Kadınların Kitap Mekanı

Ben de birkç kitabını okudum ve de çok hoşuma gitmişti.Umarım bunu da beğenerek okurum.En son Nermin Bezmenin gönderilmeyen aşk kitabını okudum ama bitirene kadar canım çıktı okumaya bile değmez

Bir de evli misinnnnn ?
hemen bir nazar boncuğu tak, nazar değer sana valla.

vaay, prensesperi bayağı uğraşmışsınız, emekleriniz büyük
seneye bu listeye ben de katılabilirim umarım

teşekkürler canım.konuda paylaşım olsun yeterki ben hep ugraşırım sizler için

canım ben geceevinin 8ini de okudum çok begendim ,true blood un da dizisini izliyorum vampirleri seviyorsan en guzeli vampir gunlukleri

ben ısınamadım geceevine 1. kitaptan sonrası kaldı

vampir günlüklerini izliyorum canım.sıkı bir damon hayranıyım

true blood da kitaplardan sonra izlemeye başladım.2. sezona geldim ama bu ara izleyemiyorum.kitaplarla dizi daha farklı gibiyor.ama sürükleyici.10 kitap toplamda 7. yeni türkçeye çevrilmiş.onu bekliyorum dört gözle..

tabi alırız canım.sen yeterki iste.hoşgeldin

Teşekür ederim tatlım o zaman, hep kitap sohbeti edebileceğim form aramıştım, sanırım burası orası
Şimdi, her kitap bitirmemde adını yazıp, düşüncelerimi mi paylaşıcam.Yoksa ay sonunda bitirdim kitap adlarını mı yazıcam?Beni aydınlatır mısınız:26
:

kitap biter bitmez sıcagıyla yazıyorsun düşüncelerini.mesajının altına.nickini ve okudugun kitap sayısını yazıyorsun.ben 2-3 sayfada bir listeyi yeniliyorum

kitap biter bitmez sıcagıyla yazıyorsun düşüncelerini.mesajının altına.nickini ve okudugun kitap sayısını yazıyorsun.ben 2-3 sayfada bir listeyi yeniliyorum

Oo ne güzel kısa sürede baya kitap okuyorsun o zaman.Son bi açıklamadan sonra bende aranıza resmen katılmış bulunucam kitap sayısı o ayki okuduğunuz kitap sayısı değilmi?

28 eylül 2011 kadıların kitap mekanın 1. yaş günüydü.tam 1 yıldır burada birçok güzelliği beraber yaşadık.daha da nice yıllarda burada olalım inşallah

Eki Görüntüle 266578

Topiğimizin 1.yılı kutlu olsun!
Ben biraz geç katıldım ve erken ayrılabilirim
Yarın yola çıkıyorum Ankara yolcusuyum
Gittiğim yerde sürekli internete girme imkanım olmayabilir malum yurt ortamı
PrensesPeri'cim çok sevindim tanıştığımıza
Ve tanıştığım diğer kitap kurtlarıyla tabi
En kısa zamanda aranıza tekrar dönmek ümidiyle :92::92::92::92::92:​

Kızlar bana kitap tavsiye etseniz biraz.

ne tarz kitaplar istersin canım?;

Oo ne güzel kısa sürede baya kitap okuyorsun o zaman.Son bi açıklamadan sonra bende aranıza resmen katılmış bulunucam kitap sayısı o ayki okuduğunuz kitap sayısı değilmi?

ben son 1 yılda 16 kitap okumusum.bir çok yere bölünüyorum bu sayı benim için fena sayılmaz.asıl kitap kurdumuz tweety maşallah çok güzel okuyor.yıl birincimiz aynı zamanda

kitap sayısı evet o ay okudugun kitapların sayısı ay başında yeniden sıfırlanıyor liste

canım benim bende seni tanıdıgıma çok memnunum.kk ya her geldiğinde bekleriz unutma bizleri.dersler okul zor girersiz belki.allah yardımcın olsun.göz açıp kapayana kadar bitirirsin inşallah.Allah memleketinden uzakta iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.şimdiden iyi yolculuklar.

ben son 1 yılda 16 kitap okumusum.bir çok yere bölünüyorum bu sayı benim için fena sayılmaz.asıl kitap kurdumuz tweety maşallah çok güzel okuyor.yıl birincimiz aynı zamanda

kitap sayısı evet o ay okudugun kitapların sayısı ay başında yeniden sıfırlanıyor liste
[/QUOTE]

Olsun o da iyi bir sayı, evlisin sanırım.Evlilikte bütün sorumluluk sana bakıyor, zmanaayırabilmekte güzel.Bende evliyim ordan biliyorum
Birinci senenizmiş; kutlu olsun bu arada.Ben bi hayli geç gelmişim.
Elif Şafak_Araf'a başladım en yakın zamanda bitirip, yorumlarımı aktaracağım.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için
Mutlaka gelmeye çalışacağım
Herkese mutlu ve bol kitaplı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…