- Konu Sahibi BenTrendyol
-
evet kredi kartı ile yapılıyor aslında taksit imkanı da var ama maalef vadeli oluyor eğer sana uygunsa taksitlide alışveriş yapabilirsin...
KKTC kargo gönderiyorlarmı bilmiyorum ama kargoyu ptt kargo ile yollamıyorlar kargo ücretide 4,95 TL
KKTC kargo gönderiyorlarmı bilmiyorum ama kargoyu ptt kargo ile yollamıyorlar kargo ücretide 4,95 TL
standart 4.95 öylemi?
standart 4.95 öylemi?
benim seçtiğim ürünlerde (ayakkabı çanta elbse gibi) hep 4.95 yazıyordu kargo ücreti daha büyük boyutta bir ürün seçmediğimden farklı bir kargo ücreti oluyor mu bilmiyorum
benim seçtiğim ürünlerde (ayakkabı çanta elbse gibi) hep 4.95 yazıyordu kargo ücreti daha büyük boyutta bir ürün seçmediğimden farklı bir kargo ücreti oluyor mu bilmiyorum
teşekkürler canım hakikatten çok düşükmüş kargo ücreti...bir gün denemekte fayda var inşallah kktcye gönderirler...
Kargo ücreti cok fazla..
50 tl ustu kargo bedava olabılır
Hamıle ve cocuk bolumu agırlık verılebılır...
Alışverış yaptıkca puan toplanabılır.Sonra o pualarla alışverış olabılır..
evet bencede süper bir fikir.daha önce yaptığımız onca alışverişin bize puan olarak bir getirisi olsun.acaba bu yazdıklarımızı okuyan varmı:44:
trendyoldan 2 alışveriş yaptım
1 gömlek ve 1 saat farklı tarihlerde
gömlektende saattende memnunum
tek sorun kargo parası ve geç gelmesi!
Şu anda 100TL üzeri kargo bedava ancak bu talebini ilgili kişilere değerlendirmeleri için gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?