- 20 Ocak 2010
- 46.089
- 165.559
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
Oluşturamazsın sikayet eder geçersin böyle 12500 tane konu varNe saçma üye adı bile yok. Nasıl farkındalık oluşturabiliriz peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluşturamazsın sikayet eder geçersin böyle 12500 tane konu varNe saçma üye adı bile yok. Nasıl farkındalık oluşturabiliriz peki?
reklamınızı yapmaya mı geldiniz buraya?üyeler hakkında konu açmak yasaktırO zaman devam
Yok ya uzun zaman sonra girdim 3 5 başlık okudum. Baya dikkatimi çekti yorumlar. Özellikle bir başlığa yönelik değilBirazdan o üyeler gelir ya üstüne alınır ya beğenmedim butonunu çökertme işlemi yapmaya başlarlar.
Ben köşemde durup izleyeyim bakalım kimlerden bahsediliyormus ben de merak ettim
Peki bir şey soracağım. Siz neden yardımcı olmuyorsunuz? Bakın psikoterapistmişsiniz. Ben kendi mesleğim gereğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum siz de yapabilirsiniz. Neden yapmıyosunuz mesela? Psikolojik buhranda olan çok üye konu açıyor buraya eminim yardımcı olabileceğiniz, hayatına dokunabileceğiniz çok kişi bulursunuzBen de 10 senedir takip ediyorum. Dert değil her kültürden her yaştan insan var burada. Herkes aynı fikirde olamaz elbette. Çunkü sosyal linç haz verir.
Ben devlet memuruyum hanımefendi ne yapayım reklamı.reklamınızı yapmaya mı geldiniz buraya?üyeler hakkında konu açmak yasaktır
O kim yahu. HahahahhYine mi geldin @isyankar2009 ?
Ben de bir aydır üyeler hakkında konu açılmadı diye eksiklik hissediyordum. İyi geldi bu konuÇok uzun zamandır takip ettiğim bir site kk. Ancak ne zaman özellikle bir derdim var köşesinde saçma olsun olmasın bir başlık okusam altında neredeyse linçci bir tayfa görüyorum. İşin garibi soruyu soran kişiler sessizce sinerken sosyal etkiyle lince katılanlar da var. Moderatörler neden buna birşey yapmıyor? Bence başkalarının hatalarından, ayıplarından hatta belki de aptallıklarından nevrotik bir haz almayı bir kenara bırakıp siber zorbalık yaptığımızın farkına varmalıyız. Birbirine psikolojik tanı koyan bile gördüm. Ve pek çok başlığın altında da asla yardım edici ve pozitif geribildirim yok.
Neyse silinirse ne yapalım ziyan yok.Yani site kurallari böyle. Bu konuda moderatörlerle görüsmeniz daha dogru olur
Tanımadıysanız niye güldünüz ki?O kim yahu. Hahahahh
Linçci seni sus psikoterapist varken sen ben kim oluyoruz yorum yapmak içinBen de bir aydır üyeler hakkında konu açılmadı diye eksiklik hissediyordum. İyi geldi bu konu
Iban alayım.Akıl verme para ver
Neyse silinirse ne yapalım ziyan yok.
Adı hoşuma gitti. Ben değilim vallahi.Tanımadıysanız niye güldünüz ki?
Belki dertleriyle ünlü bi üyeydi kendisi...