• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Aaa Aldığım kitapları sizinle paylaşamzsam olmaz:)
Suç Psikolojisi-David Canter
Freud Kilit Fikirler- Ruth Snowden
Travma Sonrası Ortaya Çıkan Psikolojik Belirtileri Anlamak- Dr. Claudia Herbert
Psikolojik Sorgu Teknikleri- Tamer Topsakal
Kinyas ve Kayra- Hakan Günday
Çavdar Tarlasında Çocuklar- J. D. Salinger
Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer- Laurent Gounelle
Hayvan Çiftliği- George Orwell
Muhteşem Gatsby- F. Scott Fitzgerald
Kelebek- Henri Charriere

Mutlaka hepsini okumuşsunuzdur, yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.

kinyas ve kayra yı çok duyuyorum bu aralar merak ediyorum
kelebek güzel sürekleyici birazda hüzünlüdür ordaki ceza evlerini okuyunca bizim burdakiler 5.yıldızlı otel yeminlen :50:

ben üye oldum kızlar benide ekleyin listenize ben pek bilmiyorum yeniyim daha ordaki adım sebnem umarım kolay bulursunuz beni.
bu arada benimde elimde çok az kitap kaldı bitince ne yaparım bilmiyorum almak istediğim en az 30 kitap var nasıl alıcam bilmiyorum kitapyurdu çoğu siteye göre daha uygun fiyat veriyor diye biliyorum en olmadı ordan azar azar alıcam artık bu ay çok kitap okusamda eğer yerine yenilerini almazsam bundan sonraki aylar performansım düşebilir benden söylemesi :D
he birde Hakan Gündayın tüm kitaplarını çook merak ediyorum daha okumadan sevdim kitaplarını :D

Bayağı geri kalmışım yorumlara şöyle bir baktım da sanal kütüphane ile ilgili merakım arttı. Linki bir arkadaş atarsa çok memnun olurum

ben üye oldum kızlar benide ekleyin listenize ben pek bilmiyorum yeniyim daha ordaki adım sebnem umarım kolay bulursunuz beni.
bu arada benimde elimde çok az kitap kaldı bitince ne yaparım bilmiyorum almak istediğim en az 30 kitap var nasıl alıcam bilmiyorum kitapyurdu çoğu siteye göre daha uygun fiyat veriyor diye biliyorum en olmadı ordan azar azar alıcam artık bu ay çok kitap okusamda eğer yerine yenilerini almazsam bundan sonraki aylar performansım düşebilir benden söylemesi :D
he birde Hakan Gündayın tüm kitaplarını çook merak ediyorum daha okumadan sevdim kitaplarını :D

65 kitabın var şu an senmisin? :D takibe aldım.

Son düzenleme:
sevgi uğruna yaptıklarımız _kristin hannah
gece yolu_kristin hannah

çerezlik kitaplardan kafa dağıtmak için birebir akıp gidiyor
hikayeler hoş ve sürükleyici

gonca2206_5

Son düzenleme:
Sanal kütüphanede kitaplığındaki kitapları arşivleyip elinde hangi kitaplar olduğunu takip edebiliyorsun. Okumak istediklerini ekliyorsun, ödünç verdiklerin, ödünç aldıkların, okudukların, başkalarının okuduğu kitapları görüp ekleyebiliyorsun, yeni kitapları böylece takip edebiliyorsun. Puan verip yorum yapabiliyorsun. :D Birde okuduğun kitap için okuyorumu işaretleyip okuma durumunu güncelliyorsun, okuma hedefi yapıyorsun vs...
mrb bacımmm bende bu sanal kütüphaneye kayıt olmak istiyorumm:) nasıl olcam kk kulubundemidir bu sanalkütüphaneeee yardımmmmmmmmmmmmm edermisinnnnnn?

Artık buraya uğramadan önce kütüphaneme bakıyorum, yeni eklenen kitapları inceliyorum. Nerdeyse bütün kitapları okumak istiyorum diye işaretliyorum:)
Bir kaç ay önce elimdeki kitaplar bitmeden yeni kitap almayacağım demiştim ama dün dayanamadım d&r dan 10 kitap aldım. Ama eve gelince kitapyurdundan en az 70 lira daha ucuza alabileceğimi görünce üzüldüm. Keşke acele etmeseydim diyorum fakat nette değil de kitapları karıştırarak satın almanın, o raf senin bu raf benim gezmenin tadı farklıymış.
harikaaaa bende kitap almayıda okumayıda çok severdim ama evlendim iş güç performansım düştü tabi bahaneye gerek yok aslında yemeye içmeye vaktim varrr bunuda ihmal etmemeliyimmm eskiden feciydimde bişeler oldu offfffffff

Aaa Aldığım kitapları sizinle paylaşamzsam olmaz:)
Suç Psikolojisi-David Canter
Freud Kilit Fikirler- Ruth Snowden
Travma Sonrası Ortaya Çıkan Psikolojik Belirtileri Anlamak- Dr. Claudia Herbert
Psikolojik Sorgu Teknikleri- Tamer Topsakal
Kinyas ve Kayra- Hakan Günday
Çavdar Tarlasında Çocuklar- J. D. Salinger
Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer- Laurent Gounelle
Hayvan Çiftliği- George Orwell
Muhteşem Gatsby- F. Scott Fitzgerald
Kelebek- Henri Charriere

Mutlaka hepsini okumuşsunuzdur, yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.
bacım harika kitaplar almışsınnn bende psikoloji ve kendinigeliştirme serisi baya okumuştum son damgayı sofinin dünyasını bitirememekle noktayı koydum (pardon noktalamamak gerek virgül koydum diyeyim)

ama bu aldıklarındaaa okudaaa hepsini KELEBEK in yeri bende çok başkaaaaaaaa EN AZ 4 KEZ OKUMUŞMDUR VE HALADAAA YER YER AÇIP o eski kokusuyla koklar okurum parça parçaaa bölümlerni... ben çok beğenmiştim lisede okumuştumm üstünden 14 yıl geçti amaaaa olsunnn favorim

Artık buraya uğramadan önce kütüphaneme bakıyorum, yeni eklenen kitapları inceliyorum. Nerdeyse bütün kitapları okumak istiyorum diye işaretliyorum:)
Bir kaç ay önce elimdeki kitaplar bitmeden yeni kitap almayacağım demiştim ama dün dayanamadım d&r dan 10 kitap aldım. Ama eve gelince kitapyurdundan en az 70 lira daha ucuza alabileceğimi görünce üzüldüm. Keşke acele etmeseydim diyorum fakat nette değil de kitapları karıştırarak satın almanın, o raf senin bu raf benim gezmenin tadı
farklıymış.

10 kitapta 70 Lira mı fark dedin canım. :44: Üfff çok fazlaaaa... :26:
Sipariş iptali seçeneği vardır, yani benim alışveriş yaptığım sitelerde var.
Siparişi iptal edip iletişim ile de vaz geçtiğini bildirip cevap bekleyebilirsin.
Yanlış yönlendirmiş olmayayım ama ben olsam öyle yapardım.
Alacağım kitapları birkaç sitede kıyaslayarak sipariş veririm daima.
Gerçi her öğrenmenin bir bedeli vardır. :9: İlk zamanlar benim de zararlarım
olmuştur mutlaka. :31: Zaman geçmiş unutmuşum. :32: Şimdi kurdu oldum. :52:

Bir kaç ay önce elimdeki kitaplar bitmeden yeni kitap almayacağım demiştim ama dün dayanamadım d&r dan 10 kitap aldım. Ama eve gelince kitapyurdundan en az 70 lira daha ucuza alabileceğimi görünce üzüldüm. Keşke acele etmeseydim diyorum fakat nette değil de kitapları karıştırarak satın almanın, o raf senin bu raf benim gezmenin tadı farklıymış.

Pardon canım ya! Dükkandan almışsın kitaplarını. Afedersin, Güle güle okumanı dilerim. $47179842_1249529607_5.gif

harikaaaa bende kitap almayıda okumayıda çok severdim ama evlendim iş güç performansım düştü tabi bahaneye gerek yok aslında yemeye içmeye vaktim varrr bunuda ihmal etmemeliyimmm eskiden feciydimde bişeler oldu offfffffff

bacım harika kitaplar almışsınnn bende psikoloji ve kendinigeliştirme serisi baya okumuştum son damgayı sofinin dünyasını bitirememekle noktayı koydum (pardon noktalamamak gerek virgül koydum diyeyim)

ama bu aldıklarındaaa okudaaa hepsini KELEBEK in yeri bende çok başkaaaaaaaa EN AZ 4 KEZ OKUMUŞMDUR VE HALADAAA YER YER AÇIP o eski kokusuyla koklar okurum parça parçaaa bölümlerni... ben çok beğenmiştim lisede okumuştumm üstünden 14 yıl geçti amaaaa olsunnn favorim

Ben de 7 ay önce evlendim ve ilk zamanlar benim de okumalarım azalmıştı. Şimdi eşimden evimden ayrı olduğum için okumaya zaman bulabiliyorum.

Aldıklarımın hepsini daha önce araştırmıştım. Kült kitapları almaya çalışıyorum. Kitapçıya gidip hiç duymadığım kitabı almaya cesaret edemiyorum. Okuyunca mutlaka bir şeyler öğrenmek istiyorum. Elimde şuanda Yüzyıllık yalnızlık ve Küçük Mucizeler Dükkanı var, bunlar bitince hangisinden başlayacağımı bilmiyorum :)

Bende bir sorun yok, faceden giriyorsan eğer, sorun olabilir. Şu an benim açık.

bende bir sorun yok?

başka internet tarayıcı kullan istersen.

ilk gün hemen explorer dan girip üye olmuştum. o zaman sorun çıkmamıştı, kaç gün denedim, giremedim(bomboş beyaz sf görünüyor). şimdi yine giremedim.
mozilladan girdim sonunda. yeni üyelik aldım. onayladım. sorun yaşamadım şimdi...
tarayıcıdanmış demek...

neenone, kitapları okumadan iade edebilirsiniz. para iadesi olmazsa, hediye çeki gibi birşey almayı deneyin. 70 tl çok fark fazla geldi bana.
zorunlu olmadıkça d&r gibi yerlerden almıyorum. başka kitabevleri var bulunduğum ilçede. en az %10-15 indirimli alıyorum, indirim kartları var.
ben de kitaba dokunarak almayı sevenlerdenim, netten hiç almadım. farklı kitabevlerine bakın isterseniz...

Ben de 7 ay önce evlendim ve ilk zamanlar benim de okumalarım azalmıştı. Şimdi eşimden evimden ayrı olduğum için okumaya zaman bulabiliyorum.

Aldıklarımın hepsini daha önce araştırmıştım. Kült kitapları almaya çalışıyorum. Kitapçıya gidip hiç duymadığım kitabı almaya cesaret edemiyorum. Okuyunca mutlaka bir şeyler öğrenmek istiyorum. Elimde şuanda Yüzyıllık yalnızlık ve Küçük Mucizeler Dükkanı var, bunlar bitince hangisinden başlayacağımı bilmiyorum :)
NEDEN NE ŞEKİLDE AYRISIN BİLEMEM BACIM AMA BİZİM ADAMMMM UFFFFFFFF ZORRR BAYAA BİR DKK OTURSAM GÖZÜNE BATYORRRR TV SEVVMEM BEN ODA KİTABI BİLE TV KARŞISINDA OKUYORRRR BAŞKA ODAYAAA GİTSEMMMMMMMMM GÖKÇEEEEEEEEEEEEEEEE KAHVE YAPPPPPPPPPP GÖKÇEEE MEYVE GETİRRRRRR GÖKÇEEEEEEEEEE İLAÇ GETİRRRRRRRR GÖKÇEEEEEEEEEEE ŞURDAN BATTANYE GETİRRRRRRRRRRR ABARTISIZ HER DKK BÖYLEEEEEEEEEEEE UFFFFFFFF...şeytan diyo yemeğne uyku ilacı kat baygın gitsin :)

mrb bacımmm bende bu sanal kütüphaneye kayıt olmak istiyorumm:) nasıl olcam kk kulubundemidir bu sanalkütüphaneeee yardımmmmmmmmmmmmm edermisinnnnnn?

NEDEN NE ŞEKİLDE AYRISIN BİLEMEM BACIM AMA BİZİM ADAMMMM UFFFFFFFF ZORRR BAYAA BİR DKK OTURSAM GÖZÜNE BATYORRRR TV SEVVMEM BEN ODA KİTABI BİLE TV KARŞISINDA OKUYORRRR BAŞKA ODAYAAA GİTSEMMMMMMMMM GÖKÇEEEEEEEEEEEEEEEE KAHVE YAPPPPPPPPPP GÖKÇEEE MEYVE GETİRRRRRR GÖKÇEEEEEEEEEE İLAÇ GETİRRRRRRRR GÖKÇEEEEEEEEEEE ŞURDAN BATTANYE GETİRRRRRRRRRRR ABARTISIZ HER DKK BÖYLEEEEEEEEEEEE UFFFFFFFF...şeytan diyo yemeğne uyku ilacı kat baygın gitsin :)

Mail attım siteyi, kullanıcı adını yazarsan takip edelim senide. Uyku ilacı iyi fikirmiş. :9:

Mail attım siteyi, kullanıcı adını yazarsan takip edelim senide. Uyku ilacı iyi fikirmiş. :9:

kedi83 bacım teşklerde mail attım demişin acaba özel msjmı attınnn sanırım gelmedi banaaaa acabaaa baya msj var ondanmıı oraya üye olup kullanıcı adımımı vercem şu maili görsemm

:21:
kullanıcı adım burdakimiii

neenone, kitapları okumadan iade edebilirsiniz. para iadesi olmazsa, hediye çeki gibi birşey almayı deneyin. 70 tl çok fark fazla geldi bana.
zorunlu olmadıkça d&r gibi yerlerden almıyorum. başka kitabevleri var bulunduğum ilçede. en az %10-15 indirimli alıyorum, indirim kartları var.
ben de kitaba dokunarak almayı sevenlerdenim, netten hiç almadım. farklı kitabevlerine bakın isterseniz...

Ben geçici olarak küçük gelişmemiş bir şehirdeyim, Ankara ya gelmişken kitaplara dokunarak almak istedim. Netten hep alışveriş yapıyorum zaten. Hediye çeki de olsa yine piyasadan daha pahalı şeyler alacağım kesin. 4 ay medeniyetten ayrı kalıp kendimi binlerce kitabın arasında bulunca zaptedemedim isteğimi. Bu seferlik böyle olsun, bunların taksitleri bitince netten yine araştırarak alırım artık.

Keşke benimki de okusa da bana şunu getir bunu getir dese. Hiç sevmiyor kitap okumayı, nasıl okuturum bu yaştan sonra bilmiyorum. Benimki hiç benden istemez, gider kendi alır. Sen de böyle alıştır şekerim :)

Back