- 23 Aralık 2012
- 7.185
- 47.437
- Konu Sahibi Angel ebru
Yani napcaz Alamanyaya kadar idare edivercez artıkın gözüm kapalı felanÇok çirkindi ve cüsseliydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani napcaz Alamanyaya kadar idare edivercez artıkın gözüm kapalı felanÇok çirkindi ve cüsseliydi
Yani napcaz Alamanyaya kadar idare edivercez artıkın gözüm kapalı felan
Erkeklerle her türlü diyaloğa girerken sıkıntı yok. Bize gelince başka kapıya. Tabi bizde malzeme yok
Gerek yok bacım onu sen kendine al benim herseyim var çok şükür. Erkek parası yemiyorum.kendi paramı yiyorum çatır çatırEbru abla emmimin oğlunu sana ayarlimmi bak zengin seni kraliçe gibi yaşatır.Bırak bizim yakamızı
İlgilenenlere duyrulur..." diyorsun yaniGerek yok bacım onu sen kendine al benim herseyim var çok şükür. Erkek parası yemiyorum.kendi paramı yiyorum çatır çatır
Allah sana hidayet versinGerek yok bacım onu sen kendine al benim herseyim var çok şükür. Erkek parası yemiyorum.kendi paramı yiyorum çatır çatır
Yoo. Ben kendi paramı kendim yerim kimseye yedirmeye niyeyim yok. Herkes bi zahmet çalışsınİlgilenenlere duyrulur..." diyorsun yani
Eee benimde herseyim var hatta bonus bi minnak pandam var erkek parasi da yemiyom kendim calisip kendim catir catir yiyorum bak bug da kaldim simdiGerek yok bacım onu sen kendine al benim herseyim var çok şükür. Erkek parası yemiyorum.kendi paramı yiyorum çatır çatır
Ama burdaki bütün kadınlar erkeklerden hoşlanıyor onu neyapıcazYoo. Ben kendi paramı kendim yerim kimseye yedirmeye niyeyim yok. Herkes bi zahmet çalışsın
Gün geçmiyor ki daha fazla şaşırmayalım overdoze şaşırmak içerirDun dedim ki her gun sasiriyorum kk’da; her gun dozu artiyor sasirmamin
Evli olanların çoğunluğu koca parası mi yiyiyor sanıyorsun?Yoo. Ben kendi paramı kendim yerim kimseye yedirmeye niyeyim yok. Herkes bi zahmet çalışsın
Ayyy demek minik pandan var. Sarılasım geldi bi anEee benimde herseyim var hatta bonus bi minnak pandam var erkek parasi da yemiyom kendim calisip kendim catir catir yiyorum bak bug da kaldim simdi
Yoh bacim beleş peynir fare kapanında olur. Yanlış gelmişsen..Yoo. Ben kendi paramı kendim yerim kimseye yedirmeye niyeyim yok. Herkes bi zahmet çalışsın
Ne alaka evli kelimesi çıktı mı benim ağzımdanEvli olanların çoğunluğu koca parası mi yiyiyor sanıyorsun?
Yani simdi hemcins partner aramayan da ne bileyimGün geçmiyor ki daha fazla şaşırmayalım overdoze şaşırmak içerir
Para mı verecem üste bideYoh bacim beleş peynir fare kapanında olur. Yanlış gelmişsen..