- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.421
arkadaşlar birşey soracağım.. ''bin muhteşem güneş'' adlı romanı aldım ama fikri olan var mı bu kitap hakkında.. iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var:26:
ben okudum harika.sevdiğim romanlardan biridir.şimdiye kadar tavsiye ettiğim kişilerden begenmeyen çıkmadı.2 kadının hikayesi.ülkeler diller farklı olsada dünyanın heryerinde kadın kadın işte.okudukça halimize bin şükür diyorsun
ben konyayla eskişehirin sogunu biliyorum.bir rüzgar eser taa cigerin sızlarankarayıda tahmin edebiliyorum.ankarayı sevmene sevindim.biraz alışabildin mi?mamafih duydumda diğer ikisi ne demekmiş?bende öğreneyim
arkadaslar 80 gunde devri alem okuyan var mi kitap nasil
Herkese merhaba Arkadaşlar. Öncelikle hepimizin başı sağolsun şehitlerimiz ve deprem zedelerimiz için. Allah yardımcıları olsun.
Bu konularda çok duyarlı olduğumuzu biliyorum ama yinede elimizden eleni yaparız inşallah en azından 2930 a AKUT yazan bir mesaj
Bu ay ağır ağır okudum kitapları...
Cemalnur Sargut: Bakara 1.Cilt.
Cemalnur Sargut: Bakara 2.Cilt... En begendiğim hocalardan Cemalnur hanım Ayetleri çok güzel açıklamış. İnsanın ruhunu dinlendiriyor.
Karen Hawkins : Sen kimseyi Sevemessin... Çok begenerek okudum ilk kitabından kat ve kat güzeldi. Yer yer gülmekten kırıldım...
Cary Phillips : Gönül Kaçanı Kovalar... Güzel bir kitaptı ama Karen Hawkins den sonra okununca olmadı basit kaldı...
William Shakespeare : Romeo ve Juliet...
tweetypinar: 5
3 hafta sonra kitap fuarı var. Kendimi oraya saklıyorum ve çok heyecanlıyım :) İstediğim sevdiğim bütün yazarların yeni kitapları çıktııııı
Selam herkese
Ben kaç ay önce burayı sürekli takip ediyordum okuduğum kitapları yazıyordum ama sonra araya bi sürü telş girdi ve ben daha yeni yeni elime kitap alıp okumaya başlayabildim diyebilirim. Tekrar aranıza katılmak istiyorum tekrar kabul edersenizŞu anda da "Aşkın Gözyaşları 2 Hz. Mevlana" kitabını okuyorum. Bunun 1. kitabını da okumuştum orda da Şems'i anlatıyordu. Bitirmeme az kaldı o zaman yorumlarımı yazarım buraya. Herkese iyi okumalar diliyorum arkadaşlar
Herkeslere merhabaaaKitapsever olarak ben de topiğin takipçisiyim arkadaşlar bundan sonra:))) Bizzat geçen ay tam 130 liralık kitap siparişi vermiştim kitapyurdundan...Daha da listemde okumam gereken biiir sürü kitap var bakalım hayırlısı:))) 2gün önce R.Şanal ın ''Eşruhumun eşzamanı '' kitabını bitirdim...Çok hoş bi kitap eşiyle birlikte yazmışlar...Nasıl tesadüflerin eseri tanıştıklarını ve ilahi planı falan anlatıyor...Tavsiye ederim:))))
yanık ünitesinde yatan bir adam ile şizofren bir kadının aşkı anlatılmakta aslında kadının şizofren olduğundan sadece şüphelenebiliyorsunuz. anlattıkları gerçek mi yoksa onun hayal ürünü mü hiç bi zaman bilemiyorsun. 1300 yıllardan beri yaşadığını düşünüyor. bu imkansız birşey sende sevgiliside bunu biliyorsunuz ama yinede acaba gerçekmi diye düşünüyorsunuz çok severk okudum..
ZEBANİ- ANDREW DAVİDSON
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?