Kadınlar plajında kadınlı erkekli denize girecekler

Yanınızdaki kardeşiniz bile olsa kadınlı- erkekli el ele tutuşup horon oynayamazsınız.

ağabeyin yada erkek kardeşinle bile elele tutuşamazsın oynayamazsın.
bunumu savunuyorsunuz bu sözümü

oky canım bak kuran ne emrediyorsa onu yaşıyoruz bizler
kardeşinle el ele tutuşup oynayamazsın toplum içinde haram kılınanların içindeki
bundada hikmetleri görebiliyoruz şükür..
biz abimle aile arasında oynuyoruz
bunda bi sakınca yok
cümleleri lütfen cımbızlamayalım
yada cımbızlanan haberlere kanmayalım
müftüye gelince onun görevi bu uyarmak zorunda
sonuçta ALLAH cc den gelen kurana inanmayanlar neden müftünün söylediğine takılıyor bu kadar

ancak ALLAH cc haram kılmış kadınlı erkekli oynamayı
bizde buna uyuyoruz neden saygı duymuyorsun
bizim tecihimiz bu ben artık salon düğünlerinede gitmeme kararı aldım misal
çünkü tesettürlü tesettülüyüm demeyi bilmiyor

şunu anlamıyorsunuz. insanların hareketlerini kimse yargılayamaz ve kınayamaz ve şunu unutmayın insanların elele omuz omuza halk oyunu oynamasına kimse karışamaz. neden biliyormusunuz. çünkü bu ülke şeriat ülkesi değil. bu ülke demokratik bir ülke. herkes bulunduğu ülkenin yönetim şekline göre konuşmak durumunda.
size hoş geldi bana gelmedi.

saygısızlık hep dilinizde bu kelime.
saygısızlığın ne olduğunu öğrenin önce. saygısızlık yapılan bir şeyi eleştirmek değildir. ben eleştiri hakkımı kullanıp bunu yazdıysan saygısızmı oluyorum. ne alaka
uyarmak. kalkıp horon çekenlerin arkasından günah yaptığınız demek öylemi. yüzyıllardır bu ülkede horon çekildi. elele halay çekildi. hepsimi günahtı.

''Orada horon oynayacakların insanlık adına öğrenecekleri yığınla şey var,kınıyorum..''

bu cümleni açıklar mısın paslotap

evet hep dilimde
çünkü evet haram
haram kılındı sende çıkıp diyorsunki onlar hep harammı işledi evet oky evet hep haram işledi
ama bu inanları ilgilendiren bi durum neden rahatsız oluyorsun seni etkiliyormu git horonunu tep dansını et
yıllarca çoğumuz bilmeden yaşadık kuranı
başörtüsü gelenek diye taktık
kuranı sadece hocalar okur sandık
içki sigarayı sosyeteler elit kesim içer sandık özendik
kadınlı erkekli bir arada oturup kakara kikiriye özendik
çok şükür şimdi nedir ne değildir öğrendik
dipli dipsiz not :ve kuranı bilmeden inanmayanlarada düşman gözüyle baktık

Evet günahtı, hala günah. Bilginiz yoksa bu konu hakkında neden ısrarla savunuyorsunuz? Bir fizikçi konferans verdiğinde konu ile ilgili bilginiz yoksa nasıl eleştiremezseniz, ilahiyat da bir bilim dalıdır, bilginiz yok eleştirmeyin. Komik oluyor çünkü.
Müftü açıklamasını yapmış uymuyorsa, ben günahımla kabul ediyorum diyorsa kişi,horon da oynar çiftetelli de.
Ayrıca mi soru ekleri ayrı yazılır!

bilgim var. ama bewn orada o an yapılmasını hoş karşılamadım. orada horon tepen insanların düştüğü duruma empati yaparak yazdım cevabımı. diyorum yeri değildi. anlatamıyorum galiba.

''yüzyıllardır bu ülkede horon çekildi. elele halay çekildi. hepsimi günahtı.''

evet yüzyıllardır bu ülkede horon oynandı halay çekildi yalnız elele değildi. baba tarafım artvinli babannemin annesi dahi anlatırdı biz kadınlarla erkekler erkeklerle horon teper kimse birbirini görmezdi diye.. diyeceğim o ki 50 yıldır gördüğün karma halk oyunlarını yüzyıllardır birlikte oynanıyor diye genelleyemezsiinz.

''Orada horon oynayacakların insanlık adına öğrenecekleri yığınla şey var,kınıyorum..''

bu cümleni açıklar mısın paslotap
Elbette.
Saygı, hayatta önemsediğim yegane şeydir. Özellikle de son 2 yıldır millet olarak tahammülsüz olmaya başladık.Birbirimizin yaşam tarzına ve isteklerine saygı duyduğumuz anda evrimimizi tamamlarız diye düşünüyorum.'Kadınlar plajına karşı çıkmak da benim düşüncem.' diyenleri mantıklı olmaya davet ediyorum.İnsanların yaşayış tarzına tahammülsüz olan bir düşünce maalesef ki erdemle pek bağdaşmıyor.Protesto amaçlı horon oynayacak insanları rahatsız eden şey her ne ise,makul bir açıklama yapılana dek onları kınıyorum.

konu da iki tane horon muhabbeti var da kafam karıştıydı :) deniz de horon oynayanlardan bahsediyorsunuz siz. hemfikirim sizinle

bilgim var. ama bewn orada o an yapılmasını hoş karşılamadım. orada horon tepen insanların düştüğü duruma empati yaparak yazdım cevabımı. diyorum yeri değildi. anlatamıyorum galiba.
Hiç de öyle yazmadınız burada. Bu mu günah diye söylenip durdunuz. Ben de buna istinaden yazdım size cevaplarımı.

Olay nasıl horonun günahına sevabına geldi?. Bırakın oynayanlar düşünsün,size ne?

orada insanişidi savunan kişilerle konuşmayı yersiz g
onlar birşeyi protesto etmek için oynamadılarki. eğlernmek için oynadılar. her yıl olduğu gibi.

orada insanişidi savunan kişilerle konuşmayı yersiz g

onlar birşeyi protesto etmek için oynamadılarki. eğlernmek için oynadılar. her yıl olduğu gibi.
Yahu haberde protesto amaçlı horon oynayacaklar diyor. Öküz altında buzağı aramayınız. En az 5 yerde okudum ben bu haberi.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...denize-girecekler.747653/page-6#post-36617506

demedimmi. peki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…