileceğim kitaplar hep bitmişti.
Yeni kitaplar ekleyecekmiş ama satıcı, beklemedeyim kafama göre bulursam kapacağım inşallah.

Ocak ayında okuyup bitirdiğim kitaplar ki şansıma hepsini de çok sevdim bi çırpıda bitti diyebilirim.
1- Taht oyunları Kargaların Ziyafeti I. Kısım
2- Taht oyunları Kargaların Ziyafeti II. Kısım
Taht Oyunları sersinin en son çıkan 2 kitabı, konuyu anlatabilmem için seriyi takip etmek gerekiyor o yüzden pek bir açıklama yapamayacağım bu iki kitap için yalnızca şunu söyleyebilirim bu Taht Oyunlarını okumamış tüm kitap severlerin muhakkak okuması gereken inanılmaz bir seri. Benim gözümde Yüzüklerin efendisi serisini bile çoktan geride bırakmış bir eser. Yalnız içinde romantizm ve aşk aramayın olayları sadece bir kişiden değil birçok ana karakterin ağzından dinlediğiniz, entrika ve acımazlığın kol gezdiği hem gerçekçi (günümüzde de yaşanıyor aslında bunlar) hem fantastik bir dünya yaratmış yazar. Her bölümünde sizi şaşırtan yok artık diyeceğiniz olaylar oluyor hiç beklemediğiniz insanlar ölüyor beklemediğiniz karakterleri sevmeye başlıyorsunuz filan Alacak olanlara tavsiyem bütün kitaplarını birden alın bir kitap bitince diğerine geçmek için dayanılmaz bir merak duyuyorsunuz çünkü :D
3- Tanrı Tedbili Kıyafet Gezer - Laurent Gounelle
Güzel bir kitaptı bana göre herkesin muhakkak birşeyler öğreneceği bir kitap ama ben öyle aman aman çok etkilenmedim. Hayata, insana dair verdiği ufak ipuçları güzeldi uygulamak lazım. Ben taht oyunlarından sonra okuduğum için bana hafif geldi biraz ve beni pek kesmedi o yüzden okuma sırasını iyi yapmak gerek sanırım :D
4- Babı Esrar - Ahmet Ümit
Daha önce bu yazarın hiç kitabını okumamıştım ama beğendim üslubunu daha az tasvir seven biri olarak tasvir kısımlarını arada atlayarak okusam da 2 günde zevkle okuyarak bitirdim. Kitabın içeriğine göre son sayfalar biraz sönük kalmış bana göre içi dolu bir kitap keşke sonu da buna yakaşır bir son olsaymış diyorum.

Bu ay okuduğum kitaplar arasında birinciliği tabi ki Taht oyunları aldı :72:

Sebilem...4

açıkcası şundan 1 yıl öncesine dek feci kitap kurduydummm şimdi kozalağımdan çıkan kelebek gibi oldummm kurt gitti okumayan kelebek geldiiiiiiii ufffffffff kendime çok kızıyorum bana bu noktada düzelemm için yardım edermisiniz kiii geçen ay baya vizeler adına aöf den baya sayfaaa bişeyler okumuştummm okuyorum ama o lezzetii yok... bana lezzet katacak kitap aşkını canlandıracak kitaplar önerirmisiniz kızlarrrr... ;)

ayın ortasındayız ama ben hala nar ağacını bitiremedim. Kitap resmen okunmamak için uğraşıyor bende okuyacağım diye ama ilerleme yok. Bu ay tek kitapla kapatacağım sanırım. Neyseki şubat tatilinde açığımı kapatacağım

:28:
açıkcası şundan 1 yıl öncesine dek feci kitap kurduydummm şimdi kozalağımdan çıkan kelebek gibi oldummm kurt gitti okumayan kelebek geldiiiiiiii ufffffffff kendime çok kızıyorum bana bu noktada düzelemm için yardım edermisiniz kiii geçen ay baya vizeler adına aöf den baya sayfaaa bişeyler okumuştummm okuyorum ama o lezzetii yok... bana lezzet katacak kitap aşkını canlandıracak kitaplar önerirmisiniz kızlarrrr... ;)

Hepimizin arada oluyor öyle dönemleri bu kadar takma kafana önemli olan okurken zevk almak şuan okumak istemiyorsan sana dünyanın en iyi kitabını da verseler sen onu zevk alarak tam anlamıyla anlayarak okumayacaksın o yüzden kitap okumak istediğinde başla güzel bir kitaba sonra gerisi gelir zaten. Ne tür kitaplar sevdiğini bilmiyorum ama Lost yada yüzüklerin efendisi gibi bir şeylerden hoşlanıyorsan Taht Oyunları serisini tavsiye edebilirim ama bu kitap biraz ağır yani kafa yormak akılda tutmak filan gerekiyor öyle çerezlik bir kitap değil bilgin olsun.

kızımı kurtarın bitti hemen tolstoyun gizlenen kitabı hz.muhammede başladım
oda bitti
o kadar kitap okumama rağmen tolstoyun müslüman olduğunu ve mezar taşında hac işareti olmadığını bilmiyordum.
kızımı kurtarın ismi cazib gelen bir kitap olsada okumaya gerek olmadığı kanaatindeyim
muntazar 2

merhaba arkadaşlar
sanal kütüphaneye giremiyorum kaç gündür, siz girebiliyor musunuz?
bir türlü sayfaya bağlanamıyor, hata vermiyor. :44:

Back