- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.601
Aranızda Ayşe Kulin'in, ''Gizli Anıların Yolcusu''nu okuyan var mı kızlar? Sıkı bir Ayşe Kulin hayranı olarak çok merak ediyordum nasıl bir kitap.:26:
sağolasın .bugün itibari ile yeni kitabıma başladım ..yalnız bir şey aklıma geldi ..burda okunan kitap sayıları var ama kimisi belki 100 sayfalık kitap okudu kimisi 500 sayfalık ..sonuçta birini okkumak 1 gün sürerken diğeri 1 hafta sürebilir..bunun ayrımı nasıl olacak ..bence okunan kitap sayısını belirtirken okunan kitapların sayfaları da yazılmalıki ona göre birinci belirlenmeli..
bunuda hiç düşünmedik şimdiye kadar.ben önerilere açığım arkadaşlar siz ne diyorsunuz bu konuda :44:
ilgimi çekti bu kitap
Oğuz Atay; Tutunamayanlar
1 ay elimde süründü 725 sayfaydı çoğu yerde sıkıldım ama bitirdiğimde iyiki de okumuşum dedim:) Bence herkesin kitaplığında olması gereken kitaplardan biri...
masal26: 1
ye dua et sev' i okudum. Keşke okumasaydım dediğim kitaplardan biri. Bir hevesle almıştım gerçektende sıkıcı bir kitap okuyan hiç bir arkadaşımda beğenmedi zaten. Ye dua et evlen ide okumak istemiştim ama vazgeçtim ondan sonra
Bu kitap aylardır aklımda ama çok pahalı ya alamadım bir türlü :26:
Öğrencilik malum
İnternette kitapla ilgili sözleri okuyorum baya bir yazı ve kitap hakkında
Tam bir başyapıt deniyor ve çok merak ediyorum
Sözlerine bakılırsa gerçekten çok güzele benziyor
Enn kısa zamanda okuyacağım
pufff :26: şimdi hevesim iyice kaçtı iştee
sağolasın .bugün itibari ile yeni kitabıma başladım ..yalnız bir şey aklıma geldi ..burda okunan kitap sayıları var ama kimisi belki 100 sayfalık kitap okudu kimisi 500 sayfalık ..sonuçta birini okkumak 1 gün sürerken diğeri 1 hafta sürebilir..bunun ayrımı nasıl olacak ..bence okunan kitap sayısını belirtirken okunan kitapların sayfaları da yazılmalıki ona göre birinci belirlenmeli..
ben okumadım ama geçen gün twitterde berna laçin yerden yere vuruyordu.hiç begenmemiş ama tabi bu göreceli
cok sükür sonunda baslayabildim kitap okumaya.bu ay 3 kitap okudum
feyzullah birisik in seytan bu sete cok kizacak adli seti
1-Allhim senden özür dilerim
2-bir bayan nicin örtünmek istemez( kapanmaya niyeti olanlara kesinlikle tavsiye ederim,olmayanlarada tabiki :) )
3-seytan bu kitaba cok kizacak.
bu yazarla yeni tanistim ama cok sevdim bütün eserlerini edinmeyi düsünüyorum
pufff :26: şimdi hevesim iyice kaçtı iştee
Benimde formlarda gördüğüm yorumların bi kısmı olumsuzdu.Ama konduramıyorum Ayşe Kulin'e kötü bir kitap yazmış olmayı.Bugün elime ulaştı kitap; hemen başlıcam çok merak ediyorum.
Tatlım yayınevlerine göre kitap sayfaları değiştiği gibi, kitabın akıcı dili de okuma süresini etkiliyor.
820 sayfalık Boleyn Kızını 3 günde bitirdiğim halde, 400 sayfalık Limon Ağacı elimde günlerce sürüklendi,
Okuduğumuz kitap adedini belirttiğimiz halde, topiğe katılım grafiğimiz düşük görünüyor PrensesPericim.
Sayfa sayısına göre değerlendirme yapılırsa okuma şevkimiz ne şekilde etkilenir bilemiyorum.
Kendi adıma bu formattan memnunum ama senin ve çoğunluğun kararına zevkle katılırım.
Kıymetli topiğimize gösterdiğin sıcacık ilgi ve emeklerin için çok teşekkür ederim. Canımsın...
smeagol arkadaşımızın 2 günde okuduğu 1078 sayfalık kitabı hiç unutmam. O ay bu kitapla birlikte 18 kitap okumuştu.
Uğramaz oldu,umarım iyidir.
Bazı arkadaşlarımızı uzun zamandır göremiyoruz. Hepsini hem özlüyor hem de merak ediyorum. Dilerim keyifleri yerindedir.
Ara sıra selam verseler, hele hele turnuvaya katılsalar çok mutlanırım.
Oy canımcım, ancak ikinci ellerde bulunabilen eski ve elimden çıkaracağım bir kitap.
Okuduğum kitaplar arasında kızımın tarzına uygun olanları arşivliyoruz lakin onun
tarzı olmayanları ikinci ellerde değiştiriyorum. Bu kitabı sana gönderebilirim PrensesPericim.
aslında doğru
100 sayfalık 4 kitap okumak var
400 sayfalık 2 kitap okumak var
Bu şekilde bakılmamalı bence
Çünkü okunan her kitap roman,hikaye vs gibi kolay bitecek kitaplar olmayabiliyor
100 sayfalık bir kitaptır fakat felsefi bir kitaptır,üzerinde düşünülmesi gerekir 1haftada biter
Ya da çok uzundur ama akıcıdır sürükler 3 günde biter
Ben bu ay genel olarak ütopyaları okudum 100-130 sayfa oluyor genelde
ve ağır kitaplardı yazarın siyaset düzeni,toplum düzeni hakkında düşünmem gerekti
Bir yazarın dediği gibi 'satır aralarındaki boşlukları kendimizin doldurması gereken' kitaplar vardır
Ve her kitap değerlidir bence
Kitabı yarısına kadar anlamadığımı itiraf etmeliyim :)
Farklı noktalara değiniyor yani biraz soyut .. o yüzden 'nasıldı kitap? konusu ne?' tarzında arkadaşlarımın sorduğu sorulara sadece 'okuyun' diyorum..
her cümlene katılıyorum
Benimde formlarda gördüğüm yorumların bi kısmı olumsuzdu.Ama konduramıyorum Ayşe Kulin'e kötü bir kitap yazmış olmayı.Bugün elime ulaştı kitap; hemen başlıcam çok merak ediyorum.
Bu şekilde bakılmamalı bence
Çünkü okunan her kitap roman,hikaye vs gibi kolay bitecek kitaplar olmayabiliyor
100 sayfalık bir kitaptır fakat felsefi bir kitaptır,üzerinde düşünülmesi gerekir 1haftada biter
Ya da çok uzundur ama akıcıdır sürükler 3 günde biter
Ben bu ay genel olarak ütopyaları okudum 100-130 sayfa oluyor genelde
ve ağır kitaplardı yazarın siyaset düzeni,toplum düzeni hakkında düşünmem gerekti
Bir yazarın dediği gibi 'satır aralarındaki boşlukları kendimizin doldurması gereken' kitaplar vardır
Ve her kitap değerlidir bence
kitaplar değersiz demedim ben sadece ayrım yapılmalı dedim bunu önce belirteyim..
bunun ayrımı nasıl olacak işte buna bir çözüm bulmak lazım ..
kitapları kategori de edebilirz..
ben geçen mesela 500 sayfalık bir kitap okudum ..
müslüman ülkelerde kadın isimli bir kitaptı ..
ama sayfalara ince pontlarla yazılmış ..kitap resmen 1000 sayfa gibiydi ..
röportajlardan derlenmiş ,sosyal sorunlara eğilen bir kitaptı ..
her sayfasında insanı sürekli sorgulamaya iten ,düşündüren bir kitaptı..
şimdi ben bu kitabı nasıl bir kitap bitirdim olarak sayabilirimki ..3 kitap yerine geçiyor nerdeyse..
bunun adil bir ayrımı olması lazım..
kitap isimleri yazılıp kitabın ağırlığına göre de ayrım yapılabilir..
ama eşit tutulmamalı bence..
haksızlık olur bu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?