- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.541
arkadaşlar bin muhteşem güneş ne tarz bir kitap neyi anlatıyor okuyanınız var mı?:26:
elif şafak iskender okuyanlar neredeler benim bitmek üzere
elif şafak iskender okuyanlar neredeler benim bitmek üzere
Stephenıe Meyer /Göçebe
normalde bu tarz okumamama ragmen bu yazarın kurgusu benı ınanılmaz etkılıyor, Alacakaranlıktan sonra yıne olaganustu bır dunya yazmıs, benım gıbı hala okumayan varsa hemen okusun :)
kays34 - 1
alacakaranlık gibi oldugunu düşünmüştüm ama ondan çok daha fazla sevdim diyebilirim.başları sıksada sonrası su gibi akıp gidiyor
elif şafak iskender
kitabım bitti.sonu sürpriz oldu.elif şafak bu kitabını karakter karakter yazarak ilerlemiş.sürekli merak uyandırıyor.ara vermeden okunmalı.düz bir anlatımı olmadıgı için kitaptan koptugun zaman bu kadar zevkli olamayabilir.
kitaptaki hangi karaktere daha çok üzeleceğimi bilemedim.ama galiba en çok cemileye üzüldüm.yaşadığım hayatın kıymetini,ne kadar kısa oldugunu,her anını dolu dolu geçirmek gerektiğine anladım.şükrettim.
PrensesPeri:1
sırada küçük mucizeler dükkanı var
Cemile ve Pembe ye cok uzuldum ben
Ben de İskender'i bugün bitirdim veee çok beğendim. Elif Şafak gene harika bi kitap yazmış. Sonunda çok şaşırdım hiç aklıma gelmemişti öyle bi şey olabileceği. Kime üzüleceğimi şaşırdım resmen. Kitabı bitirdiğimde aklımda bi sürü soru vardı bi sürü düşünce vardı ve çok duygulandım.. Mükemmel yaa tebrik ediyorum bi kere daha Elif Şafak'ı
Yeni kitabıma başlıyorum: İki Cami Arasında Aşk. Bakalım bu nasılmış..
pembelii: 1
Nurlardan seçmeler5 bitti.güzel ve akıcıydı.
çocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar pedagog adem güneş.harikaydı:))
örnek anne nasıl olur? Gülay atasoy.
Annelik sanatı pedagog adem güneş. şok olarak okudum etkileyiciydi.
çocuklarda mahremiyet egitimi pedagog adem güneş.kesinlikle herkesin okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum.............
çocukluk sırrı pedagog adem güneş. Batı pedagojisi ile anadolu pedagojisini anlatıyor.güzeldi
çekim yasası ve evrenden torpilim var'ı bugün bitirdim
ameli:4
canım konumuza hoşgeldinKitap paylaşımından dolayı teşekkür ederiz Aylık listemiz var senide dahil etmemizi istermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?