Kadınlar plajının bu şahıslara ne zararı varmış?
Saçmalamışlar resmen.
Ayten Ceyhan kim yaa Allah Allah kendini ne zannediyor acaba erkeklerin içine çıkıp orasını burasını açıp göstermeye pek bir meraklı herhalde ben kimsenin mahrem yerini görmek istemiyorum ayrıca kadınlı erkekli girebileceğiniz bir sürü yer var siz dilerseniz orada girebilirsiniz... Dinimizde geçerli olan kural budur gerekirse toplu taşıma araçlarınıda kadınlı erkekli ayrılır siz bu zihniyette oldukça kanunlardan falan bahsetmeye hakkınız yok....
Kadınlar plajına gidip gitmemek bir tercihtir .insanlara zorla o plaja gideceksin diye bir dayatmada yok ,olamazda zaten .buna rağmen insanların tercihine neden saygı duyulmuyor acaba!
Ayrıca, kadın erkek ayrı toplu taşımada bence mükemmel olur,tuzlu balık istifi gibi birilerine değmeden ,birileride size değmeden ! Yolculuk yapmanın neresi saçma ve kötü?isteyen istediğine binsin kim ne diye karışır.
bunlar çok basit ve ucuz düşünceler..bu tür uygulamaları bir çok açık bayanın ve ailelerinde tercih ettiğini biliyorum,dediğim gibi tercih meselesi .herkes ,herkesin tercih ve tercihlerine saygı duymak zorunda.
Kadınlar plajına diyecek lafım yok, zira dünyanın dört bir yanında nüdistler için çıplaklar plajları nasıl varsa, kadınlar plajı da aynı mantıktan ötürü var olmalı bence.
Ama toplu taşımanın kadın-erkek olarak ayrılması çizgiyi aşan bir düşünce.
Bu iş öyle, söküğün bir yerinden tutulan ipe dönerse, erkek-kız ayrı eğitime kadar geri gideriz. Zaten gitmeye niyetliler bol da; durulacak yeri bilmek lazım.
Kadınlar plajına diyecek lafım yok, zira dünyanın dört bir yanında nüdistler için çıplaklar plajları nasıl varsa, kadınlar plajı da aynı mantıktan ötürü var olmalı bence.
Bu iş öyle, söküğün bir yerinden tutulan ipe dönerse, erkek-kız ayrı eğitime kadar geri gideriz. Zaten gitmeye niyetliler bol da; durulacak yeri bilmek lazım.
Hayır birde kadınlar neden karşı çıkar böyle birşeye.Hiç işteTüm plajlar kapatılıp kadınlara ayrı, erkeklere ayrı plaj deseler karşı çıkarım o zaman, zira kimsenin yaşam şekline, nerde nasıl denize gireceğine karışamaz kimse, karışmaya hakları da yok fakat hiçbir plaja müdahale edilmeden kadınlara alternatif bir plaj yapılıyorsa bunu da desteklerim, madem yaşam şekline müdahaleye karşıyız, hayatı boyunca kadın görmemiş gibi baldır bacak dikizleyip bön bön bakan odunlarla aynı ortamda olmak istemeyen kadınların plaj isteğine de saygı duyup karşı çıkmamalıyız.
Hem kadın kadına deniz sefalarında rahat etmek istiyor insan
Yanlız otobüsleri ayırdıklarını düşünemiyorum.Ki toplu taşıma araçları bizde balık istifi amaçlı kullanılıyor, normalde toplu taşıma araçlarında oturarak ve ayakta yolcu taşıma sınırlaması vardır ama burası Türkiye dedirten cinsten yöntemlere imza atıyorlar, her otobüsün kart bastığın giriş kapısının hemen üstünde yer alan "oturan yolcu ayakta yolcu sayısı" görsel görüntü olsun diye yazılmamış oraya ama bizi konserve balık sanan taşımacılık, doldur dolurabildiğin kadar zihniyetinde olduğundan yapışık kardeşler gibi yolculuk yapıyoruz.
Bence önce neye itiraz edeceğimizi bilmemiz lazım, otobüsler o kadar yolcu alamaz, hem can güvenliği hem taşıma kapasitesi sebebiyle 40 kişilik otobüse 80 kişi dolduramazsın, çok yolcu varsa o hatta daha fazla otobüs alıp koyarsın, belediyeler bize bu hizmeti vermek için varlar.
Ama balık istifi gibi taşımaya devam ediyorlar, rahatsız olduğumuzda şimdi hanım kardeşlerim şikayetçiler onlara pembe otobüs getiriyoruz, kadın-erkek aynı otobüste yolculuk yapmasın demeye başlarlar.
Oysa o pembe otobüslerde de tıklım tıklım oluruz, asıl sorunumuz olan can güvenliğiyse hak getire.
Size katılıyorum tabiki otobüsler gerektiği kadar yolcu alsa hiç bir problem kalmaz.ben toplu taşıma kullanmıyorum çünkü arabam var ,çok ender de olsa toplu taşımayı kullandığımda yanımda oturan erkekden rahatsızlık duymuyorum fakat oturuş şeklinden ve benim koltuğumuda gasp etmesinden çok fazla rahatsızlık duyuyorum.Ki toplu taşıma araçları bizde balık istifi amaçlı kullanılıyor, normalde toplu taşıma araçlarında oturarak ve ayakta yolcu taşıma sınırlaması vardır ama burası Türkiye dedirten cinsten yöntemlere imza atıyorlar, her otobüsün kart bastığın giriş kapısının hemen üstünde yer alan "oturan yolcu ayakta yolcu sayısı" görsel görüntü olsun diye yazılmamış oraya ama bizi konserve balık sanan taşımacılık, doldur dolurabildiğin kadar zihniyetinde olduğundan yapışık kardeşler gibi yolculuk yapıyoruz.
Bence önce neye itiraz edeceğimizi bilmemiz lazım, otobüsler o kadar yolcu alamaz, hem can güvenliği hem taşıma kapasitesi sebebiyle 40 kişilik otobüse 80 kişi dolduramazsın, çok yolcu varsa o hatta daha fazla otobüs alıp koyarsın, belediyeler bize bu hizmeti vermek için varlar.
Ama balık istifi gibi taşımaya devam ediyorlar, rahatsız olduğumuzda şimdi hanım kardeşlerim şikayetçiler onlara pembe otobüs getiriyoruz, kadın-erkek aynı otobüste yolculuk yapmasın demeye başlarlar.
Oysa o pembe otobüslerde de tıklım tıklım oluruz, asıl sorunumuz olan can güvenliğiyse hak getire.
Siz sanırım konuyu yanlış anladınız,kimse tüm plajlar ayrılsın demediği gibi toplu taşımada ayrılsın demiyorYanlız otobüsleri ayırdıklarını düşünemiyorum.
Kimse karı koca biryere gidemez, daha vahimi 13 yaşında bir oğlan çocuğu olan anne çocuğu mavi otobüse bindirir, kendi pembeyi bekler artık
İşte herşeyi kendi istedikleri gibi şekillendirmeye çalışan insanların şaka gibi düşüncesi Buda.
Dediğin gibi otobüsleri çoğaltıp balık istifi gibi doldurmasalar çözülecek taciz sorunları falan ama orda amaç başka
Yok siz dediniz demedim ki ben.Size katılıyorum tabiki otobüsler gerektiği kadar yolcu alsa hiç bir problem kalmaz.ben toplu taşıma kullanmıyorum çünkü arabam var ,çok ender de olsa toplu taşımayı kullandığımda yanımda oturan erkekden rahatsızlık duymuyorum fakat oturuş şeklinden ve benim koltuğumuda gasp etmesinden çok fazla rahatsızlık duyuyorum.
Kişilerin duraklarda metro ve metrobüslerdeki hallleri içler acısı her sabah ve akşam bunu çekmek durumundalar malesefki.bayanlara özel toplu taşıma da olabilir buna da karşı çıkmak çok saçma sonuçta sebebi ne olursa olsun buda bir tercih sebebi.
Siz sanırım konuyu yanlış anladınız,kimse tüm plajlar ayrılsın demediği gibi toplu taşımada ayrılsın demiyor
Bayanlara özel toplu taşımanın anlamı ,tercih eden kullansındır.eşlerin veya erkek çocuğunun başka bir toplu taşımaya binmesi ise ,hiç demek değildir.hani şaka gibi demişsinizya yazdıklarınızı okuyunca gerçekten şaka gibi
Buda senin düşüncen tabii saygı duyarım.nüdistler plajı çıplaklar plajının mantığıyla değil bana göre yapılan bu plaj. biz Müslüman ülkesinde yaşıyoruz ve aslında olması gerekende bu zaten erkeklere mahrem yerlerini göstermemek.rahatsız olmayanlar gider normal karma plajda girer.biz karma plajları eleştiri yapıyor muyuz da bu kişiler gelip kadınlar plajına laf ediyor buna katii suretle hakları yok... Toplu taşıma araçlarının kadın-erkek ayrılması tamam yanlış olabilir belki ama şöylede çözüm bulabilirler az yolcu alınmalı kesinlikle ....Kadınlar plajına diyecek lafım yok, zira dünyanın dört bir yanında nüdistler için çıplaklar plajları nasıl varsa, kadınlar plajı da aynı mantıktan ötürü var olmalı bence.