- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.341
Ben de katılmak istiyorum kızlar:)
bende kıtap okumayı seven bırı olarak size bır kıtap önereyım....BİN MUHTEŞEM GÜNEŞ......uçurtma avcısının yazarından....ben bayıldım kıtaba okumayanlar için tavsiye
ahhh kulittam ne kadar güzel şeyler yazmıssınduygulandırdın beni çookk teşekkür ederim
oğlunun nişanı da hayırlı ugrlu olsun.Allah tamamına erdirsin.inşallah çok mutlu olurlar
Kızlar bugün dışarı çıktım dayanamayıp, birsürü kitap aldım.Şimdi hangisinden başlasam kararsız kaldım:26:
İskender, S*ktir Et, Yazlık, Lüsyen, Gece Fısıltıları, İçimizdeki Çocuk.
Aranızda bu kitaplardan birini okuyup; sıkıcı bir kitabın ardından, rahatlatıcı etki yaratacağını düşündüğünüz, bir kitap var mı?:26:
Kızlar bugün dışarı çıktım dayanamayıp, birsürü kitap aldım.Şimdi hangisinden başlasam kararsız kaldım:26:
İskender, S*ktir Et, Yazlık, Lüsyen, Gece Fısıltıları, İçimizdeki Çocuk.
Aranızda bu kitaplardan birini okuyup; sıkıcı bir kitabın ardından, rahatlatıcı etki yaratacağını düşündüğünüz, bir kitap var mı?:26:
lüsyen kitap listemde.daha almak nasip olmadı.ben olsam ondan başlardım
Eger kafanı rahatlatmak ıstıyorsan tabıı kı Gece Fısıltıları :) İskender i de cok tavsıye ederım..
Oy oy oy PrensesPericim ellerine yüreğine sağlık. Mekanımızın birinci yıl kutlaması için muhteşem bir şölen hazırlamışsın.
Hem çok duygulandım hem de rekortmenlere yakın olabildiğim için çok mutlu oldum.
Bu topiğin organizesindeki pozitif katkıların sayesinde, kısa zamanda kendimi aşacak kadar okuyabilmemi sağladığın için seni yürekten alkışlıyorum güzel meleğim.
Tam da bu şölen anında, oğlumun nişan kutlaması yapılıyordu. Mutlu hazırlıklar sebebiyle uğrayamadığım birkaç gün içinde topiğimiz çoşkulu ve hareketli günler yaşamış.
1 Ekim 2011 tarihi her anlamda, yüreğimde kelebeklerin uçuştuğu önemli bir gün oldu.
Dilerim oğlumun mutluluğutopiğimizin çoşkusu sonsuza kadar sürsün.
Yıllık ve aylık performasyonlarıyla dereceye giren arkadaşlarımı ve tüm kitap kurtlarını gönülden kutluyorum.
Bizleri bu topikte buluşturduğun ve verdiğin emekler için kupanın gerçek sahibi sensin PrensesPericim.
. . . . .
bende katılmak istiyorum kızlar size. bi süredir, film izlemeye sardım kitaplardan uzak kaldım. böylelikle hırs yapıp, yine eskisi gibi kitap okumaya başlarım. :) bu güne dek ay birincisi kaç kitap bitirdi? konuyu sürekli takip edenler bilgi verirse sevinirim. rakibimizin durumunu bilelim değil mi? :)
kulittacım merhaba yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin canımm benim öptüm çokkk
hoşgeldin aramıza
buyur 1 yıllık sonuç listemiz burda
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani-229.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?