- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.581
Kızlar ''İskender''i dün gece bitirdim.Harika bir kitaptı.Sonunu bildiğim bir kitabın, olay akışını okuduğumu sanıyordum.Oysaki; Elif Şafak, asla tahmin edemeyeceğim, bir süpriz sıkıştırmış, sonlara.Farklı, Farklı karakterlerin birbirlerinin hayatına dahil oluşunu; usta bir dille anlatmış. Okunmaya değer bir kitap.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kızlar ''İskender''i dün gece bitirdim.Harika bir kitaptı.Sonunu bildiğim bir kitabın, olay akışını okuduğumu sanıyordum.Oysaki; Elif Şafak, asla tahmin edemeyeceğim, bir süpriz sıkıştırmış, sonlara.Farklı, Farklı karakterlerin birbirlerinin hayatına dahil oluşunu; usta bir dille anlatmış. Okunmaya değer bir kitap.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
MUTLULUK TUTKUSU . . ANDRE MAUROIS Büyük duygular barındıran küçük bir kitap. Çok hoştu çoook.
kulitta. . 4
Bende bende bende şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle okumalısınız özellikle son safalara doğru şoklardaydım ben kimseye anlattırmamıştım okucam diyerek kulaklarımı kapadımm :) çok iyiydii...
hooşşşbuuuldddukteşekkür ederim böyle bir yerde olmak gerçekten çooook güzeelll:)
Bu arada Kasım olarak onu okudumm şuanda Bin Muhtem Güneş adlı kitabı okuyoruum :)
:))) soylemıstım demelı mıyım acaba :)))
seninde begenmene sevindim
[/COLOR]
Kızlar size bi şey sormak istiyorum. Aranızda ye, dua et, sev ve ye, dua et, evlen kitaplarını okuyan var mı? ben bunları almıştım ama pek iyi yorumlar duymadım çok sıkılmış herkes yarıda bırakmış falan okuma isteğim gitti bu kitapları valla :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?