Bende zaten zulmeden erkekleri çekin, boş yere uğraşın demiyorum. "Biz" kavramı varsa ve işin boyutu normalse ufak tefek şeyler tolere edilebilir diyorum. En ufak şeyde ben çekemem yapamam dememek gerek, bu kendine değer vermemek olmuyor konuyu ele alırsak.
Ülkenin tümünü tanıyorsunuz galiba benim çevremde böyleleri yok olsaydı evlenmemeyi tercih ederdim evlenmek çok da maddah bir şey değil burada gördüğüm kadarıyla çoğu kadın evlenmek için canını veriyor hacılar hocalar bilmem ne adam sevgiliyken dövse ama stresliydi giydirmese ayy kıskanç seviyor sövse süründüreyim kendine gelsin bu kadınlar karakterle alakalı olan şeyleri zorla düzelteceğini düşünüp evleniyor ya da elalem ne der diyor o kadar masraf yaptık boşa gitmesin diye dayak yediğini evlenen gördü bu gözler çoğu kadın bile bile kabul ediyor erkeklerin çoğu o kadar da iki yüzlü değil bir kısmı kendini iyi saklıyor diğerleri neyse o özel olarak bulanı da gördüm eşim evde iş yapıyor bana yardım ediyor kadın gibi hiç erkeksi değil diyen de var ben illa kadınım diye hemcinslerimi asla savunmuyorum gerçekten bazı kadınlar ezilmekten hayt höyt den hoşlanıyor kendini bilen kadın da zaten öyle tipleri görünce suratına bile tükürmeye tenzzül etmediği için denk gelmiyor gerçekten çevremde hanzo tutucu ısrarcı kıskanç kontrol delisi manyak erkek yok öyle bir çevrem yokYa evet tabi herkes de özel olarak gidip hanzoları buluyo zaten milyon tane kusursuz erkek arasında.Bu ülkedeki erkeklerin mayası belli.En okumuş en moderninin içinde bile tutucu muhafazakar baskıcı ve sorumsuz bi yaratık yatıyor.
Hemde nasil.Çoğu kadın köle olmaktan hoşnut...
Benim kastettiklerim onlar değil yalnız.Burda bahsedilenler de ufak tefek seyler degil psikolojik,fiziksel, ekonomik siddet, sevgisizlik zaten.
Önce kendini sevecek kadın. ÖZGÜVENSIZ olduğu sürece herşeye maruz kalır malesef. Önce özgüvenli olmalı o tip kadınlar. Sonra gerisi gelirArkadaşlar yoga veya spirituel konularla ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum .
Ama yoga da enerjiler feminen ve eril olarak ayrılır . Kadınlar doğuştan feminen enerjiye daha yatkındır lakin her insan 2 enerjiyi de içinde barindirir.
Feminen enerji ; biz odaklı, vizyon sahibi , değerini bilen , kucaklayıcı nefis bir enerjidir. Doganin enerjisidir .
Günlerdir burda forumları takip ediyorum . Sürekli bi kocam bunu yaptı sevgilim şöyle yaptı gibi içi saygısızlıkta dolu başlıklar açılıyor . Hayatınızdaki herhangi bir insanın size böyle davranmasına nasıl izin verirsiniz ?
Ya da neden verirsiniz ?
erkeği güneş yapip uydu gibi dönmek neden ?
Değersiz hissetmenize hangi ülke kodları bu kadar sebep ?
Kadınlarımız kendini bu kadar değersiz görüyor ise , gelecek nesilden de bir hayır beklememek lazım .
Çünkü anne olduğu gibi bütün hislerini çocuğa damgalar.
Cidden kahroluyorum; bu kadar mükemmel varlıklarken kendimiz neden bunun farkında degiliz ?
[MEDIA
Arkadaşlar yoga veya spirituel konularla ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum .
Ama yoga da enerjiler feminen ve eril olarak ayrılır . Kadınlar doğuştan feminen enerjiye daha yatkındır lakin her insan 2 enerjiyi de içinde barindirir.
Feminen enerji ; biz odaklı, vizyon sahibi , değerini bilen , kucaklayıcı nefis bir enerjidir. Doganin enerjisidir .
Günlerdir burda forumları takip ediyorum . Sürekli bi kocam bunu yaptı sevgilim şöyle yaptı gibi içi saygısızlıkta dolu başlıklar açılıyor . Hayatınızdaki herhangi bir insanın size böyle davranmasına nasıl izin verirsiniz ?
Ya da neden verirsiniz ?
Kadınlarımız kendini bu kadar değersiz görüyor ise , gelecek nesilden de bir hayır beklememek lazım .
Cidden kahroluyorum; bu kadar mükemmel varlıklarken kendimiz neden bunun farkında degiliz ?
Arkadaşlar yoga veya spirituel konularla ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum .
Ya da neden verirsiniz ?