• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

kays34'ün dediği gibi burada bir yarışma yok
Ay sonunda 1.2. vs seçiliyor ama konunun asıl maksadı bu değil
Birbirimize kitapları tanıtmak fikir vermek asıl olan
Rekabet ortamı yok yani
Sizin düşüncenize göre yapılırsa adil bir ayrım olmaz bence
Sen roman okudun senin kitabın 1 sayılır ben çok sayfalı bir düşünce kitabı okudum bence 3 kitap eder sence 5 kitap eder...
Çok saçma olur yani :27:
Ağırlığı konusu da kişiden kişiye değişir bana anlaşılması kolay gelen bir şey bir başkası için aynı olmayabilir ya da tam tersi
Zaten karar verildi hepimiz bu düşüncedeyiz

LadyEvil cim, bana katıldıgın ıcın tesekkur ederım :) aynen devam sımdı deıll mıı :)

LadyEvil cim, bana katıldıgın ıcın tesekkur ederım :) aynen devam sımdı deıll mıı :)

Aramızdan farklı düşünen çıkmadı çoğunluk kararıyla aynen devam :)

Bu arada Montaigne'in Denemelerine başladım
İlkokulda bunu bize zorla okutmuşlardı
bence çok erkendi ve haliyle çok sıkılmıştım yarısını bile okumamıştım
O zamandan beri de hiç aklıma gelmemişti okumak
Bu ay bitti sayılır bu ay için benden bu kadar
Şimdiden dereceye girenleri tebrik ediyoruum :46:

ben bilerek geri duruyorum sizin düşüncelerinizi etkilememek için.çogunluk eski düzeni sevdiği için eski düzene devam kararını vermiş oluyoruz o zaman :34:

gundem konularına gelınce, bence de kıtapların sayfalarıyla alakalı bır durum yok sonucta burda yarısma yapmıyoruz, fıkırlerımızı paylaşıyoruz, kım hangı kıtabı okudu ne dusundu dıye.. Ben bu foruma gırdıgımde X 10 tane okumus ben 1 tane dıye dusunup gaza gelmıyorum :) zamanım ne kadarsa o oranda okuyorum.. ben kendı adıma bu seklınden memnunum.. onemlı olan benım ıcın bırseyler okunması..

keyıflı okumalar hepımıze :)

mekanımızın ve burda buluşma amacımızı tam olarak özetlemişsin :16::16::16:

Hepinize merhaba arkadaşlarr:3: Uzun zaman oldu giremedim topiğe bazı nedenlerden dolayı ve kitap da okuyamadım yine bazı nedenlerden dolayı bu ay:50: Elimde şimdi Nuray Sayarı'nın Aşk Kuantumu adlı eseri var :1: Ona başladım bakalım inşallah faydasını görürüm:49:

merhaba canım.hoşgeldin tekrar.hala listedesin.paylaşımlarını katılımlarını bekleriz :34:

Geldim yine kürkçü dükkanına:)) Hala listedeyim teşekkür ederim :16:

İşsiz bir psikolog olarak başlıyorum yine tam gaz okumaya. Elimde Nevzat TARHAN' ın Evlilik Psikolojisi kitabı var. Onu bitireyim de Kasım ayını boş geçirmemiş olayım. Burayı ne çok özlemişim...Sevgiler hepinize...:54:

İşsiz bir psikolog olarak başlıyorum yine tam gaz okumaya. Elimde Nevzat TARHAN' ın Evlilik Psikolojisi kitabı var. Onu bitireyim de Kasım ayını boş geçirmemiş olayım. Burayı ne çok özlemişim...Sevgiler hepinize...:54:

Özledik seni neenone
Neler yapıyorsun nasılsın hiç konuşamadık
Hoşgeldin :71:

Son düzenleme:

hoşgeldin canım :16: ben sanki seni atandı diye hatırlıyorum :44: Allah inşallah gönlüne göre işler versin :16:
Prenses Peri, tesekkur ederım.. benden de bu ay bu kadar 5 le kaldım.. Bay Mukemmel ın 130.sfdayım ama evde olmadıgım ıcın bıtırebılecegımı sanmıorum aralıka kalsın dedım :)

ben de bu ay 2 okudum :9: çalışıyor artık derste çalışmam lazım aylık kendime 1 kitap hedef koydum.ama aklım hep kitaplarda okumadan yapamıyorum :9: şimdi elimde zaman yolcusunun karısı var.bu aya bitmez oda.aralıka kaldı..

ben de bu ay 2 okudum :9: çalışıyor artık derste çalışmam lazım aylık kendime 1 kitap hedef koydum.ama aklım hep kitaplarda okumadan yapamıyorum :9: şimdi elimde zaman yolcusunun karısı var.bu aya bitmez oda.aralıka kaldı..[/QUOTE]

zaman yolcusunun karısını cok onerdıler hatta d&r dan alıcaktım ındırımden ama bır turlu ayarlayamadım onu :( sen ne dusunuyorsun?

Kızlar beni de aranıza alın :10: Bende kitap okumayı çok seviyorum.

Dün Judith İvory'nin Çirkin kitabına başladım. Bakalım inş güzeldir.

Arkadaşım Kays'ın tavsiyesiyle geldim buraya

Son düzenleme:
Bende Ayşe Kulin hayranıyımdır ama bu kıtabında escınsellıkten konuyu ele aldıgı ıcın almıycam :(

Ayşe Kulin; romanlarında, dostluğu da, aşkı da, tarihle harmanlayarak başarılı bi şekilde anlatıyor.
Ayşe Kulin'le birlikte tarih okuma zevkini yaşadım.

Bir çok kişi, tarzının dışında bir kitap olduğu için beğenmemiş sanırım.Yine tarih beklendi ama beklentiler boşa çıktı.
100lerdeyim şimdilik herşey normal gidiyor :1: kitap bittiğinde yorumumu yazıcam.

İyi akşamlar kızlar bu ayın son kitabı Yeşil Peri yi ( Ayfer Tunç) bitirdim.Yeni kitaplarımı kütüphaneden aldım...
Yeşil Peri ailesi küçük yaşlarda ayrılan genç kadının yaşadıkları anlatılıyor,Çok güzel bir kadın olan annesini amcasıyla birlikte yakalaması onun psikolojisini bozar,mühendis olan babasının geçirdiği kaza sonucu sakat kalması sonucu hayattan kopması,anne ve babasının boşanmasıyla yatılı okullarda geçen yıllar...Hayattan intikam alırcasına güzelliğini kullanarak hayatını mahveden kadının yaşamının anlatıldığı ilginç bir kitaptı...Geçmiş ve bugün birlikte anlatılmış,anlatımı sade ama biraz karışık geldi bana...:34:
SAMANYOLU 6:16:

Hoş geldin sefalar getirdin canım. Topiğimizden keyif alacağına ve bisürü, bisürü kitap okuyup paylaşacağına eminim. :16:

ewet kızlar... arkadasımı da kendıme benzettıgım ıcın onu da davet ettım aramıza :D
Çok da iyi olmuş kayscım. En çok istediğimiz de, kitap kurtları sayısının hızla çoğalıp, topiğimizin tıklım tıklım olması. :16:

Özledik seni neenone
Neler yapıyorsun nasılsın hiç konuşamadık
Hoşgeldin :71:

hoşgeldin canım :16: ben sanki seni atandı diye hatırlıyorum :44: Allah inşallah gönlüne göre işler versin :16:

Hoşbulduk teşekkür ederim :) Buralardayım sürekli aslında ama pek yazmıyorum. Bundan sonra aktif olayım bari :) Atanmadım canım, mezun olur olmaz hatta daha mezun olmadan işe başlamıştım. Acele işe şeytan karşırı derler ya, o hesap oldu benimki de. Neyse hayırlısı olsun diyelim. Aralık' ta hedef en az 20 diyorum. Bakalım ne kadar gerekçi olabileceğim :1:

Hoş geldin sefalar getirdin canım. Topiğimizden keyif alacağına ve bisürü, bisürü kitap okuyup paylaşacağına eminim. :16:

Çok da iyi olmuş kayscım. En çok istediğimiz de, kitap kurtları sayısının hızla çoğalıp, topiğimizin tıklım tıklım olması. :16:

Sağol canım.. bol bol keyıflı okuyalım yenı yılda da...

selam kızlar
ben de yeni sayılırım buralarda.elimden geldigince bol kitap okumaya çalışıyorum ve ben de aranıza katılmak istiyorum
şu anda henri charriere-kelebek isimli kitabını okuyorum.616 sayfalık kitabın henüz 172. sayfasındayım :10:
kitap çok sürükleyici birkaç gün içinde bitecegini umuyorum:16:

kitap konusunda biraz şanslıyım şuan elimde bir kitaplık dolusu okumadıgım kitap var:1: aralık ayı boyunca 15 kitap okumayı hedefliyorum bakalım hadi hayırlısı:16:

zaman yolcusunun karısını cok onerdıler hatta d&r dan alıcaktım ındırımden ama bır turlu ayarlayamadım onu :( sen ne dusunuyorsun?

isminden de anlaşıldıgı gibi zaman yolcusu.şu an karmasık gibiyor.geçen gün arkadaşıma söyledim şunu okuyorum kafam karışıyor bi o zamanda bir bu zamanda dedim.oda tarihlere takılıp anlamaya çalışırsan hiç anlamazsın.o yüzden sadece oku.ilerleyen sayfalarda herşeyi anlarsın dedi.tavsiyesi üzerine bıraktım tarihlere takılmayı.sadece okuyorum.daha 150. sayfalardayım :34:

selam kızlar
ben de yeni sayılırım buralarda.elimden geldigince bol kitap okumaya çalışıyorum ve ben de aranıza katılmak istiyorum
şu anda henri charriere-kelebek isimli kitabını okuyorum.616 sayfalık kitabın henüz 172. sayfasındayım :10:
kitap çok sürükleyici birkaç gün içinde bitecegini umuyorum:16:

kitap konusunda biraz şanslıyım şuan elimde bir kitaplık dolusu okumadıgım kitap var:1: aralık ayı boyunca 15 kitap okumayı hedefliyorum bakalım hadi hayırlısı:16:

hande85 ve pogopogo aramıza hoşgeldiniz canlarım:16: keyifli ve bol paylaşımlı günler dilerim :16:

ewet kızlar... arkadasımı da kendıme benzettıgım ıcın onu da davet ettım aramıza :D

çok iyi etmişsin canım :16:

Hoşbulduk teşekkür ederim :) Buralardayım sürekli aslında ama pek yazmıyorum. Bundan sonra aktif olayım bari :) Atanmadım canım, mezun olur olmaz hatta daha mezun olmadan işe başlamıştım. Acele işe şeytan karşırı derler ya, o hesap oldu benimki de. Neyse hayırlısı olsun diyelim. Aralık' ta hedef en az 20 diyorum. Bakalım ne kadar gerekçi olabileceğim :1:

canım herşeyin hayırlısı üzülme :38: şimdi evdeki zamanının kıymetini.bol bol kendini dinle.zevk aldıgın şeyleri yap.sonra işe başlayınca o zamanları çok arıyor insan :5:

Back
X