Uç fikirlerin insanı değilim ama artık bu fikirler mazide kaldı. İyi ki de öyle oldu... ikinci paragrafınıza hayret ettiğimi söylemeliyim...Bir zamanlar aileler vardı... Saygıyı bilen esi geldıgınde hurmet eden.. Gonlunu her ne olursa olsun gecıktırmeyın..
Şimdilerde aza kanaat etmeyip ben çalışıyorum ben soyle yapıyorsam o da, soyle yapacak vs vs...
Efendım bana hergun msj atmıyor..
Annesinı sevmiyorum soyle yaptı boyle yaptı..
Gorumce şoyle boyle .
Tatile gitmek istiyorum ama eşim ailesini istiyor..
Annesine ben gitmiyorum eşim kendı gidiyor..
Helekı gençler Ap ayrı bir alem..
Kendı gururlarını yok sayıp dibe vuruyorlar..
Şimdi gelelim bana bende sizlreden asagi degilim kendımı nimetten asla sayamam.
Ama yapılan yanlışlarımızın bır kısmı bunlar.. Her ne olursa olsun eşe buyuge saygı kendıne saygıdan gecer...
İşte asıl mesele o ıkıncı paragraf... Şimdı baskaları sızlere bızlere hayret ediyorlarUç fikirlerin insanı değilim ama artık bu fikirler mazide kaldı. İyi ki de öyle oldu... ikinci paragrafınıza hayret ettiğimi söylemeliyim...
Evet aynen öyle .Şimdı sız ayrı bır yere konuya gıttınız.. Bır kere uyuşturucu satana saygı gösterilmesi gıbı bır sey olamayacagını herkes bilir.
Ben buyukler derken nineler anneler eli opulesıce buyuk kişilerden bahsediyorum..
Sız dıyorsunuz kıçı benden once dogduysa ona saygı göstermemı gerektirmez. Ancak fikrime vs uyarsa saygı gosterırım dogrumudur ?
Sız en ıyısımı bıraz daha yoga vs yapmaya devam edin .. cunku sizinle benım saygı seviyem uç noktalarda..Evet aynen öyle .
80 yaşındaki nenenin muhtemelen çoğu fikrine saygı gösteremem .
El öpmeyi de hic sevmem açıkçası .
Ama tabi kırıcı olmam o ayrı bir boyut.
Dediğim gibi tercihlerle hak edilen bir şeydir.
Farklı noktalarda demek istediniz sanırımSız en ıyısımı bıraz daha yoga vs yapmaya devam edin .. cunku sizinle benım saygı seviyem uç noktalarda..
Farklı noktalarda demek istediniz sanırım
Yoga güzeldir size de öneririm.
Ek olarakta sorgulamayı öneririm . Hayat sorgulayarak yasamaya değer.
Evli degilsiniz galiba. Isin icinde olmayinca soylemesi kolay oluyor. Herkes kendini sever ve deger verir. Kimse ucuz degildir.
bu konunun amacı nedir?
sosyal mesaj mı?
yok feminen yok eril enerji.
yok ülke kodları.
yok mars yandan çarpmış, venüs teğet geçmiş.
eğitim eğitim eğitim .
budur.
eğitimde sadece okul okumakla olmaz.
burada o eleştirdiğiniz kadınların iki yorumla dünyasının aydınlanacağı falan da yok.
körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş..
Hayır konunun bir amacı yok . Keyfim istedi açtım.
Bundan sonra size sorarım nereye açıp açmayacağımi.ok. yanlış yere açmışsınız yalnız..
Bundan sonra size sorarım nereye açıp açmayacağımi.
Yazdiklariniz beni çok mutlu etti. Teşekkür ederimBütün sayfaları okudum en başından beri ban yememek için kendimi tutuyorum burada bahsedilen şeyin medeni durumla alakası yok güçlü olmak karakterden gelir ve bütün kadınlar yaradılış gereği çok güçlüdür bu kıza evli değilsin ondan evlenince öyle olmaz diyorsunuz da zaten bu denli kendini bilen kadın gidip hanzonun tekiyle evlenip kendini yakmaz ayyyy bana bunu giydirmedi çok kıskanıyor diye kendini kandırıp köle olmaz benim kocamdır bir bildiği vardır demez hata görünce hadi len ordan sen kim köper der çeker gider yani bunun evlilikle alakası sıfır ben de evli biri olarak söylüyorum asla maaş kartımı eşime vermem isterse kapıyı gösteririm o zihniyette bir manyakla yaşamam asla beni ezemez bağıramaz bana ben değerliyim çünkü benim mutluluğumdan önemli hiçbir şey yok bn mutlu olmazsam kimseyi mutlu edemem bu kadar basit saygı konusuna gelince ben hep derim saygı havadan gelmez hak edilir karşındaki kişinin yaşıyla alakalı bile değil ben eşimin 7 yaşındaki kardeşine eşimin halasından daha çok saygı duyuyorum ha eşimin halası kötü biri mi değil ama benden saygı görmeyi de hak etmiş biri değil her yaşı büyüğe her kötü olmayana saygı duyacaksak ohoooo
Ogrenilmis caresizlik yuzunden olabilir mi?
Kadin ayrilsada kurtulamadigi icin'vay sen benden nasil ayrilirsn' diye bogazinin kesilmesinden korktulari icin olabilir mesela
Dogduklari gunden itibaren beyinlerinin her kivrimina işlenn 'erkek ustundur' fikrinden ataerkil dusunce yapisindan
Maddi yetersizlikten
Cocuklarindan
Ailesinin sirt cevirmesinden
Destek bulamamaktan,is bulamama kaygisindan, bulsada cocuklarina bakacak insan bulamamaktan vs vs olabilir yani...
O kadinin yaninda degilseniz
Onlarca kulturden kadinla konusmamissaniz
Öyle 3 tane gözlemle böyle tespit yaparsınız işte...
Evlenirsem de söz komu açacağım:) ama zaten prensiplerimden odun verdiğim br ilişki içinde bile olmayı kabul etmezken evlilik için bu konuda hoc bir kaygım yok .
Zaten evliliğin benim için bir imzadan daha fazla bir anlamı da yok .
Asolan birbirini beslediğim destek olduğun bir ilişki içinde olmak. O imza olsa da olur olmasa da.