- Konu Sahibi PrensesPeri
[IPrenses çok farklı bir kitap..Konu tamamen hayal ürünü,sefilliğin ve zenginliğin en uç noktasında ki sınıflarda yaşayan insanlar ve üst tabakanın elinde oyuncak olan alt tabaka.En vurucu yanı da bu oyunda oyuncak olanların çocuklar olması.Belki kahramanlar çocuk olmasa bu kadar dikkatimi çekmezdi.Daha önce de belirttiğim gibi fantastik konular ilgimi çekmiyor ama bu kitap bayağı sardı.Filmi çekilse izlemem mesela.Ama kitap sağlam..
konusu banada ilginç geldi..kitap listeme aldım teşekkürler

o yüzden buraya aslında kaç kitap okuduğumu yazmaya değilde sizinle konuşmaya giriyorum :))ve sonunda itiraf ettim
:82:
canım kitaplar hakkında konusacak çok kimse yok çevremizde

1. İstanbulda Bir Yahudi Ailesi: Brigitte Peskine. Güzel bir seriydi. Yaşananlar çok acı tabi.bU konuda bir çok filmler cevrildi ama kitap olarak okumak daha bir başka. Hele birde gerçek hayat olduğunu bilince... 428 sayfa.
2. Bir Yahudu Ailesi Bölüm 2.: Brigitte Peskine. 228 sayfa.
tweetypinar: 3
Bu gece Bozulan Yeminlere başlıyorumBu arada bugun kitap fuarındaydım. Bir çok yazarı görme şansım oldu tekrardan hatta imzada alma. Cem Yılmaz, Can Dündar, Ayşe Kulin, Canan Tan, Sabiha Keskin Paktuna, Mel Gill... Çok güzel bir gündü. Kİtap dolu bir gün...
daha gecen gün konustuk tweety gelip 4 kitap demese diye 3 dedin yaklaşmısız

2 gün önce son kitabı bitirdim yeni kitap için öneriniz varsa alabilirim
canım bin muhteşem güneşi alabilirsin tavsiye ederim..herkesin sevebileceği bir kitap

Ama olsun Nurullah Ataç'ın dediği gibi iyi kötü diye ayırmadan her çeşit kitap okumak lazım,bu şekilde seçiciliğimiz bilenecektir.
Yeni kitabım Şevki İşbilen'in KRAL DAVUD'UN YILDIZ..İyi okumalar..
Smeagol: 4
senide tebrik ederim.ayın 8 i ve şimdiden 4 kitap

sumak aynı yazarın uçurtma avcısı var..bu defa kahramanlar erkek..bin muhteşem güneş kadar olmasa da güzel..okunabilir

Son düzenleme: