Kadınlar plajında kadınlı erkekli denize girecekler

hayret ya her şeye muhalefet olmak zorunda mısınız bence çok güzel bi uygulama kapalı veya açık olabilirim ben erkeklerle denize girmek onlara(erkeklere) kendimi göstermek zorunda mıyım bence bayanların kendini özel hissedebileceği çok doğru bi uygulama yine bi alay öküz kusunç erkeklere tahammül etmek zorunda olmayacağımız bi uygulama

Çeşitlilik iyidir nasılki bir sürü gazoz markası var , katı olmamak gerek

Kadınlar plajının bu şahıslara ne zararı varmış?
Saçmalamışlar resmen.

Hiç işte Tüm plajlar kapatılıp kadınlara ayrı, erkeklere ayrı plaj deseler karşı çıkarım o zaman, zira kimsenin yaşam şekline, nerde nasıl denize gireceğine karışamaz kimse, karışmaya hakları da yok fakat hiçbir plaja müdahale edilmeden kadınlara alternatif bir plaj yapılıyorsa bunu da desteklerim, madem yaşam şekline müdahaleye karşıyız, hayatı boyunca kadın görmemiş gibi baldır bacak dikizleyip bön bön bakan odunlarla aynı ortamda olmak istemeyen kadınların plaj isteğine de saygı duyup karşı çıkmamalıyız.

Hem kadın kadına deniz sefalarında rahat etmek istiyor insan

Kadınlar plajına diyecek lafım yok, zira dünyanın dört bir yanında nüdistler için çıplaklar plajları nasıl varsa, kadınlar plajı da aynı mantıktan ötürü var olmalı bence.
Ama toplu taşımanın kadın-erkek olarak ayrılması çizgiyi aşan bir düşünce.
Bu iş öyle, söküğün bir yerinden tutulan ipe dönerse, erkek-kız ayrı eğitime kadar geri gideriz. Zaten gitmeye niyetliler bol da; durulacak yeri bilmek lazım.

konu ile pek alakalı değil ama üşütük ciciş kardeşler transparan mayo giymişler denizde poz veriyorlar bide.herşey meydanda.

katılıyorum size
benim yorumumda da demek istediğim buydu ama herzamanki gibi yanlış anlayanlar oldu..
özellikle belirttim önemli olan 'dikkat çekmeye çalıştıkları şey ' diye

Kadınlar plajı çokta güzel bir uygulama iki yıldır yaşadığım yerde var böyle bir rahatlık yok karma plaja gitmiyorum artık :) Seçenek olarak böyle plajların olmasının kime ne zararı var anlamış değilim :) Kadın kadına olunca bazı insanlar aşırıya kaçabiliyor denetimleri iyi yapıldığı sürece sıkıntı yok :) Antalya gibi bir yere geç bile kalınmış

Ki toplu taşıma araçları bizde balık istifi amaçlı kullanılıyor, normalde toplu taşıma araçlarında oturarak ve ayakta yolcu taşıma sınırlaması vardır ama burası Türkiye dedirten cinsten yöntemlere imza atıyorlar, her otobüsün kart bastığın giriş kapısının hemen üstünde yer alan "oturan yolcu ayakta yolcu sayısı" görsel görüntü olsun diye yazılmamış oraya ama bizi konserve balık sanan taşımacılık, doldur dolurabildiğin kadar zihniyetinde olduğundan yapışık kardeşler gibi yolculuk yapıyoruz.

Bence önce neye itiraz edeceğimizi bilmemiz lazım, otobüsler o kadar yolcu alamaz, hem can güvenliği hem taşıma kapasitesi sebebiyle 40 kişilik otobüse 80 kişi dolduramazsın, çok yolcu varsa o hatta daha fazla otobüs alıp koyarsın, belediyeler bize bu hizmeti vermek için varlar.

Ama balık istifi gibi taşımaya devam ediyorlar, rahatsız olduğumuzda şimdi hanım kardeşlerim şikayetçiler onlara pembe otobüs getiriyoruz, kadın-erkek aynı otobüste yolculuk yapmasın demeye başlarlar.
Oysa o pembe otobüslerde de tıklım tıklım oluruz, asıl sorunumuz olan can güvenliğiyse hak getire.

Bütün plajları ayırsalar tepkilerini anlayabilirim ama alternatif bir plajı protesto etmek hiç mantıklı gelmedi
karamürsel yalova ,çınarcık , kandıra , karasu, sapanca plajlarına çok yakın mesafedeyim ama rahatsız edileceğimi düşündüğümden gitmiyorum

Hayır birde kadınlar neden karşı çıkar böyle birşeye.
Istemeyen gitmez, olur biter.
Suyunu çıkarıyorlar herşeyin.
Plajda maganda görmek istemeyen kadın plajında rahat rahat girsin denizine, sözümona özgürlük deyip sadece kendine özgür bu insanlar.

Yanlız otobüsleri ayırdıklarını düşünemiyorum.
Kimse karı koca biryere gidemez, daha vahimi 13 yaşında bir oğlan çocuğu olan anne çocuğu mavi otobüse bindirir, kendi pembeyi bekler artık
İşte herşeyi kendi istedikleri gibi şekillendirmeye çalışan insanların şaka gibi düşüncesi Buda.
Dediğin gibi otobüsleri çoğaltıp balık istifi gibi doldurmasalar çözülecek taciz sorunları falan ama orda amaç başka

Size katılıyorum tabiki otobüsler gerektiği kadar yolcu alsa hiç bir problem kalmaz.ben toplu taşıma kullanmıyorum çünkü arabam var ,çok ender de olsa toplu taşımayı kullandığımda yanımda oturan erkekden rahatsızlık duymuyorum fakat oturuş şeklinden ve benim koltuğumuda gasp etmesinden çok fazla rahatsızlık duyuyorum.
Kişilerin duraklarda metro ve metrobüslerdeki hallleri içler acısı her sabah ve akşam bunu çekmek durumundalar malesefki.bayanlara özel toplu taşıma da olabilir buna da karşı çıkmak çok saçma sonuçta sebebi ne olursa olsun buda bir tercih sebebi.

Siz sanırım konuyu yanlış anladınız,kimse tüm plajlar ayrılsın demediği gibi toplu taşımada ayrılsın demiyor
Bayanlara özel toplu taşımanın anlamı ,tercih eden kullansındır.eşlerin veya erkek çocuğunun başka bir toplu taşımaya binmesi ise ,hiç demek değildir.hani şaka gibi demişsinizya yazdıklarınızı okuyunca gerçekten şaka gibi

Yok siz dediniz demedim ki ben.
Geçen yıl oldukça gündem yaratmıştı bu konu,o dönem ki düşüncelere cevap verdim ben.
Munenin dedikleri yapılırsa hiç gerek kalmaz tüm bunlara.
Tercih eden biner demişsiniz ya, zor olur işte.
Bazı bölgelerde 20 dk otobüs bekliyor insanlar. Gelen otobüs pembe diyelim Biraz daha bekleyecek ailecek binmek isteyen.
Hatta bazı belediyelerde bu pembe mavi durumu halkın isteğiyle tercihede bırskılmayabilir.

Buda senin düşüncen tabii saygı duyarım.nüdistler plajı çıplaklar plajının mantığıyla değil bana göre yapılan bu plaj. biz Müslüman ülkesinde yaşıyoruz ve aslında olması gerekende bu zaten erkeklere mahrem yerlerini göstermemek.rahatsız olmayanlar gider normal karma plajda girer.biz karma plajları eleştiri yapıyor muyuz da bu kişiler gelip kadınlar plajına laf ediyor buna katii suretle hakları yok... Toplu taşıma araçlarının kadın-erkek ayrılması tamam yanlış olabilir belki ama şöylede çözüm bulabilirler az yolcu alınmalı kesinlikle ....

moni,
erkeklerin oturuş şekli konusunda haklısınız, bende pek kullanmıyorum toplu taşıma araçlarını ama kullandığım zamanlarda özellikle İstanbul'da yaşadığım dönem yolcuların sıkış tepiş yolculuklarına çok kereler şahit oldum.

Söylediğiniz diğer şeyler araç yetersizliğinden kaynaklanıyor, yoğun olan hatlara 5 dakika da bir sefer düzenleseler ve daha fazla araç koysalar bu sorun ortadan kalkar, ki yoğunluk özellikle işe gidiş ve dönüş saatlerinde yaşanıyor, insanların bir çoğu işe özel arabayla gitme şansına sahip değil, mecbur toplu taşıma aracı kullanıyorlar, yoğunluğu ve yoğunluk saatini ben hesap etmeyeceğim, bizi yönetenler hesap edip hizmet vermeli, otobüslerin çoğu 20 dakika da 1 kalkar, iş saatlerinde ve haftasonları 20 dakikada durakta kuyruk oluyor, kadın-erkek konusuna geri dönersek hep erkekler olarak ele alıyoruz durumu ama mesela yanınıza oturan kadında sizi rahatsız edebiliyor, çanta, o bu şu ne varsa yığıyor sizin üstünüze doğru, birde kendini yerleştirirken cam kenarındaysanız ne ala en azından cama doğru yapışıyorsunuz ama koridor tarafındaysanız her an yere kapaklanacak hale geliyorsunuz.
Konu erkek kadın değil aslında, konu görgü kuralları, herkes yanındakini rahatsız etmeden yolculuk yapsa ve bol bol seferler olsa şipşak çözülür herşey.

Hem çok tehlikeli haddinden fazla yolcu taşımak, kapasitesinin çok üstünde yolcu alan otobüs Allah korusun devrilse ki virajları rallici gibi dönüp seferi 5 dakika önce tamamlamaya çalışanlar oluyor, faciayı düşünebiliyor musunuz ?
Mesela İstanbul'da bundan bir 5 yıl kadar önce bu zihniyetle bir gezi teknesi tur için çok fazla yolcu aldı ve battı, kaç kişi öldü o kazada, sebebi aşırı yolcu alımıydı, tekne taşıyamamış ve batmıştı.

Sakın yanlış anlamayın, size hitaben yazıyorum ama birşeyleri diretmek için falan değil asla, fikir alışverişi yapıyoruz ve bundan son derece mutluyum.

Hahaha kafayı yemişler artık.
Git istediğin yerde gir açıl saçıl kime ne neden kapalı kadınlara yapılan her şeye çomak sokuluyor.
İstanbulda da kadın plaj var ilk defa mı duydular.
Şeriat geliyor mu sandılar.
Hamamlarıda karışık yapsınlar.
Yahu kadın kadına iken bile haram olan bedeni erkeğe açtırmak için ne bu cürret.
Kim ki bu düşüncedeki densizler.
İlle dinini yaşayanlara huzursuzluk vericekler.
Bu mu özgür düşünce yoksa bu anladığımız özürlü düşünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…