• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

aa ben bu topiki nasıl kaçırmışım....
gerçi uuzn zamandır giremiyordum KK ya...
aranıza alırsanız bende katılmak isteirm...
çok olmasada ayda 4 kitap bitiriyorum ortalama.
burda kitap yorumlarını okuyarak falanda daha sonra alacağımız kitaplara ışıkm tutar diye düşünüyorum...

aa ben bu topiki nasıl kaçırmışım....
gerçi uuzn zamandır giremiyordum KK ya...
aranıza alırsanız bende katılmak isteirm...
çok olmasada ayda 4 kitap bitiriyorum ortalama.
burda kitap yorumlarını okuyarak falanda daha sonra alacağımız kitaplara ışıkm tutar diye düşünüyorum...

Aynen öyle Burcum.
Bir de insan bi gaza geliyor.
Gece gündüz kitap okumak istiyor. kaydirigubbakcemile3

Aynen öyle Burcum.
Bir de insan bi gaza geliyor.
Gece gündüz kitap okumak istiyor. kaydirigubbakcemile3

gece gündüz kitap okuyacağım derken gözlerimi çok yordum sanırım göz tansiyonum çıkmış olabilir gözlerime sanki birşeyle bastırıyorlar gibi hissediyorum
gözlük kullanıyorum ve benim astigmatım var ohaoldumsmileohaoldumsmile

tabi ucunu kaçırmamak lazım kaydirigubbakcemile3 mazallah tweetypinara yetişecez derken kör olabiliriz guclubacismile aslında tweety çok kitap okumaktan kör olduda bize çaktırmıyor ohaoldumsmile maşallah maşallah gözlerine nazar değmesin tweetçim
dimi ama sarissa
yaw varya kıza nazarımız değcek :nazar::nazar:opuyorumnanaktan:1hug:

Punchshe astigmat olunca çok okumamak mu gerekiyor? Alakasız oldu konuyla ama merak ettim.
Ben de çok okurum ve astigmat var bende de. Ama az var sanırım, doktorlar üstünde durup da açıklama yapmadılar. :delphin:

Punchshe astigmat olunca çok okumamak mu gerekiyor? Alakasız oldu konuyla ama merak ettim.
Ben de çok okurum ve astigmat var bende de. Ama az var sanırım, doktorlar üstünde durup da açıklama yapmadılar. :delphin:

canım bilmiyorum gözlerim çok ağrıyor çok yüklendim normalde hergün 100 sayfa civarı okurdum bu sayfaya abone olduğumdan beri günde 200e falan çıkardım çok ağrıyor hemde tek gözüm
benim tek gözüm astigmatlı ve bana göre epey ileri derecede kaydirigubbakcemile3 gerçi doktor senden daha kötü durumda olanlar var diye teselli etmişti ama ben kendi durumumu epey kötü buluyorum
çünkü gözlüğümü çıkardığımda tek gözümdeki görüntüler benim için bir anlam ifade etmiyor
sen gözlüksüz normal durumdaysan derecesi çok küçüktür yerimseniben

Ben de gözlüklüyüm ama sadece miyop var.Yakını gözlüksüz daha rahat görüyorum..a.s

zaten miyop uzağı görememe hastalığı yakında problem yok :)

Biliyorum canım biliyorum..kaydirigubbakcemile3 Ben 23 yıldır gözlük kullanıyorum..
Şunun için söyledim etrafımda ki miyop arkadaşlarım benim yakını gözlüksüz okumama tuhaf bakıyorlar da..yerimseniben

28 Eylül – 28 Ekim 2010

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar ..... - .......8......
  2. Maip ….............. - .......4........
  3. hande80 ............. - .......4.........
  4. emk87 .............. - ........4.......
  5. Punchshe .......... - ........3........
  6. Sarissa ............. - .........3........
  7. atlantis ............. - ........2........
  8. EFSUNN........... - ........2.......
  9. Sumak ….......... - ........2.......
  10. ameli ................ - .........2........
  11. smeagol ............ - .........2........
  12. maiberf ............. - ........1........
  13. Ander ................ - ........1.........
  14. gnydn64 ........... - .........1.......
  15. anten ................ - .........1........
  16. YENA ............... - .........1........
  17. esradlr ............... - ........1........
  18. neyneyse .......... - .........1........
  19. nrdnmt ….......... - ................
  20. PrensesPeri ..... - ................
  21. maibeyaz ........ - ...............
  22. Tryamour .......... - ................
  23. esgisu ............. - ................
  24. Deryacık .......... - ..............
  25. Deryacık ....... - ..........
  26. Eyylül ........... - ...........
  27. Burcuözge .... - ..........

Biliyorum canım biliyorum..kaydirigubbakcemile3 Ben 23 yıldır gözlük kullanıyorum..
Şunun için söyledim etrafımda ki miyop arkadaşlarım benim yakını gözlüksüz okumama tuhaf bakıyorlar da..yerimseniben

Astigmatın olmadığı için yakından gözlüksüz okuyabiliyorsun.
Astigmat olsaydı yazıları bulanık göreceğin için okuyamazdın.
Sana tuhaf bakanlar da muhtemelen astigmatlı olup da gözlüksüz yapamayanlardandır.
Ben de onlardan biriyim.

gece gündüz kitap okuyacağım derken gözlerimi çok yordum sanırım göz tansiyonum çıkmış olabilir gözlerime sanki birşeyle bastırıyorlar gibi hissediyorum
gözlük kullanıyorum ve benim astigmatım var ohaoldumsmileohaoldumsmile

tabi ucunu kaçırmamak lazım kaydirigubbakcemile3 mazallah tweetypinara yetişecez derken kör olabiliriz guclubacismile aslında tweety çok kitap okumaktan kör olduda bize çaktırmıyor ohaoldumsmile maşallah maşallah gözlerine nazar değmesin tweetçim
dimi ama sarissa
yaw varya kıza nazarımız değcek :nazar::nazar:opuyorumnanaktan:1hug:

Tansiyon değildir o hemen.
Göz tansiyonu ciddi bir sorun.
Bildiğimiz tansiyon gibi anlık çıkıp inen bir şey değil sanırım.
Yorgunluktan olmuştur, bende de bazen olur.
Biraz dinlendirince geçiyor ama.

Tansiyon değildir o hemen.
Göz tansiyonu ciddi bir sorun.
Bildiğimiz tansiyon gibi anlık çıkıp inen bir şey değil sanırım.
Yorgunluktan olmuştur, bende de bazen olur.
Biraz dinlendirince geçiyor ama.

yok ama ya 3 gündür geçmiyor gözlerimi sabah resmen açamıyorum ağrıyor ve bir gözüm sürekli ağrıyor akşama doğru batma yapıyor
hani diyeceğimki göz derecem ilerledi herhalde ama doktorum astigmat ilerlemez endişelenme dedi hipermetropunda gözlüğü takmazsan biraz ilerleyebilir dedi ama gözlüksz hiç durmadığım ilerlememiştir bilemiyorum
ama dediğim gibi çok yüklendim snaırım gözlerime o yüzden yorulmuşta olabilir emin değilim

az önce göz tansiyonunun belirtilerine baktımda kaydirigubbakcemile3 abartmışım resmen
gözerim konusunda çok hassasım allahım ne yapcam ben ya
gözlüümde nokta kdar çizik olsa gözlüğü değiştiririm takamam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yrn kitap okumayarak ödüllendireceğim gözlerimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maipciğim ben bitirdim kitabı canım...
Crime and Punishment kitabın adı... Dostoyevsky nin...
yarın da gelir şöyle bi özetini yazarım okmak isteyenler için...

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar nasılsınız? Puncshe gözzlerin için geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir. Bu arada bende gözlük kullanıyorum =) Size harika bir kitap öneriyorum...

İskender Pala: Şah ve Sultan...Mükemmel bir kitap asla ve asla pişman olmıyacaksınız.Yavuz Sultan Selim ve Şah İsmail, o dönemde gelişen olaylar, Çaldıran savaşı, Alevilik, Sünnilik, Aşk... Herşeyi bulacaksınız bu kitapta. 400 sayfa, elinize aldığınızda bitiriceksiniz çünkü bırakmak istemiyeceksiniz. Kitabın pazarlamasını yapıyorum sanki kaydirigubbakcemile3

Back