Kadınların Kitap Mekanı

Nurlardan seçmeler5 bitti.güzel ve akıcıydı.
çocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar pedagog adem güneş.harikaydı:))
örnek anne nasıl olur? Gülay atasoy.
Annelik sanatı pedagog adem güneş. şok olarak okudum etkileyiciydi.
çocuklarda mahremiyet egitimi pedagog adem güneş.kesinlikle herkesin okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum.............

Paulo Coelho - Zahir
Campanella - Güneş Ülkesi
Thomas More - Utopia

LadyEvil - 3

Daha önce okuduğum kitapları vizeler yüzünden tekrar okudum
İyi de oldu
Şimdi Platon - Devlet'e tekrar başlayacağım
Bu sefer farklı bir yayınevinden
Bakalım çevirisi nasıl ...

Son düzenleme:
Hepinize iyi akşamlar,
HİKAYENİN DİĞER YÜZÜ Marian Keyes yazmış,kitapta Gemma ve Lilly nin hayatından kesitler var,Gemma ve Lilly çok iyi 2 arkadaştır,ancak Gemma nın sevgilisi Anton un Lilly ile beraber olmasıyla arkadaşlıkları bozulur...Gemma intikam için yaşamaktadır...çok eğlenceli bir kitaptı.....
POSTACI KADIN Sarah Blake yazmış,Olay 2. dünya savaşı sırasında geçer.Dr olan Will ve Emma evlidir.Will bir hastasını kaybedince bunalıma girer ve karısını bir süreliğine bırakıp İngiltere ye gider,Hergün birbirlrine mektup yazarlar ama bir süre sonra mektuplar kesilir...
SAMANYOLU 4

Stephenıe Meyer /Göçebe

normalde bu tarz okumamama ragmen bu yazarın kurgusu benı ınanılmaz etkılıyor, Alacakaranlıktan sonra yıne olaganustu bır dunya yazmıs, benım gıbı hala okumayan varsa hemen okusun :)

kays34 - 1

alacakaranlık gibi oldugunu düşünmüştüm ama ondan çok daha fazla sevdim diyebilirim.başları sıksada sonrası su gibi akıp gidiyor

alacakaranlık gibi oldugunu düşünmüştüm ama ondan çok daha fazla sevdim diyebilirim.başları sıksada sonrası su gibi akıp gidiyor

prensespericim kesınlıkle sana katılıyorum. Alacakaranlıktan en sevdıgım ilk kıtaptır mesela, diğerlerinden biraz sıkılmıstım mesela ama bu gocebe harıka bıseydı :) ınsanın ruh olası gelıyor :)

elif şafak iskender

kitabım bitti.sonu sürpriz oldu.elif şafak bu kitabını karakter karakter yazarak ilerlemiş.sürekli merak uyandırıyor.ara vermeden okunmalı.düz bir anlatımı olmadıgı için kitaptan koptugun zaman bu kadar zevkli olamayabilir.

kitaptaki hangi karaktere daha çok üzeleceğimi bilemedim.ama galiba en çok cemileye üzüldüm.yaşadığım hayatın kıymetini,ne kadar kısa oldugunu,her anını dolu dolu geçirmek gerektiğine anladım.şükrettim.

PrensesPeri:1

sırada küçük mucizeler dükkanı var

Cemile ve Pembe ye cok uzuldum ben

Ben de İskender'i bugün bitirdim veee çok beğendim. Elif Şafak gene harika bi kitap yazmış. Sonunda çok şaşırdım hiç aklıma gelmemişti öyle bi şey olabileceği. Kime üzüleceğimi şaşırdım resmen. Kitabı bitirdiğimde aklımda bi sürü soru vardı bi sürü düşünce vardı ve çok duygulandım.. Mükemmel yaa tebrik ediyorum bi kere daha Elif Şafak'ı
Yeni kitabıma başlıyorum: İki Cami Arasında Aşk. Bakalım bu nasılmış..
pembelii: 1

1 Kasım - 30 Kasım 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. samanyolu ......4........
  2. ameli .........4.......
  3. LadyEvil .......3.......
  4. cemre25 ........2........
  5. kulitta ......2.........
  6. kaos302 ........2........
  7. nilayu ......1..........
  8. piolin ........1........
  9. kays34 .......1.......
  10. pamuk_helva .........1......
  11. PrensesPeri ........1........
  12. pembelii ........1........
  13. tweetypinar ..............
  14. elclone ................
  15. Duygu.C ................
  16. masal26 ..............
  17. ilkalp ................
  18. tatlikis ................
  19. eski_bir_masal ................
  20. deli_kiz0606 ................
  21. prenses_84 ................
  22. pinaran ...............
  23. ozzy06 ...............
  24. forevertogether ................
  25. essss ................
  26. neenone ..............
  27. H_İ_S ..............
  28. barro ...............
  29. Bella_n ................
  30. JessicaRabbit ................
  31. maibeyaz ..............
  32. arzuunler ................
  33. rainforest ................
  34. cute_poison ................
  35. GeCe_KuSu ................
  36. ddemir10 ................
  37. sekerlik16 ................
  38. AsiNaz ................
  39. sebebsizim ................
  40. Senkolik ................
  41. umutsuzasik ................
  42. sedefnaz ................
  43. frm ................

Cemile ve Pembe ye cok uzuldum ben

okumayanlara tüyo vermek istemiyorum ama pembeye de üzüldüm ama pembe en azından yurtdışına gidiyor aşkı tadıyor falan.cemile çok garibandı ya.içim acıdı ona..

iki cami arasında aşkla ilgili yorumlarını özellikle bekliyorum canım.son günlerde çok görür oldum merak ediyorum

çocukluk sırrı pedagog adem güneş. Batı pedagojisi ile anadolu pedagojisini anlatıyor.güzeldi

canım konumuza hoşgeldin kitap paylaşımından dolayı teşekkür ederiz aylık listemiz var senide dahil etmemizi istermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…