• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birazdan o üyeler gelir ya üstüne alınır ya beğenmedim butonunu çökertme işlemi yapmaya başlarlar.
Ben köşemde durup izleyeyim bakalım kimlerden bahsediliyormus ben de merak ettim 🤣🤭
Yok ya uzun zaman sonra girdim 3 5 başlık okudum. Baya dikkatimi çekti yorumlar. Özellikle bir başlığa yönelik değil

Ben de 10 senedir takip ediyorum. Dert değil her kültürden her yaştan insan var burada. Herkes aynı fikirde olamaz elbette. Çunkü sosyal linç haz verir.
Peki bir şey soracağım. Siz neden yardımcı olmuyorsunuz? Bakın psikoterapistmişsiniz. Ben kendi mesleğim gereğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum siz de yapabilirsiniz. Neden yapmıyosunuz mesela? Psikolojik buhranda olan çok üye konu açıyor buraya eminim yardımcı olabileceğiniz, hayatına dokunabileceğiniz çok kişi bulursunuz

Konunun özüne gelirsek
Herkesin özgür iradesiyle girdiği bi platformdayız bence
Sizi rahatsız ediyorsa girip okumak zorunda değilsiniz
Bana da iyi gelmeyen konular oluyor
Girip bakmıyorum mesela
Bi üyeden hoşlanmıyorsam göz ardı ediyorum
Kalkıp da kaç bin üyeyi yola getirecek değilim
Mümkün de değil zaten

Çok uzun zamandır takip ettiğim bir site kk. Ancak ne zaman özellikle bir derdim var köşesinde saçma olsun olmasın bir başlık okusam altında neredeyse linçci bir tayfa görüyorum. İşin garibi soruyu soran kişiler sessizce sinerken sosyal etkiyle lince katılanlar da var. Moderatörler neden buna birşey yapmıyor? Bence başkalarının hatalarından, ayıplarından hatta belki de aptallıklarından nevrotik bir haz almayı bir kenara bırakıp siber zorbalık yaptığımızın farkına varmalıyız. Birbirine psikolojik tanı koyan bile gördüm. Ve pek çok başlığın altında da asla yardım edici ve pozitif geribildirim yok.
Ben de bir aydır üyeler hakkında konu açılmadı diye eksiklik hissediyordum. İyi geldi bu konu 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back