• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Herkese iyi geceler.Ben de bugün Suzanne Colins'in 3lü serisinin 2. kitabı Ateşi Yakalamak'ı bitirdim.İlk kitap gibi gayet sürükleyiciydi.Devamı olan 3. kitap Alaycı Kuş için biraz beklemek zorundayım,şu anda elimde değil.Tabi bu arada boş durmak yok.Epeydir isteyip bir türlü okuyamadığım klasiklerden Charles Dickens'ın İki Şehrin Hikayesini okuyacağım..:34:

Smeagol: 2

Herkese iyi geceler.Ben de bugün Suzanne Colins'in 3lü serisinin 2. kitabı Ateşi Yakalamak'ı bitirdim.İlk kitap gibi gayet sürükleyiciydi.Devamı olan 3. kitap Alaycı Kuş için biraz beklemek zorundayım,şu anda elimde değil.Tabi bu arada boş durmak yok.Epeydir isteyip bir türlü okuyamadığım klasiklerden Charles Dickens'ın İki Şehrin Hikayesini okuyacağım..:34:

oooooooo:46::46::46::46::46:
tebrikler smeagol :)) bizi ilk sollayan sen oldun
yalnız biyerlerden tweetypinar çıkıp gelecek ve bize 4-5 diyivercek diye tırsmaya başladım :82::82:
:))) abooow hızlanmam lazım bende bugün 2. kitabımı bitiririm inşallah :)):37:

28 Ekim – 30 Kasım 2010

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar ..... - ........1.....
  2. Maip ….............. - ...............
  3. hande80 ............. - ................
  4. emk87 .............. - ...............
  5. Punchshe .......... - .......2.........
  6. Sarissa ............. - ........1........
  7. atlantis ............. - ........1........
  8. EFSUNN........... - ...............
  9. Sumak ….......... - ...............
  10. ameli ................ - .................
  11. smeagol ............ - .........2........
  12. maiberf ............. - ................
  13. Ander ................ - .................
  14. gnydn64 ........... - ................
  15. anten ................ - .................
  16. YENA ............... - .................
  17. esradlr ............... - ................
  18. neyneyse .......... - .................
  19. maibeyaz .......... - ................
  20. nrdnmt ….......... - ................
  21. PrensesPeri ..... - ........1.......
  22. Tryamour .......... - .......1........
  23. esgisu ............. - ................
  24. Deryacık .......... - ..............
  25. Deryacık ....... - ..........
  26. Eyylül ........... - .....1......
  27. Burcuözge .... - ..........
  28. sessizLik ...... - .........
  29. MKT ...... - .........
  30. A.T.G ...... - .........
  31. nisanur ...... - .........
  32. 34esra86 ...... - .........
  33. baLHuzur ...... - .........
  34. hadibakem ...... - .........

Herkese iyi geceler.Ben de bugün Suzanne Colins'in 3lü serisinin 2. kitabı Ateşi Yakalamak'ı bitirdim.İlk kitap gibi gayet sürükleyiciydi.Devamı olan 3. kitap Alaycı Kuş için biraz beklemek zorundayım,şu anda elimde değil.Tabi bu arada boş durmak yok.Epeydir isteyip bir türlü okuyamadığım klasiklerden Charles Dickens'ın İki Şehrin Hikayesini okuyacağım..:34:[/COLOR][/I][/B]

seri kitaplar okumayı çok seviorum..bu seri nasıl tavsiye edermisin :87:

oooooooo:46::46::46::46::46:
tebrikler smeagol :)) bizi ilk sollayan sen oldun
yalnız biyerlerden tweetypinar çıkıp gelecek ve bize 4-5 diyivercek diye tırsmaya başladım :82::82:
:))) abooow hızlanmam lazım bende bugün 2. kitabımı bitiririm inşallah :)):37:

:52::52::52: dermi der:1:

hadibakem hoşgeldin aramıza :71: keyifli okumalar :54:

kızlar dün akşam bir kanalda cem yılmazı gördüm.bugun kitap fuarında imza günü yapacakmıs.cem yılmaz severlere duyrulur :24:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar..O kadar isterdim ki ben de aranıza katılmayı..Ama zamanım yok çok sevdiğim halde okuyamıyorum..Şu an elimde Müslüm Yücel - Berdel adlı kitap var.3/1 i bitti ama orada takıldım..Gün içinde sürekli kafam dolu oluyor ve daha fazla ciddi bir şey okuyamayacak halde oluyorum.Aslında kitap okuyamamamın en büyük sebebi bu..Bende yabancı dizilerime veriyorum kendimi kafamı dağıtıyor,sorunlarımdan uzaklaştırıyor diye..Aslında kitaba da zaman ayırsam harika olur :(

Günaydın arkadaşlar..O kadar isterdim ki ben de aranıza katılmayı..Ama zamanım yok çok sevdiğim halde okuyamıyorum..Şu an elimde Müslüm Yücel - Berdel adlı kitap var.3/1 i bitti ama orada takıldım..Gün içinde sürekli kafam dolu oluyor ve daha fazla ciddi bir şey okuyamayacak halde oluyorum.Aslında kitap okuyamamamın en büyük sebebi bu..Bende yabancı dizilerime veriyorum kendimi kafamı dağıtıyor,sorunlarımdan uzaklaştırıyor diye..Aslında kitaba da zaman ayırsam harika olur :(

canım bende kpss ye hazırlanıyorum..maip yani konu sahibi arkadaşımız çok destekledi beni.her gün az az okusan bile 1 ayda bitirirsin gel sende dedi..bende ölelikle geldim..gecen ay 1 kitap okuyabildim bu ayda 1 i kesin okurum ama sınavdan sonra çpgaltacagım düşünüyorum..istersen sende gel..güzel bir konu..hem kafanda dağılır sende bizimle kitaplarını su gibi okur gidersin :29:

canım bende kpss ye hazırlanıyorum..maip yani konu sahibi arkadaşımız çok destekledi beni.her gün az az okusan bile 1 ayda bitirirsin gel sende dedi..bende ölelikle geldim..gecen ay 1 kitap okuyabildim bu ayda 1 i kesin okurum ama sınavdan sonra çpgaltacagım düşünüyorum..istersen sende gel..güzel bir konu..hem kafanda dağılır sende bizimle kitaplarını su gibi okur gidersin :29:

Haklısın kendimi biraz zorlarsam en azından 1 kitap bitiririm ayda bu bile kardır :)Teşekkürler desteğin için :)

Haklısın kendimi biraz zorlarsam en azından 1 kitap bitiririm ayda bu bile kardır :)Teşekkürler desteğin için :)

rica ederim canım ne demek..:16: hoşgeldin aramıza diyelim o zaman senin adını listeye ekliyorum..bitirisen hanene 1 yazarız..bitirmezsen canın sağolsun amaç okudugumuz kitapları paylaşmak :29:

28 Ekim – 30 Kasım 2010

6. Sarissa ............. - ........1........
  35. _Lilium_ ...... - .........

rica ederim canım ne demek..:16: hoşgeldin aramıza diyelim o zaman senin adını listeye ekliyorum..bitirisen hanene 1 yazarız..bitirmezsen canın sağolsun amaç okudugumuz kitapları paylaşmak :29:

3/1 ini okuduğum kitabı bitirirsem sayılır mı acaba? :1:
Bu arada böyle bir grup kurduğunuz için teşekkür etmek isterim,kk da yeni sayılırım ve bu tür gruplar arıyordum kendimi bulabileceğim.

3/1 ini okuduğum kitabı bitirirsem sayılır mı acaba? :1:
Bu arada böyle bir grup kurduğunuz için teşekkür etmek isterim,kk da yeni sayılırım ve bu tür gruplar arıyordum kendimi bulabileceğim.

sayılır tabiki canım neden sayılmasın :16: canım grubumuzu maip kurdu sağolsun onun fikri :71:10 gündür nete gelemiyor umarım iyidir geldiğinde tanışma imkanın olur tam bir kitap kurdu :1: ben 3,5 yıldır kk dayım..ve burda hiç yanılmadım.çok güzel dostluklarım var.burayı ve burdki herkesi çok seviyorum :16:

sayılır tabiki canım neden sayılmasın :16: canım grubumuzu maip kurdu sağolsun onun fikri :71:10 gündür nete gelemiyor umarım iyidir geldiğinde tanışma imkanın olur tam bir kitap kurdu :1: ben 3,5 yıldır kk dayım..ve burda hiç yanılmadım.çok güzel dostluklarım var.burayı ve burdki herkesi çok seviyorum :16:

maip arkadaşımız umarım iyidir..
Bende 6-7 aydır kk dayım ama ne bileyim kafama göre kimseyi bulamadım çoğu kişi ya bebek derdinde,ya da benim hep karşı olduğum şeylerin hevesindeler... (Diziler,dedikodu, vs..) Bu güne kadar yararlı gördüğüm tek grup burası.Umarım örnekleri çoğalır..Ne bileyim mesela hayvan haklarıyla ilgili bir grup yok ya da ben görmedim..Umarım anlatabilmişimdir..Ve umarım bende aradığım ve aslında o hevesle burada bulunduğum güzel arkadaşlıkları tadabilirim :29:

Son düzenleme:
seri kitaplar okumayı çok seviorum..bu seri nasıl tavsiye edermisin :87:

:52::52::52: dermi der:1:

hadibakem hoşgeldin aramıza :71: keyifli okumalar :54:

kızlar dün akşam bir kanalda cem yılmazı gördüm.bugun kitap fuarında imza günü yapacakmıs.cem yılmaz severlere duyrulur :24:

:)):37::37: gülmeden yapamadım hoşgeldin demişsinde kendimi aranıza yeniden yeni katılmış gibi hissettim :37::37: fena da olmaz dı ama geçen ayın 3. sü olarak çikolatalarımı kaptırmam :37::37: onlar benim ben kazandım :9::9::9:

ya arkadaşlar maip benimde kafama takılıyor hergün en az 1 kez girerdi başka iletişim aracımızda olmadığından bişeymi oldu bir derdimi var öğrenemiyoruz
forumun bu yönünü sevmiyorum işte birisi ansızın çekip gitse habersiz öylece kalıyorsun ve bekliyorsun belki yeniden gelir diye
bana özelden msn adreslerinizi verseniz yada ben veriyim siz ekleyin ama burdan göremezsek en azından msnde görüp durumlarımızı öğrenebiliriz
canlarım acaba yanlış mı düşünüyorum :14::14::84::84::84:

anlaşılan bu hafta çok kitap okuyacaksın sen :60::60::60::60::9::9:
Yok canım kendi sayımı aşayım yeter bana :39:

Ben de merak ediyorum bu seriyi. :21:

kızlar az önce kitabımı bitirdim :)
punchshe----2----

Siz bitirirs,niz de ben durur muyum hiç
Deneme tarzında bir kştaptı Nietzsche ve Babaannem.
İnsan psikolojisi İslami açıdan ele alınmış.

Yani Sarissa 2

:)):37::37: gülmeden yapamadım hoşgeldin demişsinde kendimi aranıza yeniden yeni katılmış gibi hissettim :37::37: fena da olmaz dı ama geçen ayın 3. sü olarak çikolatalarımı kaptırmam :37::37: onlar benim ben kazandım :9::9::9:

ya arkadaşlar maip benimde kafama takılıyor hergün en az 1 kez girerdi başka iletişim aracımızda olmadığından bişeymi oldu bir derdimi var öğrenemiyoruz
forumun bu yönünü sevmiyorum işte birisi ansızın çekip gitse habersiz öylece kalıyorsun ve bekliyorsun belki yeniden gelir diye
bana özelden msn adreslerinizi verseniz yada ben veriyim siz ekleyin ama burdan göremezsek en azından msnde görüp durumlarımızı öğrenebiliriz
canlarım acaba yanlış mı düşünüyorum :14::14::84::84::84:

canım aramıza yeni katılan arkadaşımızın nicki hadibakem ona hoşgeldin demiştim :17: neyse sende hoşgelmiş ol ne olacakki dimi :16: ohh afiyet olsun keşke gerçeklerini verebilseydim..bu kadar kitap okumayı bu kadar seven insanlar için az bile :16:evet keşke msn si olsaydı :5:

Son düzenleme:
28 Ekim – 30 Kasım 2010

6. Sarissa ............. - ........2........
  35. _Lilium_ ...... - .........

Back