Kadınların Kitap Mekanı

gördüm şekerim o silinmeden oda senin bana hediyen oldu avatarların gibi sende ışıl ışılsın

1. yılımız hepimize hayırlı olsun... Ne iyi oldu bu topik bize ve hala inanamıyorum 1 yıl geçtiğine

sen de benim gibi ilk günden beri topicteymiş.süpersin.yıl birinciliğini kutlarım

selam kızlarrr

1.senemiz hayırlı olsun

bende ekim ayının 1.kitabını bitirdim.

seni beklerken-judith mcnaught

benide eklersin dimi pericim:)

eklerim tabi bu kitapla ilgili yorumunu bekliyorum.judith okumayı seviyorum bu kitabıda çok duyuyorum nasıldı ?

teşekkür ederim. aylık istatistikte çıkarıyor musunuz? :) napıyoruz şimdi, her bitirdiğimizi burda not alıp, listeye mi ekliyoruz.. inş.benim içinde verimli olur bu.

evet canım aylık listemiz oluyor.göz yormasın diye 2-3 sayfada bir yeniliyorum.okudugu kitabı bitiren buraya gelip kitapla ilgili yorumunu yazıyor.fikir alışverişinde bulunuyoruz

1. yilimiz kutlu olsun ..

KItap okumayi bu ara beya bosladim Dersler, is, basvurular derken aksam acayip yoruluyorum ve pek vaktim olmuyor..pöff umarim en gec pazar gününe kadar elimdeki kitabi bitiririm...

Son düzenleme:
1. yilimiz kutlu olsun ..

KItap okumayi bu ara beya bosladim Dersler, is, basvurular derken aksam acayip yoruluyorum ve pek vaktim olmuyor..pöff umarim en gec pazar gününe kadar elimdeki kitabi bitiririm...

teşekkürler canım nice yıllara inşallah

umarım iş başvuruların gönlünce sonuçlanır

Judıth ın tum kıtapları harıkadır :) Seni Beklerken de Jordan a deli olabilirsin, uyarmadı deme :) en kısa zamanda okumanı tavsıye ederım. Judıth ın kıtaplarının hepsını okumus bırı olarak Mutluluk taki Ian Thorton benım faworı JudıthBoy um :) Keyıflı okumalar herkese..

mutlulugu okumustum ama çok oldu karakteri hatırlayamadım seni beklerkenide alayım hemen

kızlar deniz kurbanzede minuyu okudum bir ask hikayesi cok hosuma gitti :) selanikte sonbahara basladım simdi :)

Yazlık'ı bitirmiş bulunmaktayım. Güzel bir kitaptı.Kalın romanların ardından kafa dağıtabilecek, konuya konsantre olup, takip etmeni gerektirmeyen; Farklı-farklı konuları ele alan bir kitaptı. Bazen düşündüren, yer yer kahkahalara boğulduğum kitap çabuk ilerledi. Tavsiye ederim

nilayu_2

Maznun . . . Hekimoğlu İsmail İdeoloji çatışmalarının konu edildiği güzel bir kitaptı.

kulitta . . 1

Hürrem Sultan - Nazım TEKTAŞ
Güzel bir kitaptı ben beğendim ve tavsiye edebilirim.
Hürremi iyi ve kötü yönleri ile ele alırken Kanuni dönemiyle ilgili bilgilere de güzel bir şekilde değinmiş.

eski_bir_masal : 1

İyi akşamlar Ayşe Kulin HÜZÜN bitti.Ayrıca Jane Green SAHİLDEKİ EVİMİZ i okudum....İkisi de çok hoş kitaplardı....

SAMANYOLU 3

kanatsız kuşlar- anne lamott

Uyuşturucu bağımlisi gençlerle ebeveynlerinin savaşını anlatan ama bana göre çokta güzel olmayan bir kitaptı. Sıkıcı yerleri çoktu. Açıkçası alırken kitabın adına bakıp aldandım.Ama sonunda bitirdim.

masal26: 1

1 Ekim - 31 Ekim 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. LadyEvil ......3........
  2. samanyolu ......3........
  3. nilayu ........2........
  4. kays34 ........1......
  5. tatlikis ........1........
  6. elclone ......1..........
  7. eski_bir_masal .......1.........
  8. kulitta ........1........
  9. masal26 .......1.......
  10. tweetypinar ..............
  11. PrensesPeri ................
  12. pamuk_helva ...............
  13. pinaran ...............
  14. ozzy06 ...............
  15. ilkalp ................
  16. cemre25 ................
  17. forevertogether ................
  18. essss ................
  19. neenone ..............
  20. H_İ_S ..............
  21. barro ...............
  22. Bella_n ................
  23. sudem34 ................
  24. maibeyaz ...................
  25. _hazal ................
  26. deryacık ................
  27. deren1907 ...............
  28. emk87 ........... .............
  29. JessicaRabbit ................
  30. guvastanema ..............
  31. dmt_ ................
  32. melikeeee ................
  33. shewall ...............
  34. gnltpl ..............
  35. Revolucion ...............
  36. gamzelim ....................
  37. sunsea .............
  38. smeagol ...............
  39. gnydn64 .....................
  40. Maip - ...................
  41. Punchshe ........................
  42. arzuunler ................
  43. Duygu.C ................
  44. rainforest ................
  45. cute_poison ................
  46. GeCe_KuSu ................
  47. ddemir10 ................
  48. sekerlik16 ................
  49. AsiNaz ................
  50. sebebsizim ................

canım bu kitap çok güzel,ama kays 34 arkadaşımında dediği gibi jordan'a deli olabiliyorsun,ama çok güzel bir kitap,diğer kitaplarınıda araştırmaktayım,
al hayal kırıklığına uğramazsın:)

Atsız'ın, içimizdeki şeytan, en sinsi tehlike ve hesap böyle verilir'i içinde barındıran bir kitap.
Güzeldi ama sanırım fazla yorum yapmamam gereken bir kitap.
İçindeki bilgilerde çok sevdiğim bir edebiyatçı beni hayal kırıklığına uğrattı.

eski_bir_masal : 2

İyi akşamlar arkadaşlar..SİDNEY SHELDON adlı yazarın Bana Düşlerini Anlat isimli kitabını okudum,tek kelimeyle harikaydı...Genç bir kız kişilik bozukluğu yaşamaktadır ve içinde tam 3 kişilik yaşatır ve bir tanesi seri katildir..
SAMANYOLU 4

önerdiğin kitap için teşekkürler ilgimi çekti en kısa zamanda edineceğim.. bende size klon'u öneriyorum.klon bittikten sonra bayağı bir ses getiren küçük mucizeler dükkanına başlayacağım..bi bakın derim bunlara..

teşekkürler canım nice yıllara inşallah

umarım iş başvuruların gönlünce sonuçlanır

tesekür ederim canim insallah :)

Elimdeki kitabi bitirmeme son 30 sayfa kaldi sükür bugün biter yavas gidiyorum ama kitap okumak icinde elimden geleni yapiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…