• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Kızlar ''İskender''i dün gece bitirdim.Harika bir kitaptı.Sonunu bildiğim bir kitabın, olay akışını okuduğumu sanıyordum.Oysaki; Elif Şafak, asla tahmin edemeyeceğim, bir süpriz sıkıştırmış, sonlara.Farklı, Farklı karakterlerin birbirlerinin hayatına dahil oluşunu; usta bir dille anlatmış. Okunmaya değer bir kitap.Kesinlikle tavsiye ediyorum.:34:

MUTLULUK TUTKUSU . . ANDRE MAUROIS Büyük duygular barındıran küçük bir kitap. Çok hoştu çoook.

kulitta. . 4

retmenlergn3.jpg

Merhaba kızlar
Bu aralar iki kitap okuyorum bir tanesini bitirdim
Michael Kruger - Tuhaf Bir Öykü
Baya önce eski kitapçıya kitaplarımı verip yenilerini alırken
bir kitap daha alabilirsiniz demesi üzerine rastgele seçtiğim bir kitap

Alman bir etnolog olan ve araştırmalarında onunla birlikte olan arkadaşını öldü sanıp
Arkadaşının yazdığı kitabı kendine mal edip basıma çıkaran bunun sayesinde çok ünlü olan
Daha sonra öldü sandığı arkadaşından bir mektup alıp hayatı mahvolan bir adamı anlatıyor
Gerçekten Tuhaf Bir Öykü
Cümleleri uzun ve sıkıcı diyebilirim
Birkaç cümleyi noktalı virgülle bağlayıp tek bir cümle haline getirmesi okurken beni yordu
Halbuki Can Yayınları çevirilerini çok severdim
Neyse

LadyEvil - 4

Platon'un devletini okumaya devam ediyorum
Bu sefer sınavlarım gereği notlar ve özetler çıkarak okuduğum için uzun sürecek

Son düzenleme:
Tüh çabuk ilerleyen bir kitaptı. Son dört yılda ülkemizde yaşananlar, mizahsal bir dille ele alınmış. Sevdim bu kitabı tavsiye ederim

nilayu _ 3

Becca Fitzpatrick : Fısıltı
Becca Fitzpatrick :Çığlık
Becca Fitzpatrick :Sessizlik
Elizabeth Hoyt : Bir Aşk Masalı
Julia Quinn : Sonsuz Sevgilerimle
George R.R. Martin :Taht Oyunları
George R.R. Martin :Kralların Çarpışması I
George R.R. Martin :Kralların Çarpışması II

tweetypinar: 8

İyi akşamlar arkadaşlar ,son okuduğum kitap
TAROT ve ÇİKOLATA Marian Keyes Geleceklerini öğrenmek isteyen Lucy ve arkadaşlarının falcıya giderler ve tek istedkleri doğru erkeği bulup evlenmektir.Lucy nin sorunlu bir ailesi vardır,babası alkolikdir,Lucy bu gerçeği kabul etmez,çünkü babasını çok sever,seçtiği erkek arkadaşları hep aşırı içen kişilerdir...Ancak gerçeği görmesi uzun sürmez...Eğlenceli bir kitaptı
SAMANYOLU5:16:

Kızlar ''İskender''i dün gece bitirdim.Harika bir kitaptı.Sonunu bildiğim bir kitabın, olay akışını okuduğumu sanıyordum.Oysaki; Elif Şafak, asla tahmin edemeyeceğim, bir süpriz sıkıştırmış, sonlara.Farklı, Farklı karakterlerin birbirlerinin hayatına dahil oluşunu; usta bir dille anlatmış. Okunmaya değer bir kitap.Kesinlikle tavsiye ediyorum.:34:

Bende bende bende şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle okumalısınız özellikle son safalara doğru şoklardaydım ben kimseye anlattırmamıştım okucam diyerek kulaklarımı kapadımm :) çok iyiydii...

:))) soylemıstım demelı mıyım acaba :)))

1 Kasım - 30 Kasım 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. oyaebrar ......9........
  2. tweetypinar .......8.......
  3. ameli .........5.......
  4. samanyolu ......5........
  5. kays34 .......4.......
  6. cemre25 ........4........
  7. kulitta ......4.........
  8. LadyEvil .......4.......
  9. nilayu ......3..........
  10. kaos302 ........2........
  11. PrensesPeri ........2........
  12. pembelii ........2........
  13. deli_kiz0606 ........2........
  14. piolin ........1........
  15. pamuk_helva .........1......
  16. elclone ................
  17. Duygu.C ................
  18. masal26 ..............
  19. ilkalp ................
  20. tatlikis ................
  21. eski_bir_masal ................
  22. prenses_84 ................
  23. pinaran ...............
  24. ozzy06 ...............
  25. forevertogether ................
  26. essss ................
  27. neenone ..............
  28. H_İ_S ..............
  29. barro ...............
  30. Bella_n ................
  31. JessicaRabbit ................
  32. maibeyaz ..............
  33. arzuunler ................
  34. rainforest ................
  35. cute_poison ................
  36. GeCe_KuSu ................
  37. ddemir10 ................
  38. sekerlik16 ................
  39. AsiNaz ................
  40. sebebsizim ................
  41. Senkolik ................
  42. umutsuzasik ................
  43. sedefnaz ................
  44. frm ................
  45. PIRILLL ................

seninde begenmene sevindim :16:

MUTLULUK TUTKUSU . . ANDRE MAUROIS Büyük duygular barındıran küçük bir kitap. Çok hoştu çoook.

kulitta. . 4

ilgimi çekti bu kitap :16:

Bende bende bende şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle okumalısınız özellikle son safalara doğru şoklardaydım ben kimseye anlattırmamıştım okucam diyerek kulaklarımı kapadımm :) çok iyiydii...

öncelikle aramıza hoşgeldin :16: keyifli paylaşımlar dilerim :54:

burdaki arkadaşlar sonu sürpriz demişti ama tahmin edememiştim tabi.keyifle okudugum bir romandı :34:

[/QUOTE]öncelikle aramıza hoşgeldin :16: keyifli paylaşımlar dilerim :54:
burdaki arkadaşlar sonu sürpriz demişti ama tahmin edememiştim tabi.keyifle okudugum bir romandı :34:
[/QUOTE]

hooşşşbuuulddduk:21: teşekkür ederim böyle bir yerde olmak gerçekten çooook güzeelll:) :42:
Bu arada Kasım olarak onu okudumm şuanda Bin Muhtem Güneş adlı kitabı okuyoruum :)

Son düzenleme:
cok sükür sonunda baslayabildim kitap okumaya.bu ay 3 kitap okudum

feyzullah birisik in seytan bu sete cok kizacak adli seti

1-Allhim senden özür dilerim
2-bir bayan nicin örtünmek istemez( kapanmaya niyeti olanlara kesinlikle tavsiye ederim,olmayanlarada tabiki :) )
3-seytan bu kitaba cok kizacak.

bu yazarla yeni tanistim ama cok sevdim bütün eserlerini edinmeyi düsünüyorum

Kızlar size bi şey sormak istiyorum. Aranızda ye, dua et, sev ve ye, dua et, evlen kitaplarını okuyan var mı? ben bunları almıştım ama pek iyi yorumlar duymadım çok sıkılmış herkes yarıda bırakmış falan okuma isteğim gitti bu kitapları valla :26:

Kızlar size bi şey sormak istiyorum. Aranızda ye, dua et, sev ve ye, dua et, evlen kitaplarını okuyan var mı? ben bunları almıştım ama pek iyi yorumlar duymadım çok sıkılmış herkes yarıda bırakmış falan okuma isteğim gitti bu kitapları valla :26:

ye dua et sev' i okudum. Keşke okumasaydım dediğim kitaplardan biri. Bir hevesle almıştım gerçektende sıkıcı bir kitap okuyan hiç bir arkadaşımda beğenmedi zaten. Ye dua et evlen ide okumak istemiştim ama vazgeçtim ondan sonra:19:

Oğuz Atay; Tutunamayanlar
1 ay elimde süründü 725 sayfaydı çoğu yerde sıkıldım ama bitirdiğimde iyiki de okumuşum dedim:) Bence herkesin kitaplığında olması gereken kitaplardan biri...

masal26: 1 :40:

Back
X