- Konu Sahibi PrensesPeri
- #5.861
Zülfü Livaneli'nin Mutluluk kitabını bitirdim. Çok güzeldi.
busean...1
busean...1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zülfü Livaneli'nin Mutluluk kitabını bitirdim. Çok güzeldi.
busean...1
sevgili kedi83, avatarında kendimi gördüm sanki.
Aziz Nesin' in hikaye kitaplarını ortaokulda çok okurdum, çok da beğenirdim. Yıllarca elime başka kitabını almamıştım. Bu sene Nesin Vakfı' ndan setini aldık, onlar okunacak listemde şimdi.
(çocukların eğitimine katkı sağladığı için bundan sonra vakıftan almaya çalışırım kitaplarını.
A. Nesin kitaplarını sevenlerin dikkatine...)
busean; Mutluluk kitabını okumadım maalesef, filmini izlemiştim. o da çok güzeldi.
Kitaptan uyarlanan filmleri, kitabı okumadan izlememek gerekiyor bence. filmden sonra kitaptan haberim olmuştu maalesef.
çok olumlu yorumlar alan bir kitapmış o da. filmi biraz hafızada gerilere atıp kitabı okumak isterim gelecekte.
Vakıf nerede pek bilgim yok, hep ikinci elden aldım, almak istediklerimi bundan sonra vakıftan alayım o zaman, daha okumadığım bir çok kitabı var. Elimde sadece 6 kitabı var. Çok teşekkür ederim.
Bende bugün sosyal kütüphaneme ekledim, okumak istediklerim arasında, inşallah alıp okuyacağım.
busean; Mutluluk kitabını okumadım maalesef, filmini izlemiştim. o da çok güzeldi.
Kitaptan uyarlanan filmleri, kitabı okumadan izlememek gerekiyor bence. filmden sonra kitaptan haberim olmuştu maalesef.
çok olumlu yorumlar alan bir kitapmış o da. filmi biraz hafızada gerilere atıp kitabı okumak isterim gelecekte.
Alfred ADLER-Okulda Güç Eğitilebilir Çocuklar
Yorum yapmayacağım zira kimsenin ilgi alanına gireceğini sanmıyorum.
Lavinya-2
Ben yorumunuzu merak ettim, eğitimciyim.
Elbette
Alfred ADLER-Okulda Güç Eğitilebilir Çocuklar:
Öncelikle okumadan önce Adlerian psikolojiyi kabaca dahi olsa bilmek gerektiğini düşünüyorum,çünkü yer yer değinilmiş. Kitap konferans derlemesi yanlış anımsamıyorsam, örnek vakalar üzerinden 'zor' çocukları incelemiş. Özellikle doğum sırası ile ilgili teorisi üzerinden incelemelerde bulunuyor,ayrıca düşler ile ilgili kısa bilgiler de var. İncecik bir kitap zaten, ama mutlaka yazarı tanımak gerekiyor kitabı özümsemek için.
Adler kitaplarından devam edeceğim,sıradaki kitabım yine Adler'in Çocuk Eğitimi adlı Cem psikolojiden çıkan kitabı. Çifter çifter kitap okuduğumdan ağır ilerliyorum
KURTÇUKLAR SAYFA AÇTIM.
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/586490-kknin-kitap-kurtlari-kitapliklari.html#post28179289
BU SAYFAYA KİTAPLIKLARINIZIN FOTOĞRAFLARINI YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.
BAKALIM KİMİN KİTAPLIĞI NASIL?
PAYLAŞIMLARINIZI DÖRT GÖZLE BEKLEYECEĞİM.
BENDE FIRSAT BULUNCA EN KISA ZAMANDA YÜKLEYECEM.
Canım lütfen öyle düşünme... Yeterince yardım yapıldı zaten, yorulma hiç. Hepinize yeniden teşekkür ediyorum bu vesileyle.
Ve ben hala o-ku-ya-mı- yo-rummmm!!!!!!!
Rahatsız oluyorum bu durumdan ama tuhaf bi şekilde gitmiyor elim kitaba
Çocukları alıştırayım derken kendim koptum
Ben de ruh halime bağlıyorum canım...
Bu dönem tek yaptığım oturup dizi izlemek
Alfred ADLER-Okulda Güç Eğitilebilir Çocuklar
Yorum yapmayacağım zira kimsenin ilgi alanına gireceğini sanmıyorum.
Lavinya-2