Kadınların Kitap Mekanı

arkadaşlar birşey soracağım.. ''bin muhteşem güneş'' adlı romanı aldım ama fikri olan var mı bu kitap hakkında.. iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var:26:

Arkadaşlar,bu Olgunlar olarak bahsettiğiniz yer nerede acaba?Ben de kitapkolik olarak öğrenmek istedim.Yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar birşey soracağım.. ''bin muhteşem güneş'' adlı romanı aldım ama fikri olan var mı bu kitap hakkında.. iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var:26:

ben okudum harika.sevdiğim romanlardan biridir.şimdiye kadar tavsiye ettiğim kişilerden begenmeyen çıkmadı.2 kadının hikayesi.ülkeler diller farklı olsada dünyanın heryerinde kadın kadın işte.okudukça halimize bin şükür diyorsun

Son düzenleme:

çok güzell.. heveslenmeye ihtiyacım vardı teşekkür ederimm

Herkeslere merhabaaa Kitapsever olarak ben de topiğin takipçisiyim arkadaşlar bundan sonra:))) Bizzat geçen ay tam 130 liralık kitap siparişi vermiştim kitapyurdundan...Daha da listemde okumam gereken biiir sürü kitap var bakalım hayırlısı:))) 2gün önce R.Şanal ın ''Eşruhumun eşzamanı '' kitabını bitirdim...Çok hoş bi kitap eşiyle birlikte yazmışlar...Nasıl tesadüflerin eseri tanıştıklarını ve ilahi planı falan anlatıyor...Tavsiye ederim:))))

ben konyayla eskişehirin sogunu biliyorum.bir rüzgar eser taa cigerin sızlar ankarayıda tahmin edebiliyorum.ankarayı sevmene sevindim.biraz alışabildin mi?mamafih duydumda diğer ikisi ne demekmiş?bende öğreneyim

Konya nın soğugunu da bılırım ama Ankara nın ayazı baskadır :) kar bı kere yagmaya basladı mı yaz gelene kadar kalkmaz yerden buz olur kalıp kalıp, sonra beledıye delgılerle deldırıp temızlerler yolları. özellıkle de ara sokaklar cok kotu olur ben şahsen hıc kaymadım, dusmedım ama dusmeyen arkadasım kalmamıstır :) kalın gıyın ınan bana ben kendıme sureklı kar kazaklarından almısımdır Ankaradayken, İstanbul a gelınce hepsı gitti gardolabımdan :)

Herkese merhaba Arkadaşlar. Öncelikle hepimizin başı sağolsun şehitlerimiz ve deprem zedelerimiz için. Allah yardımcıları olsun.
Bu konularda çok duyarlı olduğumuzu biliyorum ama yinede elimizden eleni yaparız inşallah en azından 2930 a AKUT yazan bir mesaj

Bu ay ağır ağır okudum kitapları...

Cemalnur Sargut: Bakara 1.Cilt.
Cemalnur Sargut: Bakara 2.Cilt... En begendiğim hocalardan Cemalnur hanım Ayetleri çok güzel açıklamış. İnsanın ruhunu dinlendiriyor.
Karen Hawkins : Sen kimseyi Sevemessin... Çok begenerek okudum ilk kitabından kat ve kat güzeldi. Yer yer gülmekten kırıldım...
Cary Phillips : Gönül Kaçanı Kovalar... Güzel bir kitaptı ama Karen Hawkins den sonra okununca olmadı basit kaldı...
William Shakespeare : Romeo ve Juliet...

tweetypinar: 5

3 hafta sonra kitap fuarı var. Kendimi oraya saklıyorum ve çok heyecanlıyım :) İstediğim sevdiğim bütün yazarların yeni kitapları çıktııııı

Cemalnur Sargut, iyi bir seçim gerçekten. Televizyonda izlemeye doyamıyorum ama kitabını almak hiç aklıma gelmemişti.
Yönlendirdiğin için teşekkürler tweetypinarcım.

Katre -İ Matem i sindirirek okuduktan ve hayretler içinde kaldıktan sonra bitirdim. Kesinlikle tavsıye ederım, Osmanlı nın son donemınde yenıcerı ısyanını şok olarak okuyacaksınız.

Kays : 2

Karamazov Kardeşler'e başlamıştım fakat yarım bırakmak zorunda kaldım
İlk vizemde sorumlu olduğum Dede Korkut Hikayelerini aldım onu okudum
Türk Dili sınavında 4 hikayesi sorulacakmış bayramdan hemen sonra başlıyor vizeler
Şimdilik sadece okudum,bayram tatilinde de kısaca bir özetini çıkaracağım
Bu bitti,Karamazov Kardeşler'e devam

LadyEvil - 5

bende kitap okumayı sevenlerdenim
son bir aydır kendimi kitap okumaya verdim
iyi geldi
çevredeki sorunlar bitmiyor kendimi iyice 4-5 plana atmıştım.
dedim kendine gel
çevreyi değiştiremiyorsun sen değişmeye bak
doğumdan sonraki kilolar gitti bunla beraber kitap okumayada başladım
oğlum uyudukca kitabımı elime alıyordum
netede girmeye fırsat klmıyor bazende bilğisayarda sorun oluyor
en son iz ve iskenderi okudum şuan elimde kitap yok
en kısa zamanda alacagım serenadı istiyorum.
insanın kendi için birşeyler yapması çok güzel.
mutlu oluyor.

mus'ab bin umeyr-biyografi okudum. güzeldi, okunması gereken bilinmesi gereken bir biyografi kitabı. şimdi de bin muhteşem güneş i okuyorum. nihayet alıştım kitaba hem de baya

elclone : 4

Selam herkese
Ben kaç ay önce burayı sürekli takip ediyordum okuduğum kitapları yazıyordum ama sonra araya bi sürü telş girdi ve ben daha yeni yeni elime kitap alıp okumaya başlayabildim diyebilirim. Tekrar aranıza katılmak istiyorum tekrar kabul ederseniz Şu anda da "Aşkın Gözyaşları 2 Hz. Mevlana" kitabını okuyorum. Bunun 1. kitabını da okumuştum orda da Şems'i anlatıyordu. Bitirmeme az kaldı o zaman yorumlarımı yazarım buraya. Herkese iyi okumalar diliyorum arkadaşlar

Merhaba canım, hoşgeldin.
Zaman zaman, iş yoğunluğu, farklı aktiviteler nedeniyle konumuzdan uzaklaşmamız gerekse de, uygun olduğumuz anda
bıraktığımız yerden özlemle konuya döneceğiz inşallah.
Keyifli okumalar, güzel günler dilerim. Paylaşımlarını bekliyoruz pembeliicim.

Herkese iyi akşamlar,bu ara giremedim ama 2 kitap okudum,
PİRUZE Sinan Akyüz Diplomat bir babanın kızı olan Piruze nin Şamlı bir erkekle evlenmesi ve yaşadıkları anlatılmış
ÜÇ KADIN ÜÇ PIRLANTA Louren weisberg (Emmy,Leiht ve Adriana nın yaşamından kesitler)
SAMANYOLU 7

kitabın ismi ve konusu çok hoşuma gitti.. aklımda şu an.. elimdeki bitsin ona başlarım inşallah

yanık ünitesinde yatan bir adam ile şizofren bir kadının aşkı anlatılmakta aslında kadının şizofren olduğundan sadece şüphelenebiliyorsunuz. anlattıkları gerçek mi yoksa onun hayal ürünü mü hiç bi zaman bilemiyorsun. 1300 yıllardan beri yaşadığını düşünüyor. bu imkansız birşey sende sevgiliside bunu biliyorsunuz ama yinede acaba gerçekmi diye düşünüyorsunuz çok severk okudum..

ZEBANİ- ANDREW DAVİDSON

elimde nurbanu sürüne sürüne bitti şükür.hürrem kadar sevmedim bu kitabı.hürremde çocuklugundan ölümüne kadar anlatmış.yazarın dili yine akıcı bu romanda da ama kitabın çogu nurbanunun nasıl karaliçe olsam düşüncesiyle geçiyor.çok sıkıldım.

PrensesPeri:1 oldum sonunda.her ay 1 kitap bitirebilsem süper olur

dün akşam hemen tahir sakman leyladan mevlaya diye bir kitaba başladım.almıştım uzun zamandır başlayamamıştım.30 sayfa kadar okudum.kirapçım aşka benziyor demişti.ama nerdeeee.saçma salak.yazarın bakış açısını hiç ama hiç sevmedim.çok cahil bir adam daha üstüne kitap yazmıs

kaos merhaba.kitap mekanımıza hoşgeldin aramıza katılmak istermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…