- Konu Sahibi PrensesPeri
-
[IPrenses çok farklı bir kitap..Konu tamamen hayal ürünü,sefilliğin ve zenginliğin en uç noktasında ki sınıflarda yaşayan insanlar ve üst tabakanın elinde oyuncak olan alt tabaka.En vurucu yanı da bu oyunda oyuncak olanların çocuklar olması.Belki kahramanlar çocuk olmasa bu kadar dikkatimi çekmezdi.Daha önce de belirttiğim gibi fantastik konular ilgimi çekmiyor ama bu kitap bayağı sardı.Filmi çekilse izlemem mesela.Ama kitap sağlam..
o yüzden buraya aslında kaç kitap okuduğumu yazmaya değilde sizinle konuşmaya giriyorum :))ve sonunda itiraf ettim :82:
1. İstanbulda Bir Yahudi Ailesi: Brigitte Peskine. Güzel bir seriydi. Yaşananlar çok acı tabi.bU konuda bir çok filmler cevrildi ama kitap olarak okumak daha bir başka. Hele birde gerçek hayat olduğunu bilince... 428 sayfa.
2. Bir Yahudu Ailesi Bölüm 2.: Brigitte Peskine. 228 sayfa.
tweetypinar: 3
Bu gece Bozulan Yeminlere başlıyorumBu arada bugun kitap fuarındaydım. Bir çok yazarı görme şansım oldu tekrardan hatta imzada alma. Cem Yılmaz, Can Dündar, Ayşe Kulin, Canan Tan, Sabiha Keskin Paktuna, Mel Gill... Çok güzel bir gündü. Kİtap dolu bir gün...
2 gün önce son kitabı bitirdim yeni kitap için öneriniz varsa alabilirim
Ama olsun Nurullah Ataç'ın dediği gibi iyi kötü diye ayırmadan her çeşit kitap okumak lazım,bu şekilde seçiciliğimiz bilenecektir.
Yeni kitabım Şevki İşbilen'in KRAL DAVUD'UN YILDIZ..İyi okumalar..
Smeagol: 4
yaaa biraz yavaş yetişemiyorum daha yeni katıldım aranıza ama gözüm korkttu valla sizinle yarışılmaz ben daha 1 i bitiremedim
Kızlar topiğe tesadüf denk geldim .:) Bende çok seviyorum kitap okumayı . Ama son zamanlarda bıraktım . Belki burası ilham verir bana .
Peki benim ne yapmam gerekiyor::)
canım hoşgeldin aramızaadını listeye ekliyorum..sen sadece kitaplarını okuyup buraya okudugun kitap sayısını yazacaksın.zorlama yok istersen kitabın adını konusunu yazabilirsin..tavsiye bulunabilirsin tamamen kitap paylaşımı üzerine bir topic
tweety sanada maşallah du sanada bi süpürge ekleyeyim
Cnm teşekkür ederim. O halde kitap önerileri bekliyorum . Ağır ve boğucu kitaplar hoşuma gitmiyor . Daha çok kişisel gelişim ya da bu aralar aşırı duygusalım :) Daha hassas duygu yoğunluğu olan romanlarda olabilir.
ahmet şerif izgören ve erdal demirkıran kitaplarını tavsiye ederim hem kişisel gelişim kitapları hem eğleceli ve kısa kitaplar yorulmadan bir soluktaa bitirebilirsin :)
avcumuzdak kelebek
şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır
süpermen türk olsaydı pelerinini annesi bağlardı :)))
dikkat vücudunuz konuşuyor.. ve daha birsürü kitabı var
iflas etmenin yolları
sadece aptallar sekiz saat uyur :))
ben dünyanın en akıllı insanıyım
yerim seni öss
sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git :))
çok matrak kitaplar gerçekten yani alın okuyun çıtır çerez niyetne :))
Teşekkür ederim ilginize. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?