• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Simi ne güzel imkanın var gitmiyorsun fuara.
Biz de küçücük kitapçılardan kitap seçip almaya çalışıyoruz :2:

Sarissacım o kadar kalabalık oluyor ki eşim tek gitmek için bırakmıyor,kendi de kalabalıkta daralıyor.Önce ki senelerde ufak oğlumun sınıfıyla gidiyordum ama o zaman da kitap bakmaya fırsat olmuyordu..kafamçokkarıştı

smeagol keşke o kadar yakın otursam fuara ben ta anadolu yakasından geliyorum valla, a.s.

Arkadaşım sağolsun handecim,eşi de fuar binasında çalıştığı için rahatlıkla kitap alabiliyor.Ben de ondan faydalanabiliyorum...yerimseniben

banada bir kitap ekleyebilirsin artık :sm_cool: ayın sonuna yetişsin diye dün okudum bitirdim delikafadulden harlan coben asla vazgeçme yazmıstım ismini tekrar yazyım.aksiyon filmlerinin kitap hali yerimseniben sürükleci güzel ama daha güzellerini okudugumda olmustu:sinifsinif:

konyada rampalı çarşı diye bir yer var.4-5 katlı bir bina.tamamı kitapçı.aradığın tüm kitapları bulabiliyorsun.5 liraya bir kitap alıyorsun 1,5 tl ye değiştiriyorsun.istediğin zaman götür götürmezsen kitap senin oluyor..harika bir kütüphane sistemi oldu bence.aradığın kitabı birinden bulamadın mı diğerine git.sevdiğin kitap sende kalsın git bir 5 tl var bir kitap daha alhihoyyyt

İnşallah canım yanlız bu hafta kitap fuarı var ve ben ellerim dolu dolu olucam. Her sene kasım ayı benim ayımdır... İstanbulda yaşayanlar için tavsiyemdir 30 ekim de başlıyor.

ayyy geçen yıl kaçırmıştım nasıl üzüldüm anlatamam
bu yıl nerde yapılıyor ama bilmiyorum
Her yıl bab-ı ali şenlikleri yapılırdı Sultanahmette baharda hergün giderdim evime çok yakındı şimdi uzağa taşındım
inşallah fırsat bulurum bu fuar için
ayrıntıları yazar mısın canım

ayyy geçen yıl kaçırmıştım nasıl üzüldüm anlatamam
bu yıl nerde yapılıyor ama bilmiyorum
Her yıl bab-ı ali şenlikleri yapılırdı Sultanahmette baharda hergün giderdim evime çok yakındı şimdi uzağa taşındım
inşallah fırsat bulurum bu fuar için
ayrıntıları yazar mısın canım

Deryacık ,kitap fuarı 30 Ekim cumartesi günü Beylikdüzü Tüyapta başladı.7 Kasıma kadar devam edecek...yerimseniben

Şu saat itibariyle Diana Gabaldon'un KEHRİBARDA'Kİ YUSUFÇUK adlı eserini bitirmiş bulunmaktayım..
Hem bir an önce sonuna ulaşayım, hem de hemen bitmesin diye iç geçirdiğim bir kitaptı.Aşk-sevgi-fedakarlık-kahramanlık-savaş-yoksulluk-zenginlik hepsinden vardı.Bir adamın bir kadına,bir kadının bir adama bağlılığı,sevgisi,merhameti...Kısacası kesinlikle tavsiye ediyorum.İşin güzel olan yanı,bu kitap 7 kitaplık bir serinin 2.si ve 3. kitap yılbaşından sonra Türkiye'de olacakmış.Yani Claire ile Jamie'nin hikayesi daha bitmedi..Üstelik 1000 sayfadan fazla olan kitap ta varmış bu serinin içinde,okumak için sabırsızlanıyorum.. :34:

Son düzenleme:
Eee yeni kitap bitirenlerin kitabı bu aya mı eklenecek, gelecek aya mı :28:
Konu sahibiiiiii nerdesiiiiiiiinnnnnnnnn
Ben üç gündür okumuyorum bu akşm yeni kitabıma başlayacağım.

ya bende liste sıfırlandımı sıfırlanmadı mı bilmediğimden kitabıma başlayamadım
10 sayfa giriş yaptım sonrada liste başlayınca başlayım dedim geri bıraktım ne olacak şimdi
maip nerelerdesin :2:

Cinler'i bitirdim nihayet...

703 sayfa... Uzun, yoğun ve yorucuydu. Budala, Karamazov Kardeşler, Suç ve Ceza kitaplarından aldığım keyfi alamasam da bugün bile yaşanan siyasi arka planın karanlık yüzünü Dostoyevski enfes bir biçimde anlatmayı başarmış. Çok karakter vardı, isimlerin çeşitli yerlerde kısaltılarak kullanılması da haliyle karakterlerin birbirine karışmasına neden oluyor. Yine de Dostoyevski sevenlerin okuması gerektiği düşüncesindeyim. Kitap tamamen siyasi bir roman, bu türü sevmeyenler için ise ızdıraba dönüşebilir:)

Bence başlayan arkadaşlar devam etsinler okumaya, nede olsa bugünün sonuna geldik. Biri yeni listeyi yazsa çok iyi olur konu sahibi gelene kadar, sanırım kendisi yoğun giremiyor uzun süredir. Bizim devam etmemize kızmaz sanırım =) Her zaman aktif olan biri yazabilir. Arkadaşımız gelene kadar olur mu ?

Bence başlayan arkadaşlar devam etsinler okumaya, nede olsa bugünün sonuna geldik. Biri yeni listeyi yazsa çok iyi olur konu sahibi gelene kadar, sanırım kendisi yoğun giremiyor uzun süredir. Bizim devam etmemize kızmaz sanırım =) Her zaman aktif olan biri yazabilir. Arkadaşımız gelene kadar olur mu ?

bence yarın ayın 1 i ve kitap listesi yarından itibaren başlasın
liste tutulmasada herkes kendi listesini tutsun örnek
punchshe ---1---
her kitap okuduğunda yeni mesajla sayıyı güncellesin
punchshe---9--- (inşallah :9: )
maip de gelince listeyi kolayca yapar yada birisi liste tutsuuun :6:

evet dediğin gibide olur öyle de yapabiliriz. Herkes kendisi yazar. Yarın başlıyoruz o zaman. Herkesin yeni ayı kutlu olsun iyi ve bol bol okumalar şimdiden :3:

Bugün bitirdiğimi eski listeye mi dahil edeceğim yeni listeye mi?

bugün bitirdiğin listesiz kaldı :9::9:
eski liste 28 inde bitti yeni listeyide yarın başlatıyoz :12::12: artık :) şansına küs bebişim :10::9:
çok mu insafsız olmaya başladım ben yahu listenin başına çıkayım derken arkamda bir sürü kırık kalp bulurmuşum :9::9:
kızmayın bana sakın canlarım ya :) lütfen işi eğlenceye vuruyorum amacım kalbinizi kırmak değil her kim 1. olursa olsun ben sevinirim :7:
tabi ben birinci olursam daha bi çok sevinirim :60::32::23::1:

Back