- Konu Sahibi PrensesPeri
-
canım aramıza yeni katılan arkadaşımızın nicki hadibakem ona hoşgeldin demiştimneyse sende hoşgelmiş ol ne olacakki dimi ohh afiyet olsun keşke gerçeklerini verebilseydim..bu kadar kitap okumayı bu kadar seven insanlar için az bile evet keşke msn si olsaydı
maip arkadaşımız umarım iyidir..
Bende 6-7 aydır kk dayım ama ne bileyim kafama göre kimseyi bulamadım çoğu kişi ya bebek derdinde,ya da benim hep karşı olduğum şeylerin hevesindeler... (Diziler,dedikodu, vs..) Bu güne kadar yararlı gördüğüm tek grup burası.Umarım örnekleri çoğalır..Ne bileyim mesela hayvan haklarıyla ilgili bir grup yok ya da ben görmedim..Umarım anlatabilmişimdir..Ve umarım bende aradığım ve aslında o hevesle burada bulunduğum güzel arkadaşlıkları tadabilirim
ben adalet ağaoğlu bir düğün gecesine başlıyorum arkadaşlar böylece kitap gününü de aradan çıkartıcam :)) listeye kitap da ekliycem inşallah
hepinize bol ve hızlı okumalar
bende tebrizli şemse başlayacağım.aldım ama bakalım ne zaman
valla orasını ben bilmem ama ben 50 sayfa devirdim bile yakında 3. yü bitirmiş olacağım
listedekilere selam olsun:82:
oooooooo
tebrikler smeagol :)) bizi ilk sollayan sen oldun
yalnız biyerlerden tweetypinar çıkıp gelecek ve bize 4-5 diyivercek diye tırsmaya başladım :82::82:
:))) abooow hızlanmam lazım bende bugün 2. kitabımı bitiririm inşallah :))
kızlar az önce kitabımı bitirdim :)
punchshe----2----
seri kitaplar okumayı çok seviorum..bu seri nasıl tavsiye edermisin :87:
dermi der
[/COLOR]
Şişşşttt yavaş ol kız
Gerçi ben aynı anda iki kitaba başlamıştım, birini bitirdiğim için diğerinde de 100 lerdeyim ama yine de senden korkulur
valla yavaş olamam hedef koydum kendime bu ay için listenin gerisinde mi kalırım ilerisinde mi bilemem ama inşallah kendi hedefime ulaşırım
8 kitap diyorum fazlası olursa hayır demem:82::82:
ama 8 kitap yapabilmek için hızlı okumam şart okadarını biliyorum
sarissa uykusuz kalıcam kız sizin yüzünüzden hırs yaptım gaza geldim önceden ne güzel canım isterse okurdum istemezsem dönüp bakmazdım :) şimdi hergün bir 1-2 saat ayırıyorum zorla yani:82::82::84:
canım evet herkes ilgi alanına göre yönleniyor.bizim kitap topiğimizde başkalarına saçma gelebilirsonuçta bu sitede herkes kendine göre birşeyler bulabiliyor demişsin ya hayvan haklarıyla ilgili bir topic yok diye neden kendin açmıyorsun?girdikçe takip edersin..ben birçok hayvan sever biliyorum.köpeklerine ölüyorlar profillerinden fotosunu dahi kaldırmıyorlar.onlarla bu vesileyle tanışabilirsin inşallah güzel zamanların olur
sarissa tebrikler canım aya hızlı başladınız maşallahseve seve ekledim listeye :87:
Günaydın herkese..En son Charles Dickens'ın İki Şehrin Hikayesi'ne başladığımı yazmıştım.Dünya Klasiklerinden olan kitap Fransız İhtilali zamanında Londra ve Paris arasında geçen bir olaylar zincirini anlatıyor.Dönem kitabı olması çok güzel ama ilk bir kaç bölüm kahramanlar tek tek ele alındığı için aralarında ki bağlantıyı kurmakta bir hayli zorlandım ama sonrası çorap söküğü gibi geldi.
Daha sonra uzun zamandır evde olup bir türlü okumadığım bir kitaba başladım:Richard Bach'ın BİR adlı romanı,keşke hiç başlamasaymışım.:95: 14 yıllık akademik kariyerli evli bir çift kendilerine ait bir deniz uçağıyla bir konferansta konuşma yapmak üzere seyahat ediyorlarken,bir anda mekanı ve zamanı olmayan bir boyutta sıkışıp kalıyorlar ve o süre içinde herkesin aslında başka herkesin bir başka benliği olduğunu ,bilincin bir olduğunu öğreniyorlar.Herkesin sonsuz sayıda ömrü var ve bunların hepsi bir arada yaşanmakta..Bir kere başlamış oldum bitirmek için inat ettim.Bana hiç uymayan bir tarzdı.Ama olsun Nurullah Ataç'ın dediği gibi iyi kötü diye ayırmadan her çeşit kitap okumak lazım,bu şekilde seçiciliğimiz bilenecektir.
Yeni kitabım Şevki İşbilen'in KRAL DAVUD'UN YILDIZ..İyi okumalar..
Smeagol: 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?