Kadınların Kitap Mekanı

hadi ya ben görmemişim arkadaşı :83::83::78:
hoşgeldin arkadaşım
neyse bende yenien hoşgeldim dimi ama :76:

canım evet herkes ilgi alanına göre yönleniyor.bizim kitap topiğimizde başkalarına saçma gelebilir sonuçta bu sitede herkes kendine göre birşeyler bulabiliyor demişsin ya hayvan haklarıyla ilgili bir topic yok diye neden kendin açmıyorsun?girdikçe takip edersin..ben birçok hayvan sever biliyorum.köpeklerine ölüyorlar profillerinden fotosunu dahi kaldırmıyorlar.onlarla bu vesileyle tanışabilirsin inşallah güzel zamanların olur

sarissa tebrikler canım aya hızlı başladınız maşallah seve seve ekledim listeye :87:

ben adalet ağaoğlu bir düğün gecesine başlıyorum arkadaşlar böylece kitap gününü de aradan çıkartıcam :)) listeye kitap da ekliycem inşallah
hepinize bol ve hızlı okumalar

valla orasını ben bilmem ama ben 50 sayfa devirdim bile yakında 3. yü bitirmiş olacağım
listedekilere selam olsun:82:

Şişşşttt yavaş ol kız

Gerçi ben aynı anda iki kitaba başlamıştım, birini bitirdiğim için diğerinde de 100 lerdeyim ama yine de senden korkulur

Eee her an her şey olabilir,büyük konuşmamak lazım ama benim kitabı okumadığımı yediğimi söyler arkadaşlar. Neyse olay zaten kendini aşmak,hadi arkadaşlar asılın..

kızlar az önce kitabımı bitirdim :)
punchshe----2----

:13:

seri kitaplar okumayı çok seviorum..bu seri nasıl tavsiye edermisin :87:

dermi der

[/COLOR]

Prenses çok farklı bir kitap..Konu tamamen hayal ürünü,sefilliğin ve zenginliğin en uç noktasında ki sınıflarda yaşayan insanlar ve üst tabakanın elinde oyuncak olan alt tabaka.En vurucu yanı da bu oyunda oyuncak olanların çocuklar olması.Belki kahramanlar çocuk olmasa bu kadar dikkatimi çekmezdi.Daha önce de belirttiğim gibi fantastik konular ilgimi çekmiyor ama bu kitap bayağı sardı.Filmi çekilse izlemem mesela.Ama kitap sağlam..

Şişşşttt yavaş ol kız

Gerçi ben aynı anda iki kitaba başlamıştım, birini bitirdiğim için diğerinde de 100 lerdeyim ama yine de senden korkulur

valla yavaş olamam hedef koydum kendime bu ay için listenin gerisinde mi kalırım ilerisinde mi bilemem ama inşallah kendi hedefime ulaşırım
8 kitap diyorum fazlası olursa hayır demem :82::82:
ama 8 kitap yapabilmek için hızlı okumam şart okadarını biliyorum
sarissa uykusuz kalıcam kız sizin yüzünüzden hırs yaptım gaza geldim önceden ne güzel canım isterse okurdum istemezsem dönüp bakmazdım :) şimdi hergün bir 1-2 saat ayırıyorum zorla yani :82::82::84:

smeagol benden önce yazmışsın göremedim mesajını ama öpüyorum canım seni de tabiki kendimizi aşmak yoksa fazla okumuşum az okumuşum çok önemsemem hatta baktım olmuyor foruma girmem :82: ama mesele insanın kendini aşması :))
o yüzden buraya aslında kaç kitap okuduğumu yazmaya değilde sizinle konuşmaya giriyorum :)) ve sonunda itiraf ettim :82:

Son düzenleme:

Vayy senin hedefin büyükmüş.
Yok bacım ben geçen ay 4 kitap okumuştum bu ay da 5 tane okusam yeter bana
Yavaş yavaş, kasmadan

1. İstanbulda Bir Yahudi Ailesi: Brigitte Peskine. Güzel bir seriydi. Yaşananlar çok acı tabi.bU konuda bir çok filmler cevrildi ama kitap olarak okumak daha bir başka. Hele birde gerçek hayat olduğunu bilince... 428 sayfa.

2. Bir Yahudu Ailesi Bölüm 2.: Brigitte Peskine. 228 sayfa.

tweetypinar: 3

Bu gece Bozulan Yeminlere başlıyorum Bu arada bugun kitap fuarındaydım. Bir çok yazarı görme şansım oldu tekrardan hatta imzada alma. Cem Yılmaz, Can Dündar, Ayşe Kulin, Canan Tan, Sabiha Keskin Paktuna, Mel Gill... Çok güzel bir gündü. Kİtap dolu bir gün...

Haklısın aslında takip edeceğimi bilseydim açardım ama benim pek belli olmuyor bazen uzaklaşıyorum bazen çok giriyorum :)

selamlar,

ben geçen ay başladığım kitabı btirdim. bu ayki listede yer alamıyor biliyorum ama konudan uzak kalmamak için yazmak istedim:)

Bu arada kitaptan bir alıntı yapmak istiyorum. Enayi kelimesinin kökenine dair ilginç bir şey:

"Galat-ı meşhur lügat-ı fasihten evladır" fehvasında Risale-i Nur'da bu şekilde yer alan 'enaniyet'in dilbilim açısından doğru ifadesinin 'enaiyyet' olduğunu; zamanla bozularak 'enayi' suretinde argoya malolmuş 'enai' ,kelimesinin de gerçekte ene'den Hüve'ye yol bulamayanları ifade ettiğini laf arasında belirtmiş olalım.

Risale Okumaları, Metin Karabaşoğlu

oy oyy vallahi sizinle yarışılmaz
ben daha yenice 1 oldum koştum buraya yazmaya :))
neyse benimde hedefim 4'ü bulmak inşallah
Jean-Christophe Grangé --- ölü ruhlar ormanı bitti
çok sürükleyici heycan dolu bir kitaptı. yinede anca 9 günde bitirdim.
yine bir grange klasiği ters köşe yapmış
ama bu sefer ben deneyimliydim diğer kitaplarından bu adamda bişeyler var ama hadi hayırlısı diyip duruyordum :))
neyse acısıyla tatlısıyla bir kitabı geride bıraktım.
bu gece bir düğün gecesine başlıyorum.

gnydn64 1

bıttı kıtabım harıkaydı,Bin Muhtesem gunes..daha once kı sayfalarda yazdım yorumumu zaten..

mutlaka okunması gerekn bı kıtap,hatta emınım bı daha okuyacagım bu kıtabı..

SUMAK..1

Başlayıpta yarım kalan kıtabımı okuyacagım baştan ..Hürrem...

Son düzenleme:
Günaydın herkese..En son Charles Dickens'ın İki Şehrin Hikayesi'ne başladığımı yazmıştım.Dünya Klasiklerinden olan kitap Fransız İhtilali zamanında Londra ve Paris arasında geçen bir olaylar zincirini anlatıyor.Dönem kitabı olması çok güzel ama ilk bir kaç bölüm kahramanlar tek tek ele alındığı için aralarında ki bağlantıyı kurmakta bir hayli zorlandım ama sonrası çorap söküğü gibi geldi.
Daha sonra uzun zamandır evde olup bir türlü okumadığım bir kitaba başladım:Richard Bach'ın BİR adlı romanı,keşke hiç başlamasaymışım.:95: 14 yıllık akademik kariyerli evli bir çift kendilerine ait bir deniz uçağıyla bir konferansta konuşma yapmak üzere seyahat ediyorlarken,bir anda mekanı ve zamanı olmayan bir boyutta sıkışıp kalıyorlar ve o süre içinde herkesin aslında başka herkesin bir başka benliği olduğunu ,bilincin bir olduğunu öğreniyorlar.Herkesin sonsuz sayıda ömrü var ve bunların hepsi bir arada yaşanmakta.. Bir kere başlamış oldum bitirmek için inat ettim.Bana hiç uymayan bir tarzdı.Ama olsun Nurullah Ataç'ın dediği gibi iyi kötü diye ayırmadan her çeşit kitap okumak lazım,bu şekilde seçiciliğimiz bilenecektir.
Yeni kitabım Şevki İşbilen'in KRAL DAVUD'UN YILDIZ..İyi okumalar..

Smeagol: 4

Son düzenleme:

Simi olmuyor ama böyle bu ne hız, bas frene azıcık
Kıskanıyorum ama

28 Ekim – 30 Kasım 2010

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar ..... - ........3.....
  2. Maip ….............. - ...............
  3. hande80 ............. - ................
  4. emk87 .............. - ...............
  5. Punchshe .......... - .......2.........
  6. Sarissa ............. - ........2........
  7. atlantis ............. - ........1........
  8. EFSUNN........... - ...............
  9. Sumak ….......... - ........1.......
  10. ameli ................ - .................
  11. smeagol ............ - .........4........
  12. maiberf ............. - ................
  13. Ander ................ - .................
  14. gnydn64 ........... - .........1.......
  15. anten ................ - .................
  16. YENA ............... - .................
  17. esradlr ............... - ................
  18. neyneyse .......... - .................
  19. maibeyaz .......... - ................
  20. nrdnmt ….......... - ................
  21. PrensesPeri ..... - ........1.......
  22. Tryamour .......... - .......1........
  23. esgisu ............. - ................
  24. Deryacık .......... - ..............
  25. Deryacık ....... - ..........
  26. Eyylül ........... - .....1......
  27. Burcuözge .... - ..........
  28. sessizLik ...... - .........
  29. MKT ...... - .........
  30. A.T.G ...... - .........
  31. nisanur ...... - .........
  32. 34esra86 ...... - .........
  33. baLHuzur ...... - .........
  34. hadibakem ...... - .........
  35. _Lilium_ ...... - .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…