Kadınlar kulübü

Sessizkiz3419

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
93
39
3
Bu site sahipleri ne bok yiyor ml atıyoruz cevap vermiyo bi halta yaramazsınız siz !!!! Anca reklam yapın durun

Ayrıca gitmek istiyorum zaten kaç mail attım sabahtan beri kendileri zorla tutuyo resmen üyeliğimi iptal etmiyorlar böyle saçmalık görmedim üyelik iptal edemiyoruz editör edebiliyor saçmalk başka bişey değil

Bu kabalıkla zaten kimse sana yardım etmez,had bil önce saygısızlığın lüzumu yok burda onca kadın var hangi birine yetişecekler ! her gün konular okunuyor,raporlar tutuluyor onca insan senin derdinemi koşacak herkesin hayatı var.

Ya üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum defalarca mail attım bu konuyu bile bilerek uslüpsüz açtım bakalım kadınlar kulübü yöneticileri Nasıl iş yapıyor gördüğünüz gibi hiç bişey yaptıkları yok ne uslüpsüz konulara müdahele ediliyor ne Mail'lere cevap veriliyor

Bu site sahipleri ne bok yiyor ml atıyoruz cevap vermiyo bi halta yaramazsınız siz !!!! Anca reklam yapın durun

Üyeliğinizi derhal iptal ediyorum merak etmeyiniz, site sahiplerininde insan olduğunu, aileleri olabileceğini, hastalanabileceğini, cenazeleri olabileceğini, acil işleri çıkmış olabileceğini akıldan çıkarmamak lazım, 3-5 saat daha siteye üye kalmakla kimse ölmez, hayati bir durum mu üyelik iptali ?
Siteden çıkış yaparsınız, yönetici maillere baktığı zamanda iptal işleminizi yapardı.

Bende bir iki kelam edeyim ; Attığınız 4 e-posta da burada kayıtlı olan değil başka bir adres ile atmışsınız. e-posta adresinizi arattığımız da ise böyle bir üye bulamayınca işlem yapamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…