- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.381
Arkadaşlar ben bu klüpte çok yeniyim ama kitap kurduyum.Aranıza katılabilir miyim?
canım bu kitap çok güzel,ama kays 34 arkadaşımında dediği gibi jordan'a deli olabiliyorsun,ama çok güzel bir kitap,diğer kitaplarınıda araştırmaktayım,
al hayal kırıklığına uğramazsın:)
canım bu kitap çok güzel,ama kays 34 arkadaşımında dediği gibi jordan'a deli olabiliyorsun,ama çok güzel bir kitap,diğer kitaplarınıda araştırmaktayım,
al hayal kırıklığına uğramazsın:)
Selam kızlar ben de birkaç kitap okudum.
Buraya yazmayı hep unuttum ben.
Bitirdiğim kitaplar şöyle ki
Gabriel Garcia Marquez-Kırmızı Pazartesi (Anlatım dili zaten yeterince içine çekerken, yaptığı betimlemelerle gözünüzde canlanan bir cinayet. Bitmesin derken bitiveriyor aniden)
Arkadaşlar ben bu klüpte çok yeniyim ama kitap kurduyum.Aranıza katılabilir miyim?
Paulo Coelho - Portobello Cadısı
LadyEvil: 4
Yanımda hiç kitap kalmadı hepsi evimde :97:
İzmir'e dönmeyi bekleyemeyeceğim kitap almalıyım
Önerilerinizi bekliyorum
Fantastik,gerilim,polisiye,felsefi romanlar olabilir
lady okula yeni başladın ama maşallah bayada güzel okuyorsunyakında ankarada güzel kitaplar bulabileceğin yerleri keşfedersin bayrama gidecekmisin?
adam fewer olasılıksız okudum şimdi elimde empati kitabı var baya övülüyor.elif şafak iskender çok duyuyorum onuda aldım.işten dolayı başlayamadım.kitap okumam yavaşladı.iskender içinde güzel diyorlar ama çok büyük umutlarla almamalı.hayal kırıklıgı oluyormus.sonra demet altınyelekoğlu hürrem nurbanu.hürremi okudum nurbanuyu okuyorum.oda şuanda muhteşem yüzyılda türkan şoray benzeri kız var ya onu anlatıyor.kitabın yarısındayım.ama yazarın dili akıcı.dan brown ve Jean-Christophe Grangé kitaplarını da alabilirsin gerilim polisiyede
önerdiğin kitap için teşekkürler ilgimi çekti en kısa zamanda edineceğim.. bende size klon'u öneriyorum.klon bittikten sonra bayağı bir ses getiren küçük mucizeler dükkanına başlayacağım..bi bakın derim bunlara..
teşekkürler tatlim tavsiye için
duygucugum hoşgeldinşu kırmızı pazartesi ilgimi çekti.listeme aldım
hoşgeldin canımkeyifli paylaşımlar
lady okula yeni başladın ama maşallah bayada güzel okuyorsunyakında ankarada güzel kitaplar bulabileceğin yerleri keşfedersin bayrama gidecekmisin?
adam fewer olasılıksız okudum şimdi elimde empati kitabı var baya övülüyor.elif şafak iskender çok duyuyorum onuda aldım.işten dolayı başlayamadım.kitap okumam yavaşladı.iskender içinde güzel diyorlar ama çok büyük umutlarla almamalı.hayal kırıklıgı oluyormus.sonra demet altınyelekoğlu hürrem nurbanu.hürremi okudum nurbanuyu okuyorum.oda şuanda muhteşem yüzyılda türkan şoray benzeri kız var ya onu anlatıyor.kitabın yarısındayım.ama yazarın dili akıcı.dan brown ve Jean-Christophe Grangé kitaplarını da alabilirsin gerilim polisiyede
Ankara da Kızılay meydanında cok fazla kıtapcı var, kk ya taksıtle alabılırsın. En büyük kitap mağazası Dost Kitapevi dir. Bütün guncel kıtapları ve ders kıtapalrını rahatlıkla bulabılırsın. Ben orada saatlerimi harcardım üniversite okurken :)
Teşekkür ederiim en kısa zamanda gideceğim oraya
Eğer sahafları seversen de olgunlara gidebilirsin.
Karanfilden üste doğru çıkıyorsun.
Kime sorsan gösterir.
Geçen gün ders kitabım için gittim olgunlara
Sora sora buldum tekrar bulabilirim sanırım hatırlıyorum
Teşekkür ederim
2.el kitaplar bulabilir miyim orda?
Bulabilirsin.
Bol bol 2. el kitap vardır.
Zafer çarşısında da bulabilirsin, kızılaydan sıhhıyeye giderken.
Beytepedeydin değil mi?
230 durağına giderken kızılaydan.
Ayrıca kütüphanesi de fena değil.
Paulo Coelho - Portobello Cadısı
LadyEvil: 4
Yanımda hiç kitap kalmadı hepsi evimde :97:
İzmir'e dönmeyi bekleyemeyeceğim kitap almalıyım
Önerilerinizi bekliyorum
Fantastik,gerilim,polisiye,felsefi romanlar olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?