- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.361
Amin PrensesPericim. Kurulmuş ve kurulacak tüm yuvalar sonsuza kadar huzurlu ve mutlu olurlar İnşaallah.
Kupanın gerçek sahibi sensin dediğimde, ışıl ışıl bir kupa ifadesi eklemiştim canımcım, lakin silinmiş.
1. yılımız hepimize hayırlı olsun... Ne iyi oldu bu topik bize ve hala inanamıyorum 1 yıl geçtiğine
selam kızlarrr
1.senemiz hayırlı olsun
bende ekim ayının 1.kitabını bitirdim.
seni beklerken-judith mcnaught
benide eklersin dimi pericim:)
teşekkür ederim. aylık istatistikte çıkarıyor musunuz? :) napıyoruz şimdi, her bitirdiğimizi burda not alıp, listeye mi ekliyoruz.. inş.benim içinde verimli olur bu.
1. yilimiz kutlu olsun ..
KItap okumayi bu ara beya bosladimDersler, is, basvurular derken aksam acayip yoruluyorum ve pek vaktim olmuyor..pöff umarim en gec pazar gününe kadar elimdeki kitabi bitiririm...
Judıth ın tum kıtapları harıkadır :) Seni Beklerken de Jordan a deli olabilirsin, uyarmadı deme :) en kısa zamanda okumanı tavsıye ederım. Judıth ın kıtaplarının hepsını okumus bırı olarak Mutluluk taki Ian Thorton benım faworı JudıthBoy um :) Keyıflı okumalar herkese..
mutlulugu okumustum ama çok oldu karakteri hatırlayamadımseni beklerkenide alayım hemen
gördüm şekerim o silinmedenOda senin bana hediyen oldu Avatarların gibi sende ışıl ışılsın
sen de benim gibi ilk günden beri topicteymiş.süpersin.yıl birinciliğini kutlarım
eklerim tabiBu kitapla ilgili yorumunu bekliyorum.judith okumayı seviyorum bu kitabıda çok duyuyorum nasıldı ?
evet canım aylık listemiz oluyor.göz yormasın diye 2-3 sayfada bir yeniliyorum.okudugu kitabı bitiren buraya gelip kitapla ilgili yorumunu yazıyor.fikir alışverişinde bulunuyoruz
İyi akşamlar arkadaşlar..SİDNEY SHELDON adlı yazarın Bana Düşlerini Anlat isimli kitabını okudum,tek kelimeyle harikaydı...Genç bir kız kişilik bozukluğu yaşamaktadır ve içinde tam 3 kişilik yaşatır ve bir tanesi seri katildir..
SAMANYOLU 4
teşekkürler canım nice yıllara inşallah
umarım iş başvuruların gönlünce sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?