Kadınlar Kulübü & Trendyol !

Trendyol dogum gunun kutlu olsun bu arada cayma hakkını kullandıgımız urunlerde kargo ucretı sıze ait olmasıda cok guzel bunun ıcınde tesekkürler

k.k. deki şifremizle trendyol a giriş yapabiliyomuyuz?ben üye oldum ama aktive edilmedi.

k.k. deki şifremizle trendyol a giriş yapabiliyomuyuz?ben üye oldum ama aktive edilmedi.

Trendyol üye sırasında vermiş olduğunuz mail adresinize bir aktivasyon maili gelmiş olması gerekli. Eğer gelmemiş ise lütfen trendyol | alışverişin yeni yolu linki üzerinden şifremi Unuttum bölümünden yeniden aktivasyon mailini isteyebilirsiniz.

K.K şifresi ile malasef giriş yapamazsınız

herkes gibi bende kargo fazla diyorum
hediye çeki çok az veriliyor diğer sitelere göre
bir ara world e kargo bedavaydı ve 10 taksit yapıyordu peşin fiyatına o zamn iyiydi.
bide manken olayına çok takığım ben

mankenlerin hepsinin vüct şekli hatları farklı..kimisi gerçekten çok ince yapılıyken kimisi iri duruyor..ve hepsinin ölçüler nerdeyse aynı.1-2 cm oynuyor..kalın belli biri vardı özellikle baktım ona kaç diye 61 yazıyor ufalda cebime gir dedim hiç gerçekçi değil..neyse onu yazsınlar lütfen..insnalrı kandırmasınlar..kimisinin kalçası geniş oluyor oda 91cm,daracak kalçalı biride 91 cm...kıyafet alırken hiç yardımcı olmuyor bu konuda...

evet o benim de dikkattimi çekiyor.bakıyorum bunun beli kalın diyorum bi bakıyorum 60 cm yazıyo.yada kalcaları en 95 cm bakıyorum 90 yazıyor ölçüler bana da gerçekçi gelmiyor ve bazen de aynı elbise renkleri farklı biri üstüne oturmuş diğeri biraz daha dökümlü durmuş ikisinde de 36 beden yazıyo tereddüt ediyorum çoğu zaman 1 beden büyük alıyorum o yüzden beli kusaklı yada kemerli olanları tercih ediyorum ki bol gelirse kamufule ederim diye.

aynen size katılıyorum kızlar bedenler hiç gerçekçi durmuyo

ayrıca hediye çekleri istiyoruz ve de kargo ücretlerini bir düzenleme yapılsın

kargo ücretlerine bir çözüm bulmalılar.cuma günü kendime 3 elbise sipariş verdim
pazar günü de eşime saat aldım. ikisinin de geliş günleri aynı 31-07 arası msj attım aynı kargo ile gönderim yapın 2 ayrı kargo ücreti vermeyeyim de olmuyormuş 2 kere kargo parası ödedim.bunu düzeltmeleri lazım:84:

zaten istediğin kampanyadan birleştirip hepsini bir kerede sepete atamıyorsun
sipariş vermiyorsun bir ürün alacaksın kargo diğeri kampanyadan bir ürün alacaksın gene kargo aynı gün içinde birden fazla kargo ücreti veriyorsun
sonra insan vazgeçiyo ürünü almaktan...
istediklerini seçip bir kere kargo ödeye bilmek gerek ama sistem izin vermiyor ki...

ben ne trendyol ne de diğerlerinden alışveriş yapmıyorum 2 aydır kargo ücreti kalkana kadarda yapmıcam:113:

evet kızlar kargo ücreti bir anlamı kalmıyor bazen alışverişin
indirim istiyoruz hediye çekleri istiyoruz

bende kargo ücretini çok sorun ediyorum.aynı zamanda peşin fiyatına taksit istiyorum;o zaman daha fazla alışveriş yapacagımı düşünüyorum.peşin olunca zorlanıyorum;vade farkı vermek istemiyorum..

arkadaşalr beni bilgilendirebilir misiniz? şimdi kargo ücreti standart 4.95 ve iki ayrı kargo ücretini iki farklı butükten alışveriş yaptığımızda ödüyoruz öyle mi?:44:

arkadaşalr beni bilgilendirebilir misiniz? şimdi kargo ücreti standart 4.95 ve iki ayrı kargo ücretini iki farklı butükten alışveriş yaptığımızda ödüyoruz öyle mi?:44:

aynen öle

hangi butikten alışveriş yapıyorsan ona ayrı kargo ödüyorsun sadece aynı butikten birden fazla alışveriş yaptığında tek bir kargo ücreti ödüyorsun

öle olunca insan sepetim sayfasındayken sayfayı kapatası geliyor

Kargo ücreti ile ilgili ve sepete birden fazla kampanyanın ürününü atabilmemiz için yeniden bir düzenleme yapmalarını bende çok isterim, aynı gün birden fazla kargo ücreti vermek insana dokunuyor, çoğu zaman sepette farklı kampanyaları birleştirme şansı olmadığı için alışveriş yapmaktan vazgeçiyorum, bunu yapabilen siteler var, neden Trendyol da yapmasın ki..?

aslında keslinlikle haklısn ama trendyol kargosu en uygun alışveriş sitesi isim vermek doğru olmaz die yazmıyorum 6,95 tl kargo ücreti olan yerler var .. ama devmlı 10 tl 7 gibi indirim kuponu kazandrıor kargoyu bi şklde fitliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…