- Konu Sahibi PrensesPeri
-
:roflol::roflol:ben olasılıksız ve empati yi okumuştum ama olasılıksız güzel olmasına karşın empati saçmaydı
birincisine gösterdiği özeni ikinci kitapta göstermemişti açıkçası beğenmemiştim
yalnız ilk empatiyi okuyanlarda olasılıksız ı beğenmiyorlarmış aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ben olasılıksızlığa başladım oldukçada kalın bir kitap bakalım hayırlısı
Kalınlığına aldırma Burcu ne olacağını merak edeceğin için hemen okuyup bitireceksin.
Bana hemen bir kitap daha ekleyiniz lütfen sositososito
Büyük Kötü Kurt- James Patterson
Marketten ucuz olduğu için geçen yıl aldığım bir kitaptı.
Klasik polisiye Amerikan filmlerinin kitap hali.
Tavsiye eder miyim? Vakit geçirmek için okunabilecek bir kitap.
sayfalarının fazla olduğuna bakma yazıları büyük ve aralıkları fazla ve üstelik boşluklu kısımlar çok fazla sayfa boyuda kısa
çabuk bitiyor ama ben açıkçası kitaptan kopmuştum zor bitirdim sebebi olasılıksızdaki tadı bulamamam dı
öyle rastgele bir yazar olarak seçsem kıyaslamadan okujrdum normal gelirdi ama işte bir yazarın bir kitabını beğenmişseniz kıyas her zaman kaçınılmaz son oluyor ve aynı tadı alamayınca da böyle hüsran oluyor
ama yinede okuyun belki bana öyle gelmiştir :)) konu beni bağlayamamıştır belki..
jean- cristophe garange ın kitaplarının tavan yapanları bence
leyleklerin uçuşu ve siyah kan
bu ikiside mükemmel kurgu
dan brown da melekler ve şeytanlar diye düşünür herkes ama ben ihanet noktası ve dijital kaleyi daha çok sevmiştim
glean meade -----> buz kapanı kesinlikle okumanızı tavsiye edebileceğim kitaplar arasındadır diğer kitapları bu tarzda kitap olmadığı için aynı tadı alamayabilirsiniz
maxime chattam seri kitap yazıyor o yüzden onuda sırasıyla okumalısınız çünkü 1. kitaptaki olaylarla 2. kitaptaki olaylar bağlantılı gerçi son kitaplarını okuyamadım ama 3 lü serisini bitirdim eğer merak ve gerilim istiyorsanız okumanızı tavsiye edebileceğim bir yazar ama gerçekten korkacağınız bir kitap o yüzden korku sevmeyenler okumasın derim
ben bazen kitabı okurken yok canım daha neler buda olmamıştır herhalde diyerek okudum
tam istediğin gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-ozetleri/203817-dan-brown-ozet-dijital-kale.html
korkuda olabilirmi eyvahedigeldismile eğer olur dersen
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap...imes-best-seller-korku-gerilim-kitaplari.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-ozetleri/139842-jean-christophe-grande-leyleklerin-ucusu.html
bencede dan brown --- melekler ve şeytanlar başta sonra da vinci şifresi ve dijital kale
grangenin hepsiii ama siyah kan ve şeytan yemini bence bir adım önde bakalım son kitabına henüz başladım.
aynen dediğin gibi maxime chattam ın o 3lü serisini (kötü ruh-karanlığın soluğu-kara büyü) evde tek başımaysam kapıyı filan kilitleyip okuyordum çok ürkütüyor gerçekten.
birde yıllar önce okumuştum tavsiye ederim pek bilinmiyor sanırım.
Petra Hammesfahr --- günahkar
heyecan polisiye gerilim psikoloji hepsi iç içe geçmiş. yalnız biraz etkiliyor insanı.
puncshe inanmazsın grange hakkında yazarken bende kendime diyordum en iyi kitabı leyleklerin uçuşu diye
kızlar ben dan brown okumadım çünkü da vinci şifresini okurken sıkılıp bırakmıştım bir dahada başka kitabını almadım elime:kedi:
dan brown dan mı sıkıldın ? :uhm: ben her kitabını en uzun 2 günde bitirdim.
yeni kitap çıkarsın die 4 gözle bekliyorum. grange i bende çoooook beğeniyorum son kitabını da aldım ama gerilirim de bebişim etkilenir die doğum sonrasına bıraktım ama çok merak ediyorum
Tavsiyeler için teşekkür ederim ama yanlış anlaşılmış sanırım.
Ben bir kitap daha bitirdim anlamında yazmıştım.
Ama haklısın ben tam anlatamamışım.
Leyleklerin Uçuşunu keyifle okumuştum.
Dan Brown çok okudum ama Dijital Kale'yi henüz okumadım.
Maip ben bir kitap daha bitirdim kitabın adı Büyük Kötü Kurt
Böylece 4 kitap okumuş oldum.
bugun canan tan eroinle dansa başlıyorum okuyan varmı?
bugun canan tan eroinle dansa başlıyorum okuyan varmı?
kızlar jean christophe grange ölü ruhlar ormanı bitti, grange yine konuşturmuş valla, haneme 5 yazabilirsiniz:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?