- Konu Sahibi PrensesPeri
- #2.341
Ben de katılmak istiyorum kızlar:)
aramıza hoşgeldin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de katılmak istiyorum kızlar:)
bende kıtap okumayı seven bırı olarak size bır kıtap önereyım....BİN MUHTEŞEM GÜNEŞ......uçurtma avcısının yazarından....ben bayıldım kıtaba okumayanlar için tavsiye![]()
ahhh kulittam ne kadar güzel şeyler yazmıssınduygulandırdın beni
çookk teşekkür ederim
oğlunun nişanı da hayırlı ugrlu olsun.Allah tamamına erdirsin.inşallah çok mutlu olurlar![]()
Kızlar bugün dışarı çıktım dayanamayıp, birsürü kitap aldım.Şimdi hangisinden başlasam kararsız kaldım:26:
İskender, S*ktir Et, Yazlık, Lüsyen, Gece Fısıltıları, İçimizdeki Çocuk.
Aranızda bu kitaplardan birini okuyup; sıkıcı bir kitabın ardından, rahatlatıcı etki yaratacağını düşündüğünüz, bir kitap var mı?:26:
Kızlar bugün dışarı çıktım dayanamayıp, birsürü kitap aldım.Şimdi hangisinden başlasam kararsız kaldım:26:
İskender, S*ktir Et, Yazlık, Lüsyen, Gece Fısıltıları, İçimizdeki Çocuk.
Aranızda bu kitaplardan birini okuyup; sıkıcı bir kitabın ardından, rahatlatıcı etki yaratacağını düşündüğünüz, bir kitap var mı?:26:
lüsyen kitap listemde.daha almak nasip olmadı.ben olsam ondan başlardım![]()
Eger kafanı rahatlatmak ıstıyorsan tabıı kı Gece Fısıltıları :) İskender i de cok tavsıye ederım..
Oy oy oy PrensesPericim ellerine yüreğine sağlık. Mekanımızın birinci yıl kutlaması için muhteşem bir şölen hazırlamışsın.![]()
Hem çok duygulandım hem de rekortmenlere yakın olabildiğim için çok mutlu oldum.![]()
Bu topiğin organizesindeki pozitif katkıların sayesinde, kısa zamanda kendimi aşacak kadar okuyabilmemi sağladığın için seni yürekten alkışlıyorum güzel meleğim.![]()
![]()
Tam da bu şölen anında, oğlumun nişan kutlaması yapılıyordu. Mutlu hazırlıklar sebebiyle uğrayamadığım birkaç gün içinde topiğimiz çoşkulu ve hareketli günler yaşamış.
1 Ekim 2011 tarihi her anlamda, yüreğimde kelebeklerin uçuştuğu önemli bir gün oldu.![]()
Dilerim oğlumun mutluluğutopiğimizin çoşkusu sonsuza kadar sürsün.![]()
![]()
Yıllık ve aylık performasyonlarıyla dereceye giren arkadaşlarımı ve tüm kitap kurtlarını gönülden kutluyorum.![]()
Bizleri bu topikte buluşturduğun ve verdiğin emekler için kupanın gerçek sahibi sensin PrensesPericim.![]()
![]()
. . . . .![]()
bende katılmak istiyorum kızlar size. bi süredir, film izlemeye sardım kitaplardan uzak kaldım. böylelikle hırs yapıp, yine eskisi gibi kitap okumaya başlarım. :) bu güne dek ay birincisi kaç kitap bitirdi? konuyu sürekli takip edenler bilgi verirse sevinirim. rakibimizin durumunu bilelim değil mi? :)
kulittacım merhaba yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin canımm benim öptüm çokkk![]()
hoşgeldin aramıza![]()
buyur 1 yıllık sonuç listemiz burda
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani-229.html