Kadınların Kitap Mekanı

Tebrizli Şems; Makalat'ı okudum. Güzeldi biraz dili ağırdı yanlız. Anlamakta zorlandığım yerlerde oldu. 528 Sayfa... Şem'i anlatan diğer kitaplarıda almak istiyorum.

Tebrizli Şems; Makalat'ı okudum. Güzeldi biraz dili ağırdı yanlız. Anlamakta zorlandığım yerlerde oldu. 528 Sayfa... Şem'i anlatan diğer kitaplarıda almak istiyorum.

babı esrar ve askta da tebrizli şemsten bahsediyor..babı esrarda sonuna doğru öyle bir bölüm varki eyvahedigeldismile konyada üçler mezarlıgı diye bir mezarlık var orada geçiyor ve ben yaklaşık 1 yıldır ne zaman o mezarlığın yakınından geçsem içim ürperiyor tüylerim diken diken oluyor akannehir

Kesinlikle, Canan Tan okumak vakit kaybı bence de. vereliniortak

ve arkadaşlar eğer ben bugünde bu ince diye seçtiğim kitapları okuyamazsam eğer :) birdaha okuyamam 4 kitapla kaldım
güya incecik bir kitap ama valla okuması hiçte kolay değil
:) 65 sayfa ancak okuyabildim :)

Elif şafak; Aşk var canım okumuştum zaten ilk orda tanıdım kendisini hayranı oldum.Sonra Sinan Yağmur; Aşkın gözyaşlarını aldım bu kitapta harika... Ve makalat daha ağır bu kitaplara göre. Birde Bab-ı Esrarı almak istiyorum.

Bir ay doldu sanırım.
Yarından itibaren her şey sıfırlanıyor.
Punchshe bak bu fırsatı iyi değerlendir.
Bu sefer Tweety i geçersin belki
Şampiyonumuzu tebrik ediyorum vereliniortak :hooray: alkisalkisalkis

Bir ay doldu sanırım.
Yarından itibaren her şey sıfırlanıyor.
Punchshe bak bu fırsatı iyi değerlendir.
Bu sefer Tweety i geçersin belki
Şampiyonumuzu tebrik ediyorum vereliniortak :hooray: alkisalkisalkis

İnşallah canım yanlız bu hafta kitap fuarı var ve ben ellerim dolu dolu olucam. Her sene kasım ayı benim ayımdır... İstanbulda yaşayanlar için tavsiyemdir 30 ekim de başlıyor.

tebrik ediyorum pınarolumunekankayizsmile
ama bu ay bende varım :) bakalım bu ay kim kazanacak bende iddialıyım
bu sfer okuycam seri bir şekilde bir sürü kitap :))

bende tebrik ederim tweetypınar
valla ben çok iddialı değilim
ne yalan söyliyeyim çok fazla okuyamıyorum.
günde 50 sayfa okuyabilsem seviniyorum. ev, iş birde benim bıdıktan vaktim olmuyor pek.
bakalım kasım ayı için benim hedefim 4 kitap

Teşekkür ederim kızlar. Okuduklarımızı burda paylaşıp fikir alışverişi yaparak okumak çok zevkli. Kasım ayı hepimize hayırlı olsun şimdiden. Ayın 1 de başlasak nasıl olur. Her ay başı ve sonu olmuş olur hem. Yinede siz bilirsiniz =)

Tebrikler tweety..
Gruba bu dönemin sonunda dahil oldum ama çok keyif aldım.Yeni dönem hepimize hayırlı olsun diyorum.
Küçük oğlum sınıfça bu sene de kitap fuarı gezilerini yapacaklar.Kitap fuarına çok yakınım ama bende bir arkadaş var ki sağolsun tüm kitap ihtiyacımı ondan karşılayabiliyorum.Benim yerime o gider fuara,gelir yine elleri kolları kitap dolu.Yaşasın!..yerimseniben

Simi ne güzel imkanın var gitmiyorsun fuara.
Biz de küçücük kitapçılardan kitap seçip almaya çalışıyoruz :2:

Bu arada konu sahibi uğramıyor biz kendi kendimize ilan ettik şampiyonu kaydirigubbakcemile3

hakkaten maip nerelerde kaydirigubbakcemile3 gelir kesin ama ne zaman aklinialirimsmile

Ankara da özellikle kitap arayan böyle çeşit çeşit arayan arkadaşlara üç yer öneriyim hatta dört
böylece fuara gerek kalmaz
1. zafer çarşısı burası bütün ders ve roman gibi kitaplarınızı temin edebileceğiniz yerdir
2. dost kitap evi burasıda ankarada herkesin buluşma mekanı olarak bilinir ama :) geniş içeriğe sahip bir kitapevidir 2 katlı her çeşit kitap barındırır zaten içine girdimmi kitap almadan çıkamazsınız
3. imge kitap evi burası da çok salaş bir kitapevi :)) burada beğendğiniz kitabı arka bahçesinde okuma lüksüne sahipsiniz almak zorunda olmadan üst katında da kafesi var bir çay içeyim öyle devam edeyim diyorsanız tam size göredir
4. sü ve benim favorim olan Adilhan iş merkezi 4 katlı bir iş merkezinin tamamnı kitapçılar oluşturuyor her türlü ders kitabı okuma kitabı süreli yayınların eski ve yenilerini bulabileceğiniz bir yer evet mesela national geograpigh dergisinin 2000 tarihlisini arıyorsanız bulabilirsiniz eski kitaplarınızı da satabilirsiniz veya yeni kitap da alabilirsiniz pazarlığa açıklar :) hani böyle eski sahaf veya 2. el kitapçılar olur ya o tarzda bir yer kesinlikle ankaralıların gidip oradan kitap bakması gerektiğine inanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…