• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım çoğunlukla evlilik ilişki vs konularından bahsediyorsunuz, kalan konularda öyle bir tablo göremedim pek çünkü… Şöyle ki aşırı uzun olmasa da uzun süredir takip edip arada yorum yaptığım bu platformda, ne zaman yapıcı bir öneriyle gelinse konu sahibi bildiğini okuyor ardından aynı sorunla ilgili 1 milyon konu açıyor. Bunu gören aklı selim üyeler de önerilerimiz nasılsa ciddiye alınmıyor belki sarkastik ve vurucu olursa bir işe yarar deyip sert yorumlar yapıyor. Ya da en basiti bu kadın bizimle dalga mı geçiyor diye sinirlenip ağır yorumlar yapıyor. Yani gözleminizi linç kültüründen ziyade bu temelde incelerseniz bence daha doğru olur. Sözde tavsiye almaya gelip bu tavsiyeye uymayıp aynı konudan 30 tane açan üyeler oldukça bu böyle gider. bu üyeler kocasından sevgilisinden göremediği saygıyı buradaki kadından görmeyi çok da beklememeleri gerekir. Çünkü konularının altında kendisine yapılan önerilere çemkiren çok fazla kadın da gördüm.

Her konu lince uğramıyor, alaya alınmıyor; linçli konuları okuyunca neden linçlendiğini gayet iyi anlayabiliyorum. Çünkü insanların aptallığa, aklını kullanamayan kadın görmeye tahammülü kalmadı. Uzun uzun anlatıp dil döküp açıklayıp anlatıyorsun; kadın dön dolaş bu sefer kendisini aldatan adamı aklamaya başlıyor. Ne desin millet artık, diyeceğini 7-8 sayfa dil döktükten sonra değil baştan söylüyor.

Bu bencil ve yüksekten konu açanlar için de böyle. Kv, elti, görümceye takık her şeylerine alınıyor, her şey sorun olmuş yapılan şey de "Bana bilezik takmadı" "Görümcem beni davet etmek için özel aramadı eşimi aradı" "Misafir geleceklermiş, evin kadını benim ben aranmalıyım kocama haber etmişler" vb. E insan alay ediyor artık.
Çünkü aynı konular 39843920 kez açıldı, açıklandı.

Artık daha keskin yorumlar var konusuna göre evet. Bence öylesi konu ve üyelerin de hakkı bu.
Burada gerçek bir mağduriyet yaşayanla toplu halde alay edildiğini, dalga geçildiğini görmedim.

Sanırım çoğunlukla evlilik ilişki vs konularından bahsediyorsunuz, kalan konularda öyle bir tablo göremedim pek çünkü… Şöyle ki aşırı uzun olmasa da uzun süredir takip edip arada yorum yaptığım bu platformda, ne zaman yapıcı bir öneriyle gelinse konu sahibi bildiğini okuyor ardından aynı sorunla ilgili 1 milyon konu açıyor. Bunu gören aklı selim üyeler de önerilerimiz nasılsa ciddiye alınmıyor belki sarkastik ve vurucu olursa bir işe yarar deyip sert yorumlar yapıyor. Ya da en basiti bu kadın bizimle dalga mı geçiyor diye sinirlenip ağır yorumlar yapıyor. Yani gözleminizi linç kültüründen ziyade bu temelde incelerseniz bence daha doğru olur. Sözde tavsiye almaya gelip bu tavsiyeye uymayıp aynı konudan 30 tane açan üyeler oldukça bu böyle gider. bu üyeler kocasından sevgilisinden göremediği saygıyı buradaki kadından görmeyi çok da beklememeleri gerekir. Çünkü konularının altında kendisine yapılan önerilere çemkiren çok fazla kadın da gördüm.
Bunu bilmiyordum. Ben baya uzun bir aradan sonra girdim. Teşekkür ederim uzun uzun açıklamışsınız. Aynı konuyu sürekli sormak da tuhafmış

Bende ilk basta ne kadar lincleme var diyordum ama sonradan surekli izleyince takip edince anladim aslinda oyle olmadigini. Dogru düzgün mantıklı bir şekilde konusan hic kimseye linc yapılmıyor burda. Mesela bazı takıntılılar var. 1 ay içinde 3 4 konu aciyor, akil veriyorsunuz uymuyor, kızıyorsunuz dinlemiyor birde akil soruyor butun herkesin yorumu yapma ise yapıyor artik bir sure sonra gordugunuzde geldi bizimki diyorsunuz. Linc yapılanların cogu o linci hakkediyor benim gözlemim bu yönde.

Neden bu kadar öfkelendinizki siz. Kibarca güldüm ben değilim dedim.
Niye öfkeleneyim?
Siber zorbalığı önlemek için farkındalık yaratmıyor muyduk?
Ben de yaptığınız savunduğunuz şeye uymuyor diyorum işte

Haha internet dilinde pek kibar bi gülme değil bence ayrıca
Üstelik ne olduğunu bile bilmiyorken gülmek

Yine sonuçsuz bi konu olucak, sabah 2’ye doğru konu kilitlenicek, en az 4 kişi falan banlanıcak😌 imza: medyum memiş ahsdjd
olan yine oluyor yani, siz konu açtınız diye bu değişmeyecek🤷🏼‍♀️
Valla ayda yılda bir girer bakarım buraya. Şifremi bile unutmuştum. Ama kv koltuk takımımı beğenmedi benzeri sorulara mı yanayım, kocan ne dedi susup kaldı mı boşan bu adamdan diyene mi güleyim bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back