- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
Astigmatın olmadığı için yakından gözlüksüz okuyabiliyorsun.
Astigmat olsaydı yazıları bulanık göreceğin için okuyamazdın.
Sana tuhaf bakanlar da muhtemelen astigmatlı olup da gözlüksüz yapamayanlardandır.
Ben de onlardan biriyim.
28 Ekimden sonra tekrar acilacaksa bu konu bende katilmak istiyorum : )
Mümkünmüdür : )
Selam kızlar nasılsınız? Puncshe gözzlerin için geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir. Bu arada bende gözlük kullanıyorum =) Size harika bir kitap öneriyorum...
İskender Pala: Şah ve Sultan...Mükemmel bir kitap asla ve asla pişman olmıyacaksınız.Yavuz Sultan Selim ve Şah İsmail, o dönemde gelişen olaylar, Çaldıran savaşı, Alevilik, Sünnilik, Aşk... Herşeyi bulacaksınız bu kitapta. 400 sayfa, elinize aldığınızda bitiriceksiniz çünkü bırakmak istemiyeceksiniz. Kitabın pazarlamasını yapıyorum sanki kaydirigubbakcemile3
listeye eklenmisim : )
tesekkür ederim... bu ay olmasada bi daha ki ay daha fazla okuyacagim insaAllah : )
Kitabın ingilizcesini mi okudunuz?
evet canım ingilizce...
aylar önce almıştım pratik yapmak için ama hiç içimden gelip başlayamamıştım... bu konuyu görünce başlayayım dedim... ama ingilizce olunca baya uzun sürdü...
Bence seni iki kitap okumuş sayalım.
Nasılsa Sözlük de okumak zorunda kalmışsındır. kaydirigubbakcemile3
çocuk romanlarını dizdim hepsi 20 sayfa birazdan listenin başı olucam
nihahahaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alican okulda
alican tatilde
alican ata biniyor
alican besleniyor aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Punchshe hemen peşimdeyimaz kaldı yakında 4 oluyorum
:roflol::roflol::roflol:
Ben de bugünden itibaren Ayşegül serisine başlıyorum zaten,olmuyor böyle..sempatiksalakcinni
hahahahahah sen yakalamadan ben bugün bir kitap daha bitiricem şekerim kaydirigubbakcemile3 amin maalouf un ölümcül kimliklerini okuyorum sen okumuştun galiba kaydirigubbakcemile3 ne kadar ince bir kitap değil miaklinialirimsmileaklinialirimsmile
şaka şaka ince ama içeriği yoğun bir kiitap yani roman falan değil deneme çalışması :1hug:
Hi hi o kitabı bir günde bitiremezsin ki guclubacismile
Bitirebilirsen helal olsun ama anlamadan bitirirsen ayrı tabii
ben olasılıksızlığa başladım oldukçada kalın bir kitap bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?