Antalya'da iç çamaşırı ile denize girmek artık yasak

bikini ve mayo dış çamaşırı mı oluyomuş :KK70:
görüntü olarak değil teorik bakınca : p
sevgili efide
senin kafa yapına ,dini görüşüne göre bikini iç çamaşırından sayılabilir .
buna sonuna kadar saygım var.
ben ise bikini giymekte bir sakınca görmem.
senin gibi düşünen kadınlar için aileler için uygun oteller var ,olmalı da zaten.
gezmek,eğlenmek ,tatile gitmek kimsenin tekelinde değil.

benim bir tek kızdığım nokta ne biliyor musun?
karısını kara çarşaf ya da pardesü altında 50 derece sıcakta pişirip kendisi bikinili kadınlar içinde denize girmekte sakınca görmeyen şerefsiz adamlar.

sevgili efide
senin kafa yapına ,dini görüşüne göre bikini iç çamaşırından sayılabilir .
buna sonuna kadar saygım var.
ben ise bikini giymekte bir sakınca görmem.
senin gibi düşünen kadınlar için aileler için uygun oteller var ,olmalı da zaten.
gezmek,eğlenmek ,tatile gitmek kimsenin tekelinde değil.

benim bir tek kızdığım nokta ne biliyor musun?
karısını kara çarşaf ya da pardesü altında 50 derece sıcakta pişirip kendisi bikinili kadınlar içinde denize girmekte sakınca görmeyen şerefsiz adamlar.
bu dediklerinin çok olduğunı düşünmüyorum tabi yapanların kendi tutarsızlıkları ama asıl tutarsızlık başka bence burada ve onu yapanlar hiçte az değil onu ne yapacaz onlarada bir sıfat hakaret yapıştıralım mı. uzamaya meyilli bir konu.yorulmasak mı.

bu dediklerinin çok olduğunı düşünmüyorum tabi yapanların kendi tutarsızlıkları ama asıl tutarsızlık başka bence burada ve onu yapanlar hiçte az değil onu ne yapacaz onlarada bir sıfat hakaret yapıştıralım mı. uzamaya meyilli bir konu.yorulmasak mı.
ama sen başlattın efide .
bu konuda asıl eleştirilen iç çamaşırı ile denize girmek .
kimse haşemaya laf etmemiş.
sen durduk yere bikini de iç çamaşırından sayılır dersen tartışma başlatırsın.

ama sen başlattın efide .
bu konuda asıl eleştirilen iç çamaşırı ile denize girmek .
kimse haşemaya laf etmemiş.
sen durduk yere bikini de iç çamaşırından sayılır dersen tartışma başlatırsın.
evt eleştirilen iç çamaşırı ile denize girmek ama demekki insanlar ikisi arasında pek bir fark görmüyorlar böyle bir durum olduğuna göre :) yani moda beyaz bikini mayo olsa sorun kalmayacak kumaş olarak bit kadat şeyler su geçirse ne geçirmese ne zaten hertürlü malum yerler ortada demi:)olaya pratik bak aynı sonuca ulaşacaksın sende :KK66:

evt eleştirilen iç çamaşırı ile denize girmek ama demekki insanlar ikisi arasında pek bir fark görmüyorlar böyle bir durum olduğuna göre :) yani moda beyaz bikini mayo olsa sorun kalmayacak kumaş olarak bit kadat şeyler su geçirse ne geçirmese ne zaten hertürlü malum yerler ortada demi:)olaya pratik bak aynı sonuca ulaşacaksın sende :KK66:
ikisi arasında fark görmediklerinden değil tamamen görgüsüzlükten.
iç çamaşırı ile mayo aynı şey değildir .

X